• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaALLAH kilo vereceğim

MaşaAllah iyi gidiyorsun 1 km yürüyüş egzersiz tebrik ederim canım
Yaa kahve mis gibi çok severim ben 1 fincan içerim sade olarak hergun Allahtan bişey çıkmazsa tabiki
Ben çayımıda kahvemide şekersiz içerim çok uzun yıllar oldu en son şekerli çayımı 12 yaşımda içmiştim
Gel görki tatlıyı çok seviyorum sütlü şerbetli baklava hariç hepsimi yerim ayyy
Ne alaka bilmiyorum bazen beyimin yada oğlumun bardağında çay kalıyor yudumlayim diyorum anammmm içim kalkıyor şekerden böyle tuhaf bişey işte neyse Rabbimiz hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin İnşaALLAH önce sağlık sonra bol eksiler
Aksam 5 6 tane kofte ve salata bugun yürüyüş akşam yapamadim ama gün icinde yegenlerimle evde halay damat havasi penguen dansi oynadik evde camasir katlarken evi toplarkende gayet marş hareketi gibi yaptim hareketli bir
gundü :)

Günaydın hayırlı pazarlar mutlu haftasonları
Yürüyüşümü yaptım elhamdülillah dünün acısını çıkardım pestilim cıktı sanki ama iyi oldu birdan kahvaltı yaparım nasipse nesfit yiycem öncesinde 1 litreye yakın su ictem
1 tane ceviz
Öğlen ve akşam ne olur bilmiyorum bakalım
Hakkımızda hayırlısı ile İnşaALLAH

Aksam 5 6 tane kofte ve salata bugun yürüyüş akşam yapamadim ama gün icinde yegenlerimle evde halay damat havasi penguen dansi oynadik evde camasir katlarken evi toplarkende gayet marş hareketi gibi yaptim hareketli bir
gundü :)
Ohhh süper geçmiş canım MaşaAllah
Menünde iyi umarım tartiyada yansır İnşaALLAH

Arkadaslar ben dün akşama kadar cok iyi gittim egzersizler yürüyüsler. Dün aksam 9 a kadar cok iyi giderken 9 da agır bi aksam yemeği yedim akrabama davetliydik ama cok fazla ısrara karsı koyamadım ve oldukca agır bi yemek yedim malesef. Bu sabah da sıcak pide ve tereyagını cok abarttım menemen de büyük bir tabak yedim. Suan kendimi cok kötü hissediyorum basa sardım tekrardan

Arkadaslar ben dün akşama kadar cok iyi gittim egzersizler yürüyüsler. Dün aksam 9 a kadar cok iyi giderken 9 da agır bi aksam yemeği yedim akrabama davetliydik ama cok fazla ısrara karsı koyamadım ve oldukca agır bi yemek yedim malesef. Bu sabah da sıcak pide ve tereyagını cok abarttım menemen de büyük bir tabak yedim. Suan kendimi cok kötü hissediyorum basa sardım tekrardan
Canım evet malesef kötü olmuş ama olan olmuş telafiye gayret et
Mesela gelecek öğünleri oldukça hafif tut
Böl sıvı tüket su bitki çayı yediklerin yağa dönüşmeden at
Bu arada hisbir ısrar senin sağlığın ve görüntünden önemli değil böyle böyle kilo aldık zaten komşu ısrarı akraba ısrarı derken hooopppp gelsin kilolar
Artık elimin tersi ile itip kibarca özür diliyorum
Bide artık mesela böyle toplantılara kendimi odullendirecegim zamana denk getiriyorum hem onlar kırılmıyor hem ben abartmadan küçük porsiyonlar halinde yiyiorum canım
Yani süreç zorlu evet ama gerçekten alışınca yiyemiyorsun zaten fazlasını
Allah kolaylık versin İnşaALLAH hepimize

Ohhh süper geçmiş canım MaşaAllah
Menünde iyi umarım tartiyada yansır İnşaALLAH
Ins canim yarin sabah tartilicam ise gitmeden bu sabah yogurt kürü yarim saat sonrasi sekersiz türk kahvesi yaklasik yarim saat sporum var 1.5 litre su oglen yemegim domates salatalik biber az peynir zeytin aksam yürüyüşe gidelim dicem esime yürüyüş yeri pek mümkün olmadığından gecen 5.5 km yürüyüşüm o hali sahaya mac oynamaya gitmişti bende onunla gidip orda yürümüştüm onu teklif edicem:)

Aslı bencede esincan hakli yağa dönüşmeden yakabilitsin bende genelde şu psikoloji olusuyo bikere yedim bozdum bitti artik umarim sende yoktur kaldigin yerden devam et oglen ce aksam hafif yiyerek günü dengele :)

Teşekkür ederim arkadaslar:) haklısınız moralim bozuldu ama zararın neresinden dönsem kar. Umudumu kaybedince hepten bırakıyorum ama artık daha fazla en başa dönmicem. Bol sıvı yüketiyorum inşallah dediginiz gibi yaga dönüşmeden atarım:)

Teşekkür ederim arkadaslar:) haklısınız moralim bozuldu ama zararın neresinden dönsem kar. Umudumu kaybedince hepten bırakıyorum ama artık daha fazla en başa dönmicem. Bol sıvı yüketiyorum inşallah dediginiz gibi yaga dönüşmeden atarım:)
Canım işte buuuu süpersin seni yürekten tebrik ediyorum canım birkere ayağımız tökezledi diye her kalmisimizda düşecek halimiz yok ya bol su canım aynen
Bu arada ismim Esin oğlumun adı Can

Kusura bakma canim ya esincan diye yazinca ben öyle sandım :) esimle piknik alanina gidiyoruz yürüyüşümu yapicam o kola biseyler aliriz dedi kolanın dibini görmeden bir iciste 3 bardak icen ben bana sade soda alalim kalorisi yok dedim km yi de bildiricem:)

Kusura bakma canim ya esincan diye yazinca ben öyle sandım :) esimle piknik alanina gidiyoruz yürüyüşümu yapicam o kola biseyler aliriz dedi kolanın dibini görmeden bir iciste 3 bardak icen ben bana sade soda alalim kalorisi yok dedim km yi de bildiricem:)
Estağfurullah ne kusuru
İşte iradenin gücü adına tebrik ederim canım afiyet olsun keyfiniz bol olsun

Estağfurullah ne kusuru
İşte iradenin gücü adına tebrik ederim canım afiyet olsun keyfiniz bol olsun
Cok tesekkurler canim 3 km yürüdüm ama in çık yamac dağa tırmanır gibi bi yerdi aksam yemegim mercimek corbasi salata ve 1 dilim karpuz yarim saat evde egzersiz düşünüyorum birde uzun zamandir yesilcay icmiodum yeşilçay icicem

Elhamdülillah bugün kacamaksiz bitti İnşaALLAH
Öğlen yemedim bir bardak tarçınlı süt ile geçiştirdim yanında 1 ceviz yedim
Akşam 6 gibi yedim
2 dilim tahıllı ekmek
1 küçük tabak zeytinyağlı bamya
Küçük kase yoğurt
3.5 litre su oldu daha da içerim herhalde
Demin yürüyüşümüde yaptım 1 saate yakın çok yoruldum ya evdede işlendim herhalde ondan neyse bunlar tatlı yorgunluk hep böyle olsa yorgunluk
RABBİMİZİN izniyle

Aynen canim benimde kacamaksiz bitti yarim saat egzersizle yesilcayimida yaptim sabah merakla bekliyorum kac cikicam die Allah yardımcımız olsun her daim yarin is var ins.kacamaksiz yarinda aksam olur

Gunaydin arkadaslar hayirli bol kilo vermeli hafta olsun insallah bu sabah tartildim 67 yogurt kürümü yedim 100 tane squat yaptim simdi sekersiz kahvemi iciyorum sonra ise gidicem :)

Gunaydin arkadaslar hayirli bol kilo vermeli hafta olsun insallah bu sabah tartildim 67 yogurt kürümü yedim 100 tane squat yaptim simdi sekersiz kahvemi iciyorum sonra ise gidicem :)
Günaydın canım inşaALLAH hepimiz için güzel bir hafta huzurlu hayırlı bereketli olsun.
Tartı yüzümüze gülsün

Bende demin geldim yürüyüşten birazdan kahvaltımi yapacağım komşuma incem kahvaltıya çağırdı ama için rahat oda diyette o yüzden ölçülü yiycem menünüz belli elhamdülillah
Tereyağlı omlet
Domates salatası
Yeşillik limonlu
Süzme peynir
Biraz zeytin
Vee tabiki çay
Bugün pazartesi kahvaltıdan sonra İnşaALLAH kolları sıvayıp temizliğe girişcem kısmet olursa
RABBIMIZ hepimizin yardımcısı olsun

Bende demin geldim yürüyüşten birazdan kahvaltımi yapacağım komşuma incem kahvaltıya çağırdı ama için rahat oda diyette o yüzden ölçülü yiycem menünüz belli elhamdülillah
Tereyağlı omlet
Domates salatası
Yeşillik limonlu
Süzme peynir
Biraz zeytin
Vee tabiki çay
Bugün pazartesi kahvaltıdan sonra İnşaALLAH kolları sıvayıp temizliğe girişcem kısmet olursa
RABBIMIZ hepimizin yardımcısı olsun
siz maşallah ne güzel böyle komşuyla yürüyüşler kahvaltılar çok özendim vallahi bizde yok öyle ekimde evlendiğim 2 sene biticek merhaba merhaba karşılaşırsak

siz maşallah ne güzel böyle komşuyla yürüyüşler kahvaltılar çok özendim vallahi bizde yok öyle ekimde evlendiğim 2 sene biticek merhaba merhaba karşılaşırsak
Gülnurcum Rabbim kalbine göre versin İnşaALLAH
Ama evet ben o konuda şanslıyım elhamdülillah var komşularım az ama öz 3 komşuyuz MaşaAllah yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez yeri gelir Başım dara girse gölgeleri üstümde hamdolsun

Back
X