- 12 Şubat 2015
- 273
- 65
- 13
- Konu Sahibi loveispink
-
Merhaba arkadaşlar
Artık herkes herkesi burda tanıyor. Bende biraz pko var ama doktorum ileri olmadığını söyledi. Bu durumda kendiliğinden bile rahatça hamile kalabileceğimi söyledi. Eşimde sperm azlığı ve hareketlilik sorunu var. Eşim vitamin ve çinko takviyesi ile tedaviye başladı. Bende birçok kişiden duydum İnofolic ile hamile kalan varmış. Adetim bitti günde 2 defa kullanmaya başladım. Bende sadece LH biraz yüksek o da 11.20 civarında. Onun dışında herşey temiz çok şükür. Bir ay klomen kullandım olmadı. Bu ay inofolic ile takviye yapıcam.Doktora gitmek istmiyorum. Zaten umudum yok en azından tedbir alayım dedim. İNOFOLİC İLE HAMİLE KALAN VAR MI??????
bende aynı dertteyim canım umarım kalırsın. ben 1 yıl küsür doğum kontrol ilacı kullandım bıraktım bırakalı 7 ay oldu 4 ay fln eşim korundu . Hala bekliyoruz bebişbenim LH 13.5 çıktı o yüksekti ( rabbim herkese yaşatsın annelik babalık duygusunu. Banada doktorum sadece inofolıc kullan dedi 6 ay bekleyeceğiz dedi . kürler falan yapmak istiyorum denediniz mi hiç _?
Merhaba canım. Ben soğan kürü denedim beni temizledi ancak bebek olmadıincir kürü denedim o da olmadı 1 defa klomen kullandım yumurtam oluştu ama yine bebek olmadı eşimde sperm azlığı ve hareketlilikte problem çıktı moralimiz yerle bir oldu ama tabi Rabbimizden umut kesilmez ki. Tek üzüldüğüm çervremdeki arkadaşlarımın hepsi hamile ve hergün yeni bir hamilelik haberi alıyorum eşinde bi doktora görünsün. LH neden bu kadar etkiliyor ki. Doktor ne dedi LH ile ilgili???normal şans yüksekmiymiş
LH çok önemli tamamen ökadınlık hormonu salgısı.. benım dıyorum ya hıc bırseyım yoktu bekarken adetlerim düzenliydi(((((((( eşim sprem baktırmadı hiç. ya soağn kürünü bende duydum denemedim hiç midem bulanır diye , hayıt tohumu var birde bal çörek otu karışımı diyorlar. ve üzülme sakın 1yıla kadar normalmiş bebek olmaması
canım doğru diyorsunda E2,fsh, ve diğer değerlerim çok çok iyi bir tek LH böyleama klomen verdiğinde kendisi çatlar dedi bana anlamadım bende ne olcak bu halimiz kilo alınca düzensizleşiyor benim hemen evlendim ve kilo aldım dahada düzensizleşti işte moralim çok bozuluyor ister istemez sen kaç yıllık evlisin? kaç yaşındasın?
canım doğru diyorsunda E2,fsh, ve diğer değerlerim çok çok iyi bir tek LH böyleama klomen verdiğinde kendisi çatlar dedi bana anlamadım bende ne olcak bu halimiz kilo alınca düzensizleşiyor benim hemen evlendim ve kilo aldım dahada düzensizleşti işte moralim çok bozuluyor ister istemez sen kaç yıllık evlisin? kaç yaşındasın?
ya canım işte bizim durum karmaşık bir durumkilo alınca adet olamıyorsun adet olamayınca kilo alıyorsun kısır döngü yani napalım ki Allahım yardım etsin bizlere. Hayıt otunu bende duydum denemedim. Tıbbi alanda denemeler yapıp olmazsa onu deniyeceğim. Ben yaklaşık 1 yıldır istiyorum ama doktor eşimin sorun olduğunu söyledi ben anlam veremedim ki
loveispink cnm merhaba, ben 20 gun once inositol şase (suda eriyen ) halini kullanmaya basladm,
oncesinde 3 ay denedik bebek normal yoldan olmadi,
o 3 aydada yumurta takibi yaptiik birkere bile yumurtlamadim,
gecen gun adetim geciktigi icin doktora gittim ,
megersem 20 mm lik bir yumurtam varmis,
ilk kez yumurta olusturdum :) o kadar mutlu oldumki agliyordum doktorun yaninda oda sevindi tabi, neyse konustuk iste klomeni erteleyelim dedi madem
kendin yumurtladin bu ay gebelik olmassa birdaha normal deneriz sonra klomene gwceriz dedi inositol sana yaradi dedi,
cok sevindim,
iliski gunleri yazdi az oncede kasigimdan vajina icine dogru boyle igne batmasi gibi bi agri oldu, igneden sonraki 3. gunum catlamistir heralde diye dusundum, esimde saolsun bugunlerde moralimi yuksek tutsun diye elinden geleni yapior, insallah yumurtam dollenir kizlar dua edin benim icin,
allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Merhaba canım, Rabbim gönlüne göre versib inş :) Sende PKO var mı? Tavsiyem yumurtanın çatlayıp çatlamadığını takip ettir olur mu yoksa bi işe yaramıyor doktor söyler zaten çatlayıp çatlamayacağını
Mrb cnm nasılsın. Inofolicle ilgili biseyler okurken bu mesajina denk geldim sonuc belli olmustur herhalde ins kucuk mucize gercek olmustur ☺c
canım cok saol rabbim hepimizin seninde benimde gonlumuze gore versin insallah
şu mubarek aylarda hayirlisyla saglikla bize bir evlat nasip etsin
saol canım tavsiyeni dikkate alacagim :) tesekkur ederim :)
birde catlatma ignemi vuruldum 4 gun oldu bugun dun cok siddetli bir agri oldu cok kisa surdu sanirim o saat catladi , bugun dr randevum var kontrol
11 gun somrada kanda hcg bakilacak :)
cok heycanliyim :) allahim hayirlsiyla tutar insallah kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?