inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Yok canım benim yapısıklık yok şükür yani olsa zaten hamile kalınmaz . Benim düşükte olmadı hatta hamileliğim cok rahat geciyordu ama gelişmediği için aldırdık gelişimi geriden geliyordu . Hamilelik boyunca hiç kanamam agrım vs olmamıstı Bakalım inşallah tekrar olur bende biraz bekleyim diyorum aslında ama bakalım nasip

Canım cok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallah infolic ile mi gebe kalmıstın sende ya bilemıyorum adet görmedim henüz bu ilaçla dahada gecikirse diye korkuyorum
İnofolic mi soğan Kuru mu bilmiyorum ikisini aynı anda yaptım. aradan iki ay geçti yeni hamile kaldim .inofolikle adet geçikecegini sanmıyorum yumurta gelistiriyor sonucda

Sen tekrar kalirsin bebegim saglikli bebegin de olur Allahin izni ile sonucta gebeligin okadar da ilerlemis

İnofolic mi soğan Kuru mu bilmiyorum ikisini aynı anda yaptım. aradan iki ay geçti yeni hamile kaldim .inofolikle adet geçikecegini sanmıyorum yumurta gelistiriyor sonucda
Aynennn oyle benin de 3 ay sonra yeniden bu ay inofolic sayesinde yumurtlama agrilarim var ve ymurta akim geldi dedigine Katiliyorum

Reactions: Eva
Merhaba kızlar.son adetim 16 mayıstı.14 haziran akşamı k.rengi leke geldi.erken adet oluyorum dedim.çünkü normalde 32 33 güne olurum.ama bi türlü kana dönmedi.bugün de kesildi gibi koyu kreme döndü.acaba gebelik belirtisi mi düşündüm 2 defa evde test yaptım negatif.daha önce hiç böyle birşey yaşamamış idim.hafif pko hastasiyim ve 4 aydır inofolik şase kullanıyorum.

nofolik içerisinde bulunan folik asit, folat olarak bilinmektedir. B vitaminleri ile zenginleştirilmiş olan folik asit içerisinde B9 vitamini de bulunmaktadır. Sağlık açısından çok faydalı olan bu bileşim, modern ve geleneksel tıp tarafından kabul edilmektedir. Kadınlar için gerekli olan folik asit, özellikle bebek dünyaya getirmek isteyen bayanların mutlaka kullanması gereken bir ilaçtır.

Kizlar ben de 1 yillik evliyim evlendikten 1 ay sonra hamile kaldim ama kasimda kurtaj oldum 8 aydir da kalamiyorum doktor inofolic verdi su an nasildir acaba umutlaniyorum ama bosa mi ki

Hiçbir sıkıntım yoktu doktorum inpfolic şase verdi üç ay kullan hamile kalırsan ne ala dedi kalmazsan gel dedi bir ay içttim birinci ay hamile kaldm çok şükür

Hiçbir sıkıntım yoktu doktorum inpfolic şase verdi üç ay kullan hamile kalırsan ne ala dedi kalmazsan gel dedi bir ay içttim birinci ay hamile kaldm çok şükür
günde bir kez mi içtiniz toz olan mı hap olanı mı aldınız acaba?
pko nuz yok demi

İnşallah allahım herkese nasil etsin.bende henüz tamamlamş değilim hamileliğmi henüz yarısımdayım inşallah sonu gelir çünkü hamilelğn en riskli dönemleri ilk 3 ay ve son üç ay malesef...

tebrik ederim sağlıkla doğsun büyüsün bebeğiniz siz inofolicle mi hamile kaldınız ?

me
merhaba inofolicle hamile kalabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…