inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

slm kızlar pko lu değilim ve doktor bana inofolic şase verdi günde bir doz hamile kalmana yardımcı olucak dedi başka doktora sordum o da aynı şeyi söyledi inofolic kullanıp hamıle kalan var mı yardımcı olur musunuz

Camım hamıle kaldın mı

Doktor gebelik sürecine 1 ay kala başla diye inofolic combi yazdı ama tam olarak ne zaman başlamak gerekir adet dönemi mi ?

Teşekkür ederim hayırlı olsun bu arada hamilesiniz sanırım siz ne kadar kullandınız
darısı size olsun inş ben bir kutuyu bitirdikten sonra hamile oldugumu ögrendim.bir kutuda 30 adet oluyor sabah akşam olmak üzere 2 tane kullandım 15 gün snra sonuc verdi bana Allahın izniyle.

Amin i
darısı size olsun inş ben bir kutuyu bitirdikten sonra hamile oldugumu ögrendim.bir kutuda 30 adet oluyor sabah akşam olmak üzere 2 tane kullandım 15 gün snra sonuc verdi bana Allahın izniyle.
Amin inş ben ocak ayında düşünüyorum doktor ilacı yazınca bi arastirayim dedim maşallah çabuk sonuç vermiş inş banada yardımı olur

Merhaba arkadaşlar bende 4 ay kullandım ve sonrasında hamile kaldım ama boş gebelikmiş ve geçen ay kürtaj oldum :( şimdi bugün tekrar adet oldum ve yine kullanmaya başladım bakalım tekrar hamiş olabilecek miyim. Birde haftada 3 gun arı sütü bal polen karışımı tüketmeyi düşünüyorum yumurta büyümesine faydası var bizzat kullandım ve o ay yumurtam 26 mm idi

Merhaba arkadaşlar bende 4 ay kullandım ve sonrasında hamile kaldım ama boş gebelikmiş ve geçen ay kürtaj oldum :KK43: şimdi bugün tekrar adet oldum ve yine kullanmaya başladım bakalım tekrar hamiş olabilecek miyim. Birde haftada 3 gun arı sütü bal polen karışımı tüketmeyi düşünüyorum yumurta büyümesine faydası var bizzat kullandım ve o ay yumurtam 26 mm idi
Olsun canım üzülme bak hamile kalmışsın sağlıkla inş tekrar kalırsın rabbim herkese versin bebişler

Kizlar selam bugun tam 2 ay oldu inofolic sase kullanali:( gunde 4poset.polikistik overim ve adet olamiyorum.2aydir iciyorum hicmi etkisi olmadi yaaa;((( adet olmadim halaa :(((( getirir diye bekliyorum hala ama yoruldum

Merhaba arkadaşlar bende 4 ay kullandım ve sonrasında hamile kaldım ama boş gebelikmiş ve geçen ay kürtaj oldum :KK43: şimdi bugün tekrar adet oldum ve yine kullanmaya başladım bakalım tekrar hamiş olabilecek miyim. Birde haftada 3 gun arı sütü bal polen karışımı tüketmeyi düşünüyorum yumurta büyümesine faydası var bizzat kullandım ve o ay yumurtam 26 mm idi
İnşallah tekrar hamile olursun ve rabbim kucağına almayı nasip eder

Kizlar selam bugun tam 2 ay oldu inofolic sase kullanali:KK43: gunde 4poset.polikistik overim ve adet olamiyorum.2aydir iciyorum hicmi etkisi olmadi yaaa;((( adet olmadim halaa :KK43:((( getirir diye bekliyorum hala ama yoruldum
loli canım pes etme 8. ayda fayda yeni görenler bile var....

dün yaptırdığım tahlillerin sonucunda yumurta tembelliğim çıktı.. adetlerim düzenli dediğimde doktor şaşırdı ilaç tedavisi vermiyorum o zaman düzenli ilişki olsun dedi.. bende bu gün başladım inofolic kullanmaya en son kullandığım ay hamle kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu. inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum:KK36:

dün yaptırdığım tahlillerin sonucunda yumurta tembelliğim çıktı.. adetlerim düzenli dediğimde doktor şaşırdı ilaç tedavisi vermiyorum o zaman düzenli ilişki olsun dedi.. bende bu gün başladım inofolic kullanmaya en son kullandığım ay hamle kalmıştım ama kimyasal gebelik oldu. inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum:KK36:
Hangi değerin tahlillerle çıktı ki

Kizlar selam bugun tam 2 ay oldu inofolic sase kullanali:KK43: gunde 4poset.polikistik overim ve adet olamiyorum.2aydir iciyorum hicmi etkisi olmadi yaaa;((( adet olmadim halaa :KK43:((( getirir diye bekliyorum hala ama yoruldum
doktor adet getirir düzenler mi dedi? yoksa sen burda duyduklarınla mı kullanıyorsun canım. bence doktora sor doğum kontrol hapı kullandırabilir sana ilk adetinin düzene girmesi lazım

doktor adet getirir düzenler mi dedi? yoksa sen burda duyduklarınla mı kullanıyorsun canım. bence doktora sor doğum kontrol hapı kullandırabilir sana ilk adetinin düzene girmesi lazım

Cnm duzenler dedi tabiki.doktorum werdi cnm.kendim kullanmiyorum.ben 1sene yasmin ictim cnm ozaman tikir tikirdi adetim ama braktigim an aylarca olmadim gene.inofolic yumurtlamana iyi gelecek dedi doktor hic brakma dedi.

Adetinin duzenli olmasi nimet cnm.kalmissin bak hamile ne mutlu.sakin brakma saseyi derim.ac karna gunde 4poset sbah aksam.kavusursun ins yavruna

Back
X