Yok canım benim yapısıklık yok şükür yani olsa zaten hamile kalınmaz . Benim düşükte olmadı hatta hamileliğim cok rahat geciyordu ama gelişmediği için aldırdık gelişimi geriden geliyordu . Hamilelik boyunca hiç kanamam agrım vs olmamıstıAaa benim de bidahaki ay rahim flmi:)) ya ama millet hemen ilk ay kalio istedigi gibi. Ben ilkinde 1.bucuk yil dogun kontrol hapi kullanimini kestigim gibi ilk ay kalmistim. Simdi uzuyoda uzuyo. Doktora gidince herseyin normal diolar bide deli oluorm. Pko goruntusu var ama hormonlarin normal diolar. Sperm testi de cok iyi ckti. Sen yne de gir rahim flmine bak. Cunku yapisiklik varken hamile kalnca da dusuk oluo
İnofolic mi soğan Kuru mu bilmiyorum ikisini aynı anda yaptım. aradan iki ay geçti yeni hamile kaldim .inofolikle adet geçikecegini sanmıyorum yumurta gelistiriyor sonucdaCanım cok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallah infolic ile mi gebe kalmıstın sende ya bilemıyorum adet görmedim henüz bu ilaçla dahada gecikirse diye korkuyorum
Sen tekrar kalirsin bebegim saglikli bebegin de olur Allahin izni ile sonucta gebeligin okadar da ilerlemisYok canım benim yapısıklık yok şükür yani olsa zaten hamile kalınmaz . Benim düşükte olmadı hatta hamileliğim cok rahat geciyordu ama gelişmediği için aldırdık gelişimi geriden geliyordu . Hamilelik boyunca hiç kanamam agrım vs olmamıstıBakalım inşallah tekrar olur bende biraz bekleyim diyorum aslında ama bakalım nasip
Aynennn oyle benin de 3 ay sonra yeniden bu ay inofolic sayesinde yumurtlama agrilarim var ve ymurta akim geldi dedigine Katiliyorumİnofolic mi soğan Kuru mu bilmiyorum ikisini aynı anda yaptım. aradan iki ay geçti yeni hamile kaldim .inofolikle adet geçikecegini sanmıyorum yumurta gelistiriyor sonucda
kullan canım bu zaten yumurta vitamini gibi birşey ilaç değil yanikızlar bende de yumurta tembelliği var catlamıyor yumurtam bende kullansam olurmu
Kizlar ben de 1 yillik evliyim evlendikten 1 ay sonra hamile kaldim ama kasimda kurtaj oldum 8 aydir da kalamiyorum doktor inofolic verdi su an nasildir acaba umutlaniyorum ama bosa mi kiİnofolic mi soğan Kuru mu bilmiyorum ikisini aynı anda yaptım. aradan iki ay geçti yeni hamile kaldim .inofolikle adet geçikecegini sanmıyorum yumurta gelistiriyor sonucda
günde bir kez mi içtiniz toz olan mı hap olanı mı aldınız acaba?Hiçbir sıkıntım yoktu doktorum inpfolic şase verdi üç ay kullan hamile kalırsan ne ala dedi kalmazsan gel dedi bir ay içttim birinci ay hamile kaldm çok şükür
darısı bizlere de inşallah canımEvet günde birlez ve tok olan hayır hayır pko falan yoktu sorunsuzdum tamamen
tebrik ederim sağlıkla doğsun büyüsün bebeğiniz siz inofolicle mi hamile kaldınız ?İnşallah bu ay kalıcaksın canım bende çok umutsuzdum amaan dedin bu ay da olmayacak rahim filmi cekilecekti hatta ama o ay hamile kaldım ama hiç takmamıstım hiç bana hamilesin diyorlardı gülüyordum sonra bi test yaptım ben şok ama erkenden gideverdibir daha nasip olacak bak gör
inioficle hamile kalabildiniz mi?Aynennn oyle benin de 3 ay sonra yeniden bu ay inofolic sayesinde yumurtlama agrilarim var ve ymurta akim geldi dedigine Katiliyorum
merhaba inofolicle hamile kalabildiniz mi?Daha önce doktorum vermişti ya ondan yine kullanayim dedim.artık doktora gitmek istemiyorum o kadar bunaldim ki.doktor daha uğraşma git tüp bebek yaptir dedi.ama eşim yanaşmıyor bi defa kendiligimden hamile kaldım diye.bende boş boş beklemiyim iciyim dedim.5 6 ay düzenli içip hamile kalanları duyunca ümit oldu bana da.
inofolicle hamile kaldınız mı ?merhabalar
bnde ilk defa inofolic saşeyi kullanacagim doktorum mesajla atti bu ilacı kullan dedi gunde kac kere ve adet gunlerindede kullaniliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?