inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar biraz önce inoflic aldim kutunun arkasında tavsiye edilen günlük doz 1 posettir yaziyo nasil yapsam bilemedim doktora gitmeden aldim sabah 1 akşam 1 kullanmayi planliyordum ama sadece sabahlari 1 doz mu alsam

Merhaba arkadaslar inofolic kullanip kist olusmasina sebep olan varmi aranizda ben doktor tavsiyesi olmadan kendim gidip aldim eczaneden pko lular sabah 2 aksam 2 kullandığı icin bende sabah 1 aksam 1 kullaniyordum ama yumurta gelistirci oldugu icin eger yumurtayi cok büyutüp catlama olmazsa kiste neden oldugunu duydum o yuzden günde 1 kez kullanayim diyorum burda konuyu acan arkadas da günde 1 kullandigini yazmis ve gebe kalmis kararsiz kaldim bende nasil kullansam diye

Canım bence de günde 4 poşet fazla gelir mesela aynı sorun bende de vardı gecen ay bir kaç gün tek poşet sonra 2 poşet kullandım ve yumurtam çatladı zamanında adet oldum. Bu ayda adetin 3. günü ve 4. günü birer poşetle başladım adetin 5 ve 6 sında iki poşet kullandım ve hemen kasıklarımda batma sızlanma hissettim bu gün 7. günüm artık tek poşete döndüm çünkü bende aylarca kistten çok çektim korkuyorum. Yani bu ay kendini takip et ilaca yüklenme ona göre gerekirse birdahaki ay dozunu artırırsın.

Sendemi polikistik oversin ?adetini ilaclami oluyosun?kendimi gelir

Sendemi polikistik oversin ?adetini ilaclami oluyosun?kendimi gelir

Canım ben kaç ay leke gin-bi adet oldum bende pko görünümlü yumurtlar demişti dr bir türlü sökülemiyordum çünkü kist vardı bende geçen ay 14 gün soğan suyu içtim ilk hafta günde 2 bardak sonra 1 bardak çünkü sabah işe gitmek için çok erken kalkıyorum yapmakta zorlandım sonra tavsiye üzerine adetin 10. günü inofolic kullanmaya başladım adetin 21. günü Dr gittim dedim ki ben adet olamıyorum 1 tane ped bile batmıyor leke gibi geliyor ve bitiyor sanırım yumurtlama olmuyor dedim dr progesteron testi yaptı ultrasonda da baktı yumurtan çatlamış dedi bende inofolic şase kullanıyorum devam et dedi test sonucum 17.06 çıktı yani herşey normal dedi ve bende tamam günümde 3 gün çok güzel adet oldum bol bol kanamam oldu. Bu ayda bilinçli başlamak istedim çünkü çocuk istiyoruz adetin 3. günü yumurtalar gelişmeye başladığı için kullanmaya başladım. Yani hamile kalana kadar da kullanacağım inşallah bu ay hamile kalırım :)

Ins kalirsin kaliriz cnm.sen ozaman pko diilmisin yani ?ben mesela asla ilacsiz regl olmam.bende kullancam inofolic sase

bende kaç ay duphastonla adetim geldi ilaçsız olamıyordım ya da tarlusal kullanıyordum yum gelişmediği için küçük küçük yumurtalar oluşuyor ve kistik görünüm oluyor anladın mı ve adetim gelmiyordu kahverengi leke geliyor her ay bitiyordu o da ilacın etkisiyle düşün artık sana tavsiyem iki hafta pes etmeden soğan suyu iç sonrada inofolic şase kullan neden mi bunu kullan diyorum çok araştırdım daha etkili çünkü direkt kana karışıyor toz olduğu için ve kimi okuduysam şase ile hamile kalmış. bu arada inşallah canım isteyen herkes hamile kalsın diyorum hep duam bu :)

Peki sogan suyunu nasil ictin sen cnm

sabah akşam aç karnına 1.5 yada 2 su bardağına orta boy kahverengi yani yemeklik soğanı 4 parça böldüm tabi kabuğunu attım. 5-6 dk kaynattım ağzı kapalı olarak 5 dk daha beklettim suyun içinde sıcakla soğuk arasında yudum yudum içtim soğutmadan iç derim faydasını görmek için

2hafta mi yapayim peki bunu?inoxfolic toza nezaman basliyim?

2 hafta yap ona da hemen başla derim ama abartma günde 2 poşet kullan en fazla eğer adet gelmiyorsa kekik suyu kaynat iç adaçayı iç gripin iç bunlarında faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…