- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun İnşaALLAH sizinde öyle hayırlı olsun önce sağlık sonrada bol eksili günler olsunMerhaba lar günlüğün hayırlı olsun bol kilo vermeli olsun inşallah
Amin inşallah yaÇok teşekkür ederim Allah razı olsun İnşaALLAH sizinde öyle hayırlı olsun önce sağlık sonrada bol eksili günler olsun
Harik... yaşasın yürümek evet gidecek basenler canım Allah'ın izniylebende akşam sade salata yemeyi düşünüyorum hareket yapmam lazım bizim oturduğumuz yerde tek bi yer vardı yürüyüş için orayıda kapalı pazar yerine çeviriyolar eşimle konuştuk servisten daha uzak biyerde inip akşam öyle yürümeyi planlıyorum nasipse gitsin basenler
Hosbuldum teşekkür ederim:) inşallah basarabiliriz. Ben de cok istiyorum gercekten ama yavas kilo vermem benim şevkimi kırıyor malesefMerhaba canım hoşgeldin iyiki geldin yapabileceğine inan Allah'ın izniyle yaparsın hiç bir yiyecek bizim sagligimizdam ve özguvenimizden önemli değil gerçekten bunu anladim ya
Anlık canım tatlı istiyor yiyorum sonra yedim de ne oldu şimdi diyorum koca bir porsiyon dan aldığım hazzı artık bir çataldan da aldigimi anladim tamamen nefis istiyor az yeme bitir ne olacak ya ama artık yok Rabbim ne kadar ömür verdi bilemem ama yaşadığım sürece sağlıklı beslenmeye çalışacağım ve fazla kilomun hammalligini yapmayacağım nasip olursa İnşaALLAH hepimiz için geçerli bunu kendimize yapmayalım.
Sevgili peygamberimiz aleyhisselam da buyurmuş ki sofradan doymadan kalkın. Ne güzel demiş ama elhamdülillah