İnositol

cerkessnurr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
114
Puanlar
23
Bu ürünü kullanan veya duyan var mı ? 1 yıldır gebelik olusmayinca dr gittik. Kan değerlerim normal çıktı pcos yok. Rahim filmi de temiz çıktı. Eşim de sperm testi verdi Onunda bütün değerleri normal çıktı. Dr destek amaçlı İnositol kullanabilirsin veya inositol icerikli vitamin al demişti. Eczane bunu tavsiye etti bende aldım. 16 nisanda çekildi hsg. 10 mayısta regli oldum hsg sonrası ikinci ayim yani.

Eklentiler

• IMG_4301.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 43
Ocean inositol daha iyi olabilir. Myo-inositol olması gerekliymiş. Ben 13 gün inositol kullandım yumurtamı hemen çatlattı geciktirmedi.

Ocean inositol daha iyi olabilir. Myo-inositol olması gerekliymiş. Ben 13 gün inositol kullandım yumurtamı hemen çatlattı geciktirmedi.
Bana da prowomen önermişti doktor ama bunu aldım. Aslında catliyor yumurtamı oluşuyor destek amaçlı kullan dedi başka da önermedi sonra da gitmedim hiç doktora

Yumurtlama görünce biraktinuzmi

Evet bıraktım. Hamile de kaldım. Şuan takibi yapıyorum. Dostinex de kullandım bi ay prolaktinim yüksekti.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah bende aldım kullanıyorum bu ay inşallah bende aynı haberi verebilirim .

Yumurtlamadan eminsen geç dollenme söz konusu olamaz geç döllenme yumurtlamanın da geç olmasıdır yumurtalamdan sonra geçen günü söyleyebulseydin yardımcı olurdum inşallah sağlıkla ilerler diyelim

Yumurtlamadan eminsen geç dollenme söz konusu olamaz geç döllenme yumurtlamanın da geç olmasıdır yumurtalamdan sonra geçen günü söyleyebulseydin yardımcı olurdum inşallah sağlıkla ilerler diyelim
Ben yumurtlama günümü bildiğimi sanıyodum. Doktor da yumurtan çatlamış deyince o gün sandım ama ben o ara ilişkiye giremedim eşim stres yaptı ve boşalamadı hatta buraya da kaçırdım bu ayı diye bikaç kez yazdım. Sonraki hafta 1 ya da 2 mayıs günü yumurtlama geçti dediğim için eşim rahatladı ve boşalmıştı. Yani şuan hcg 2.5 kat artış gösterdi iki günde. Çok öncesinde döllenmil olsaydı ya çok daha yüksek olurdu ya da kimyasal ise çoktan düşüşe geçmiş olurdu. İki ihtimal var ya yanlış görüldü geç yumurtladım ya da iki kez yumurtladım bi ay içinde.

Bende öyle düşünüyorum çok fazla yükselmez beta hgc ordan da anlayabilirsin 50 60 falansa iyi bikere bende yaşadım 17den sonra düşüşe geçti mesela

Bunu duymadım ama infolic combi önermişti doktor bana içeriğinde inositol olan bir takviye gebelik düşünüyorum demiştim oda bana infolic önerdi üç kutu kullandm gebede kalmadım neye yaradı anlamadım

Kızlar bende çikolata kisti var hamilelik istiyorum inositol kullandım 2 farklı marka ikisi de inanılmaz bel ağrısı yaptı ve bırakmak zorunda kaldım başına gelen var mı?

Alakası var mı bilmiyorum bu ay belim tutuldu
Valla artık takibi bıraktım çok uzun yıllardır var bende kaç santim şu an bilmiyorum her iki tarafta da var. Yani mümkün değil içmedim hatta belki vücut alışır diye bekledim bekledikçe daha da arttı ağrılarım ve bıraktım siz de takipte olun muylaka

Ben 1 haftadır kullanıyorum, belim tutuldu ama geçti ağrısı çok şükür devam etmiyor. Gebelik ne zamandır deniyorsunuz? Kist engelliyor mu acaba

Ben 1 haftadır kullanıyorum, belim tutuldu ama geçti ağrısı çok şükür devam etmiyor. Gebelik ne zamandır deniyorsunuz? Kist engelliyor mu acaba
Bence çikolata kisti engellemiyor hamileliği ama yumurtalık rezervlerini düşürüyor tabi bana en büyük problemi içerde yarattığı tahribat sol tüpümde sıvı birikmesine neden olmuş ve ordan sızan sıvı da hamile kalmamı engellemiş ameliyat geçirmiştim tüpümden ve 3 ay sonra hamile kaldım düşük rezerv ve kiste rağmen 3 yaşında bir kızım var çok şükür

`