Canım ben yaklaşık bir buçuk ay inofolik kullandım doktorum 3 ay kullan dedi ama bulantım olduğu için biraktim kullandığım sirada sogan kürünü de birlikte kullandım ve kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu bu farklı bi konu. Ara ara bende de kasık ağrısı oluyordu ama lekelenme yoktu acaba hamile olabilir msin ihtimal varmı lekelenme o zaman olabiliyorInofolic kullanan bayanlar lutfen yardimci olun. 2 gun once basladim bu ilaca. 14.gun basladim son bi kac aydir haric normalde 19.gun yumurtluyorum. Ancak ilaci kullandiktan ertesi gun yani dun lekelenme basladi. Bu durum normal mi? Ve yasayan varmi? Bugun hala geliyor kahve lekeler. Yumurta aki gibi siviyla geliyor. Kasigima da ara ara agrilar vuruyo. Pkoluyum ancak sadce ultrasonda pko gorunuyor. Hormonlar normal adetlerim saati saatineydi. 3 aydir 37 gune cikti ama duzensizligim de duzenli. Cunku 37 diye devam ediyor 3 aydan beri.
Canim 16.gunum ya tam ymurtlama donemim yani. Bi cok kiside boyle lekelenme yapmis ama. Sen kacinci ayda kalabildin pko falan varmi? Ben 8 ay once kendiligimden kaldim. Kurtaj oldum gebelik sagliksiz olunca halaa bekliyorumCanım ben yaklaşık bir buçuk ay inofolik kullandım doktorum 3 ay kullan dedi ama bulantım olduğu için biraktim kullandığım sirada sogan kürünü de birlikte kullandım ve kullandıktan 2 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu bu farklı bi konu. Ara ara bende de kasık ağrısı oluyordu ama lekelenme yoktu acaba hamile olabilir msin ihtimal varmı lekelenme o zaman olabiliyor
Canim gebelik kaybin 5 aylik ve cook buyukmus seninde. O dogumla aliniyo. Bildigin dogum yasamis kadin gibisin ve okadar zamanda tekrar kalman senin de guzel. Bu kez insaalah saglkli bi sekilde bebegini kucagina alirsin.3 . Ayda hamile kaldım bende pko yok bu ikinci hamileliğim oldu sogan kürü mu yoksa inofolik mi bilmiyorum ama hamile kaldım sonuç olarak.diğer hamileliğim klomen le oldu ve ikizdi 5 aylık bi düşük yaptım aradan bir buçuk yıl geçti daha yeni bu ay hamile kaldım ama Hamilelikten haberim düşük yapınca oldu ne yazık ki sevinemedim yani çok şükür sende hamile kalabilmissin buda güzel birşey cnm
Sagol canım inşallah hepimiz bebeklerimizi birgün kucaklariz. Evet benim ki erken doğum gibi oldu biri geldi diğeri de arkasından beni terk etti ne yazık ki Allah buyuktür elbet vardır bi hayır.Canim gebelik kaybin 5 aylik ve cook buyukmus seninde. O dogumla aliniyo. Bildigin dogum yasamis kadin gibisin ve okadar zamanda tekrar kalman senin de guzel. Bu kez insaalah saglkli bi sekilde bebegini kucagina alirsin.
Kesinlikleeee hayirlisi asla uzulme. Gebeliginin tadini doya doya yasa cokca dua et.. Bu kez yuzun guler Allahin izni ileSagol canım inşallah hepimiz bebeklerimizi birgün kucaklariz. Evet benim ki erken doğum gibi oldu biri geldi diğeri de arkasından beni terk etti ne yazık ki Allah buyuktür elbet vardır bi hayır.
Canim bendensin benim de senin gibi bir kurtajim oldu gebelik gelismediginden. Ben 8 aydir bekliyorum sen beklemezsin insaalah. Bende de pko var ama adetlerim duzenliydi hep hormonlarim da normal. Bitek ultrasondaki goruntu pkoya uyuyor. Arada mevsinsel olarak 34 35 gune cikar sonra yine 30 gunu bulurdu. Bu 3 aydir yine mevsimsel olarak 37 e cikti. Ama inecektir 30 gune. Anlayacagin duzensizligimde duzenli. Ama ben bekleyemiorm inofolige basladm. Cok kisi hamile kaldi cevremde de onunla. Bende lekelenme ve ara kanama yapti hemen ertesi gunu bugun de hala devam ediyor. Ymurtlama donemi zaten. Sende yapmaz insaalah ama kesnlkle direnerek kullan ilaci. Adetleri cok duzenleyip ymurta kalitesini arttiriyor.Selam kızlar 3 yıılık evliyim 8 haftalık hamileydim 5 gün önce gelişimi durdugu için kürtaj oldum aynı zamanda pco hastasıyım ben normal folbiol kullanıyordum. Hemen tekrar hamile kalmak istiyorum kürtajın 5. Günü bugün bende ingolic almayı düşünüyorum bu ilaç sayesinde hemen hamile kalan var mı ?? Gercekten ile yarıyormu yani 2 kez klomen kullanıpta hamile kalmıstım ama kısa sürdü. Bu ialvı bugün almayı düşünüyorum nasıl kullandınız yoz olarak mı almalıyım kapsül mü yardımcı olurmusunuz ??
İnşallah bu ay sağlıkla alırsın kucagına canım. Benimde tereddütlerim var adet gecikmesi yapıyormus okudum şimdi biraz daCanim bendensin benim de senin gibi bir kurtajim oldu gebelik gelismediginden. Ben 8 aydir bekliyorum sen beklemezsin insaalah. Bende de pko var ama adetlerim duzenliydi hep hormonlarim da normal. Bitek ultrasondaki goruntu pkoya uyuyor. Arada mevsinsel olarak 34 35 gune cikar sonra yine 30 gunu bulurdu. Bu 3 aydir yine mevsimsel olarak 37 e cikti. Ama inecektir 30 gune. Anlayacagin duzensizligimde duzenli. Ama ben bekleyemiorm inofolige basladm. Cok kisi hamile kaldi cevremde de onunla. Bende lekelenme ve ara kanama yapti hemen ertesi gunu bugun de hala devam ediyor. Ymurtlama donemi zaten. Sende yapmaz insaalah ama kesnlkle direnerek kullan ilaci. Adetleri cok duzenleyip ymurta kalitesini arttiriyor.
İnşallah bu ay sağlıkla alırsın kucagına canım. Benimde tereddütlerim var adet gecikmesi yapıyormus okudum şimdi biraz dahangi gün başladıgın farkediyor mu bide ? Bilemedim ne yapsam doktora sorsam kızacak kendim arastırıyorum diye
Oncelikle geçmiş olsun canım bende düşük yapali 1 hafta oldu. İnofolik vitamin canım yumurtaları geliştiriyor vitamin olduğu için de devlet karsilamiyor.ben sabah 2 paket aksam 2 paket aç karna kullandım bir buçuk ay. sen doktoruna danışmanLisin o daha iyi bilir bazılari birer paket kullaniyirmus çünküİnşallah bu ay sağlıkla alırsın kucagına canım. Benimde tereddütlerim var adet gecikmesi yapıyormus okudum şimdi biraz dahangi gün başladıgın farkediyor mu bide ? Bilemedim ne yapsam doktora sorsam kızacak kendim arastırıyorum diye
Ben şu anda gebe değilim canım yanlış anladın sanirimKesinlikleeee hayirlisi asla uzulme. Gebeliginin tadini doya doya yasa cokca dua et.. Bu kez yuzun guler Allahin izni ile
Canım cok geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallah infolic ile mi gebe kalmıstın sende ya bilemıyorum adet görmedim henüz bu ilaçla dahada gecikirse diye korkuyorumOncelikle geçmiş olsun canım bende düşük yapali 1 hafta oldu. İnofolik vitamin canım yumurtaları geliştiriyor vitamin olduğu için de devlet karsilamiyor.ben sabah 2 paket aksam 2 paket aç karna kullandım bir buçuk ay. sen doktoruna danışmanLisin o daha iyi bilir bazılari birer paket kullaniyirmus çünkü
Canım kürtajdan sonra hiç korundaun mu doktor biley söyledi mi bu konuda sanaBen doktoruma bile sormadan aldim ama kizmayacagina da eminim tehlikeli bi ilac degil:) ilk aylarda mutlaka yan etki yapiyordur bende okudum. Ama adetini 28 gune indirenler de var. Kesnlkle zararli bi ilac degil. Gun farketmez. Bende 14.gun basladim. Bakiyim bende gecikme yapacakmi
1 bucuk yil sonra bu ay kaldim dedin ya bende yanlis anladim :)))Ben şu anda gebe değilim canım yanlış anladın sanirim
Erken gebelik kaybiydi hatta kimisi benim kaybima kimyasal bile dedi. Cunku kese bozuktu. Deger azar azar artiodu. O yuzden ilk ay korundum diyebilirim sonrasnda korunmadim. Yani eylulde kurtaj oldum ilk adetim ekimdeydi. Kasimda korundum. Sonraki donemde hic korunmadim hamile de kalmadim.Canım kürtajdan sonra hiç korundaun mu doktor biley söyledi mi bu konuda sana
İnşallah bu ay kalıcaksın canım bende çok umutsuzdum amaan dedin bu ay da olmayacak rahim filmi cekilecekti hatta ama o ay hamile kaldım ama hiç takmamıstım hiç bana hamilesin diyorlardı gülüyordum sonra bi test yaptım ben şok ama erkenden gideverdiErken gebelik kaybiydi hatta kimisi benim kaybima kimyasal bile dedi. Cunku kese bozuktu. Deger azar azar artiodu. O yuzden ilk ay korundum diyebilirim sonrasnda korunmadim. Yani eylulde kurtaj oldum ilk adetim ekimdeydi. Kasimda korundum. Sonraki donemde hic korunmadim hamile de kalmadim.
Aaa benim de bidahaki ay rahim flmi:)) ya ama millet hemen ilk ay kalio istedigi gibi. Ben ilkinde 1.bucuk yil dogun kontrol hapi kullanimini kestigim gibi ilk ay kalmistim. Simdi uzuyoda uzuyo. Doktora gidince herseyin normal diolar bide deli oluorm. Pko goruntusu var ama hormonlarin normal diolar. Sperm testi de cok iyi ckti. Sen yne de gir rahim flmine bak. Cunku yapisiklik varken hamile kalnca da dusuk oluoİnşallah bu ay kalıcaksın canım bende çok umutsuzdum amaan dedin bu ay da olmayacak rahim filmi cekilecekti hatta ama o ay hamile kaldım ama hiç takmamıstım hiç bana hamilesin diyorlardı gülüyordum sonra bi test yaptım ben şok ama erkenden gideverdibir daha nasip olacak bak gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?