slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz
hayır bi zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsinDoktor gebelik sürecine 1 ay kala başla diye inofolic combi yazdı ama tam olarak ne zaman başlamak gerekir adet dönemi mi ?
Teşekkür ederim hayırlı olsun bu arada hamilesiniz sanırım siz ne kadar kullandınızhayır bi zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin
darısı size olsun inş ben bir kutuyu bitirdikten sonra hamile oldugumu ögrendim.bir kutuda 30 adet oluyor sabah akşam olmak üzere 2 tane kullandım 15 gün snra sonuc verdi bana Allahın izniyle.Teşekkür ederim hayırlı olsun bu arada hamilesiniz sanırım siz ne kadar kullandınız
Amin inş ben ocak ayında düşünüyorum doktor ilacı yazınca bi arastirayim dedim maşallah çabuk sonuç vermiş inş banada yardımı olurdarısı size olsun inş ben bir kutuyu bitirdikten sonra hamile oldugumu ögrendim.bir kutuda 30 adet oluyor sabah akşam olmak üzere 2 tane kullandım 15 gün snra sonuc verdi bana Allahın izniyle.
çok aminAmin i
Amin inş ben ocak ayında düşünüyorum doktor ilacı yazınca bi arastirayim dedim maşallah çabuk sonuç vermiş inş banada yardımı olur
Olsun canım üzülme bak hamile kalmışsın sağlıkla inş tekrar kalırsın rabbim herkese versin bebişlerMerhaba arkadaşlar bende 4 ay kullandım ve sonrasında hamile kaldım ama boş gebelikmiş ve geçen ay kürtaj oldumşimdi bugün tekrar adet oldum ve yine kullanmaya başladım bakalım tekrar hamiş olabilecek miyim. Birde haftada 3 gun arı sütü bal polen karışımı tüketmeyi düşünüyorum yumurta büyümesine faydası var bizzat kullandım ve o ay yumurtam 26 mm idi
İnşallah tekrar hamile olursun ve rabbim kucağına almayı nasip ederMerhaba arkadaşlar bende 4 ay kullandım ve sonrasında hamile kaldım ama boş gebelikmiş ve geçen ay kürtaj oldumşimdi bugün tekrar adet oldum ve yine kullanmaya başladım bakalım tekrar hamiş olabilecek miyim. Birde haftada 3 gun arı sütü bal polen karışımı tüketmeyi düşünüyorum yumurta büyümesine faydası var bizzat kullandım ve o ay yumurtam 26 mm idi
loli canım pes etme 8. ayda fayda yeni görenler bile var....Kizlar selam bugun tam 2 ay oldu inofolic sase kullanaligunde 4poset.polikistik overim ve adet olamiyorum.2aydir iciyorum hicmi etkisi olmadi yaaa;((( adet olmadim halaa ((( getirir diye bekliyorum hala ama yoruldum
loli canım pes etme 8. ayda fayda yeni görenler bile var....
Hangi değerin tahlillerle çıktı kidün yaptırdığım tahlillerin sonucunda yumurta tembelliğim çıktı.. adetlerim düzenli dediğimde doktor şaşırdı ilaç tedavisi vermiyorum o zaman düzenli ilişki olsun dedi.. bende bu gün başladım inofolic kullanmaya en son kullandığım ay hamle kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu. inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum
doktor adet getirir düzenler mi dedi? yoksa sen burda duyduklarınla mı kullanıyorsun canım. bence doktora sor doğum kontrol hapı kullandırabilir sana ilk adetinin düzene girmesi lazımKizlar selam bugun tam 2 ay oldu inofolic sase kullanaligunde 4poset.polikistik overim ve adet olamiyorum.2aydir iciyorum hicmi etkisi olmadi yaaa;((( adet olmadim halaa ((( getirir diye bekliyorum hala ama yoruldum
Hangi değerin tahlillerle çıktı ki
doktor adet getirir düzenler mi dedi? yoksa sen burda duyduklarınla mı kullanıyorsun canım. bence doktora sor doğum kontrol hapı kullandırabilir sana ilk adetinin düzene girmesi lazım
dün yaptırdığım tahlillerin sonucunda yumurta tembelliğim çıktı.. adetlerim düzenli dediğimde doktor şaşırdı ilaç tedavisi vermiyorum o zaman düzenli ilişki olsun dedi.. bende bu gün başladım inofolic kullanmaya en son kullandığım ay hamle kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu. inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?