ben dün gebeliğimi öğrendim canım, öğrendiğim gibi kanama başladı. sevincim yarım kaldı. il dışındaydım birde, pıhtılaşma olduğu için coraspirin kullanıyordum ama 3 gündür kullanmamıştım. çünkü adet sancılarım başlamıştı ve kesin adet olucam diye bekliyordum kestim coraspirini. cumartesi sabah şiddetli meme ve meme ucu aĞRISIYLA uyandım. adete yakın meme hassasiyeti bu derece olmazdı. neyse hemen kan verdim bir özel hastanede 143.5 değerim. ama burada dr.lar 3.30 da ayrılıyormuş özelde bile ve dr. a görünemedim. ama dün nekadar kötü olduğumu bilemezsin canım çok çok üzgündüm. hem pıhtılaşma hem dış gebelik problemim vardı, 2 kayıp yaşamıştım ve 3. defa bu acıları yaşamaktan çok çok korktum. şimdi kahverengiye döndü kanama ama adte sancım devam ediyor az az. koraspirin ve progestan aldım dün hemen kullandım. yarın aynı hastaneye gidip inşallah değerim 2 katına çıkarsa ferahlıcam. dua ediyorum rabbim bu defa kaderimi güzel yazar inşallah.[/
canim benim simdi aklindan butun kotu dusunceliriiii cikar . bebginle ne kadar mutlu olucaksin tam anlaminda bi aile olucaksiniz bunun gibi guzel seyleri dusun . kesinlikle gecmisi dusunupte kendini ve bebigini yipratma . sen guclu bi kadinsin ve cocugda sana simsiki tutunucak. butun dualarim seninle canim inlsh yarin 2 katina cikarda hersey yoluna girer