canım sorunun yok ve daha yeni evlisin ,olur inşşşş.Yok canım bende pko yok ama doktor infolic vermekte bi sakınca görmedi. Bemce bi an önce içmeye başla yumurtlamam yakınlaştı benim kasıklarda ağrı yaptı demekki geliştiriyor gerçekten. Ben 10 aylık evliyim ve 7 aydır korunmuyorm hormon tahlillerimde normal eşiminkide normal. Geçen ay serophene adlı yumurta geliştirici bi ilaç verdi doktor ve çatlatma iğnesi verdi ama tutmadı bu ay yine aynı tedaviyi oluyorum 2 gün sonra yumurtlamam var bakalım bu ay tutacak mı? Sende ne var ne yok
Benim yaşım 30 canım ondan acele ediyorum yoksa bu kadar üstünde durmam yani oyalanmak istemiyorum. Bence pko lulara daha cabuk hamile kalıyo ben kimi duyduysam pkolu hemen hamiş oldu. Biraz da nasip belki bilmiyorum canım vakti zamanı vardır bizimkikerinde.canım sorunun yok ve daha yeni evlisin ,olur inşşşş.
ben 6 yıllık evliyim tedavi ve 2 aşılama aşamasından geçtm. pkoluyum. artık bıktım çok yıprandım .6 yıldır denemdğm kür doktor kalmdıeşimle nisan ayına tüp bebeğe karar verdik. bakalım...
aynı yaştayız :) haklısın başlamalıyım infoliceBenim yaşım 30 canım ondan acele ediyorum yoksa bu kadar üstünde durmam yani oyalanmak istemiyorum. Bence pko lulara daha cabuk hamile kalıyo ben kimi duyduysam pkolu hemen hamiş oldu. Biraz da nasip belki bilmiyorum canım vakti zamanı vardır bizimkikerinde.bence infolice hemen başla
Canım bugün doktora gittim yumurtalarum 18-19 mm olmuş bu kesinlikle infolic sayesinde :) benim 12. Günde hayatta böyle olmazdı mutlaka içaynı yaştayız :) haklısın başlamalıyım infolice
inş hamiş kalırsın bu ay. canım sen zaten pkolu değildin yani zaten yumurtlaman oluşuyordu aylık değil mi?Canım bugün doktora gittim yumurtalarum 18-19 mm olmuş bu kesinlikle infolic sayesinde :) benim 12. Günde hayatta böyle olmazdı mutlaka iç
Evet oluyo canım ama çatlama oluyo mu onu bilmiyorum onun için takip istedim. Bakalım inşallah bizde Ağustos anneleri oluruzinş hamiş kalırsın bu ay. canım sen zaten pkolu değildin yani zaten yumurtlaman oluşuyordu aylık değil mi?
inofolic kullanmaya başladıktan sonra hamile kaldım. şimdi ikinciye hamileyim ama inofolic kullanmadım
Peki doktor çatlama iğnesi verdi miCanım bugün doktora gittim yumurtalarum 18-19 mm olmuş bu kesinlikle infolic sayesinde :) benim 12. Günde hayatta böyle olmazdı mutlaka iç
Verdi canım az önce oldum. Bugün ve yarın ilişki önerdiPeki doktor çatlama iğnesi verdi mi
allah aşkına bu combiyi bırak şaseye başlaKizlar bana cewap vericek yokmu yaa;(((
22mayistan beri inofolic kullaniyorum hala adet olmadim yaa delircem;(((inofolic yumurtlama saglamiyo mu yaaa
allah aşkına bu combiyi bırak şaseye başlacanım bence şaseyi de dene ya
canım daha önce de çok yazışmıştık ama hep unutuyon :) ya bak tüm topikleri baştan sona kadar okudum ve hepsinde de hamile kalanların hepsi şase ile hamile kalmış... gerçekten.....Neden canim?sen sasemi iciyosun faydasi oldumu?sana?ama 2side ayni etken yaaaa
canım daha önce de çok yazışmıştık ama hep unutuyon :) ya bak tüm topikleri baştan sona kadar okudum ve hepsinde de hamile kalanların hepsi şase ile hamile kalmış... gerçekten.....
durduğun kabahatBendemi artik ondan kullansam cnm ya ????
Bende öyle okudum herkes şase içiyor bende ikinci kutudayım bakalım inşallah bu ay hamiş olurumcanım daha önce de çok yazışmıştık ama hep unutuyon :) ya bak tüm topikleri baştan sona kadar okudum ve hepsinde de hamile kalanların hepsi şase ile hamile kalmış... gerçekten.....
durduğun kabahatama bak gerçekten kim hamile kalmışsa şase ile kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?