inofolic kullanıp hamile kalan var mı?

Bende inofolic combi bu ay kullanmaya basladim. Esimdede bende de bir sorun yok doktorum inofolic verdi hamile kalmaya yardimci oluyor diye
Artik bende guzel sonuc almak istiyorum. Hamile kalanlar bize guzel moral oluyor

Bende inofolic combi bu ay kullanmaya basladim. Esimdede bende de bir sorun yok doktorum inofolic verdi hamile kalmaya yardimci oluyor diye
Artik bende guzel sonuc almak istiyorum. Hamile kalanlar bize guzel moral oluyor
Merhaba kızlar bende inofolic combi kullanmaya başladım 2. Kutuyu bitirmek üzereyim inşallah bi yararını görürüz. İnşallah rabbim bi an önce anne olmayı bize de nasip eder

Merhaba kızlar bende inofolic combi kullanmaya başladım 2. Kutuyu bitirmek üzereyim inşallah bi yararını görürüz. İnşallah rabbim bi an önce anne olmayı bize de nasip eder

Amin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de bu ay inofolic toz kullanmaya başladım. Bat tarihime 9 gün var. Beklemedeyim

kızlar merhaba. inofolic ne kadar ve sgk karşılıyor mu onu merak ettim. reçetesiz eczane verir mi?

ilk bebeğim 18 ay sonra olmuştu. hafif düzeyde pko vardı bende. rahim filmi çekilmiştim falan hamile kalmıştım. 1 oğlum var 4 yaşına gelmek üzere. 2. yi düşünüyorum. yaz ayında ilk aydan hamile kaldım ama düşük oldu. 1-2 aydı deniyorum. daha erken biliyorum ama tekrar bir korku kapladı içimi bu ay. hemen olmayacak mı ilk gebeliğimdeki gibi diye aslında kararsızım ve biraz korkuyorum ama bi yandan da istiyorum.

bu ay inofolic e başlayayım diyorum. dr falan vermedi burdaki yorumlara dayanarak bunu düşündüm. reçetesiz alınıyor mu?

ilk bebeğim 18 ay sonra olmuştu. hafif düzeyde pko vardı bende. rahim filmi çekilmiştim falan hamile kalmıştım. 1 oğlum var 4 yaşına gelmek üzere. 2. yi düşünüyorum. yaz ayında ilk aydan hamile kaldım ama düşük oldu. 1-2 aydı deniyorum. daha erken biliyorum ama tekrar bir korku kapladı içimi bu ay. hemen olmayacak mı ilk gebeliğimdeki gibi diye aslında kararsızım ve biraz korkuyorum ama bi yandan da istiyorum.

bu ay inofolic e başlayayım diyorum. dr falan vermedi burdaki yorumlara dayanarak bunu düşündüm. reçetesiz alınıyor mu?

Şase toz oluyor. Bana da doktor vermedi. Kendim gidip aldım. İlk çocuğunuzda rahim filmi çekildikten ne kadar sonra hamile kalmıştınız?

Merhaba arkadaşlar bende inofolic kullandığım ilk ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik nedeniyle kaybettim:KK43:

kızlar 31 aralık da adet oldum ve 3gunu inafolic kullanmaya basladim 4 subat oldu hala regl olmadim sizce ilk ay da etki edermi

36 gun oldu ve hala regl olmadım sizce hamile olabilir miyim.yoksa bende işe yaramamis olabilir mi sonucda pko hastasiyim belkide adet olmami saglamicak bilemedim ..pko olup bu ilaci kullanip adet gorenler varmi yardım edin bilgi verin lütfenn

İlactan 2 kutu kullandim ve 26 gun adetim gecikti yeni adet oldum.bu ilacin adet geciktirici etkiside var bence. Pko var bende de ama kilo verince 6 aydir duzenliydi adetim inofolice baslayinca gecikti cok. Umarim bu ay olumlu etkisini görurum☺

Back
X