Canım ben saşe içtimKizlar selamlar.merak ediyorum aramizda inofolic sase icenlermi daha cok yoksa inofolic combi mi?burda bi arkadasim sase icmemi soyledi hep hamile kalanlar sase ile kalmis dedi bendemi sase ye gecsem ?????
Ben de Şase kullanıyorum. Çoğunlukla Şase kullanılıyor. Çok araştırdımKizlar selamlar.merak ediyorum aramizda inofolic sase icenlermi daha cok yoksa inofolic combi mi?burda bi arkadasim sase icmemi soyledi hep hamile kalanlar sase ile kalmis dedi bendemi sase ye gecsem ?????
Ben de Şase kullanıyorum. Çoğunlukla Şase kullanılıyor. Çok araştırdım
Canım ben saşe içtim
Çok az kombi kullanan varOylemi cnm?combi kullanan pek yok sanirim
Toz olana başlaMerhaba arkadaşlar bugün regl olmam gereken gündü ve oldum bebiş yok yani hayırlısı Allah'tan yarin inofolic alip baslayacam nasipse insallah isteyen herkeze ve bana da vesile olur hayırlısıyla inşallah
Evet cnmSaseyle hamile kaldin demi sen
Hamilelik nasıl gidiyor. ? Herşey yolunda mıEvet cnm
Hamilelik nasıl gidiyor. ? Herşey yolunda mı
Geçmiş olsun. Hep uzan. Is yapma. 4 aydan sonra sabitlesirCanım düşük tehlikem var hala bebek asagı inmiş yani sırt üstü uzanıyorum rahim aşağıda bilmiyorum
Evet cnm
Niye 1 yil? Doktor yada eczaneye soruninfolic şaseyi uzun süre kullanmak zararlı olur mu acaba??? 1 yıl kullanmayı düşünüyorum. bir zararı olur mu???? zararlarını bilenler lütfen beni de aydınlatır mısınız???
canım, kocamla 1 yıl ayrı şehirlerde kalcaz iş icabı.hani diyorum ben de 1 yıl kullansam hormonlarım düzene girsin diye.Niye 1 yil? Doktor yada eczaneye sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?