• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaALLAH kilo vereceğim

Günaydın hayırlı bir haftasonu dilerim
Yürüyüşümü yaptım elhamdülillah
Kahvaltıya komşuma incem şimdi
Hafta sonu malum uyuyorlar bizim kiler onlarada öğlen yerin artık nasip kısmet olursa...
Menümü sonra yazacağım ne yiyecekğim bilmiyorum

Hafta sonu malum uyuyorlar bizim kiler onlarada öğlen yerin artık nasip kısmet olursa...
Ooo erkencisin vallaha tebrik ederim
Ben spor yapmıyorum 1 haftadır :(

Ooo erkencisin vallaha tebrik ederim
Ben spor yapmıyorum 1 haftadır :KK43:
Hoşgeldin
Evet öyle ben sabah erkenden çıkıyorum 1saat yürüyorum aksama yemekten sonra 1saat yürüyorum Rabbim herkese nasip etsin inanılmaz etkisi oluyor hem vücuda hem ruhuna...
TEk başına diyet bir yere kadar hareket şart canim lütfen erteleme sağlık sorunun yoksa

Günaydın canim bende haftasonu evdeysem uyuyorum genelde 10 gibi kalktım 10.30 gibi 2 yumurta 4 kuru kayısı ve tarcinli yogurt arkadasla bulusup alisveris yapicaz bol yürüyüşüm olacak Allahın izniyle

Sabah kahvaltı hafif oldu şükür
Maydanozlu omlet
5 zeytin
Salata
Biraz krem peynir
3 kupa çay
Birazdan akşam yemeği yiyeceğim
Canim cok istedi Yoğurtlu makarna ve tarhana çorbası
Su 3 litre oldu
Yeşil cayimi içerim
Bakalim günü böyle bitirmek istiyorum nasip

Kötü hissediyorum çünkü saat 9 da bir tane küçük poğaça ve minik bir dilim kek yedim musafirlikteydik çok sevdiğim canım ablama gittik diyette olduğumu bilmiyordu yazık hasta haliyle uğrasmis kiyamadim yedim
Yarın yeni bir başlangıç olacak inşaALLAH
Eve 23 te geldim 3 mil Leslie yaptım utancimdan

Kötü hissediyorum çünkü saat 9 da bir tane küçük poğaça ve minik bir dilim kek yedim musafirlikteydik çok sevdiğim canım ablama gittik diyette olduğumu bilmiyordu yazık hasta haliyle uğrasmis kiyamadim yedim
Yarın yeni bir başlangıç olacak inşaALLAH
Eve 23 te geldim 3 mil Leslie yaptım utancimdan
Iyi geceler iyi yapmışsin kadın ugrasmis sonucta bu haftaki kaçamağın bu olmus bizde bugun carsi pazar dolastik kackere tüm vücudumdan ter akti sayamadim benimde kacamagim oglen sicakta kola ictim aksam 1 tabak corba salatalik tarvinli yogurt 2 bardak yesilcay pazarda gezmenin dışında 5 kmden fazla yurumusumdur tek tesellim o

Iyi geceler iyi yapmışsin kadın ugrasmis sonucta bu haftaki kaçamağın bu olmus bizde bugun carsi pazar dolastik kackere tüm vücudumdan ter akti sayamadim benimde kacamagim oglen sicakta kola ictim aksam 1 tabak corba salatalik tarvinli yogurt 2 bardak yesilcay pazarda gezmenin dışında 5 kmden fazla yurumusumdur tek tesellim o
İyisin dimi canım seni de merak ettim aslında bugün Rabbim hayırlı yazılar yazsın Amin...
Yürüyüş süper olmuş bugün desene kaçamak günü oldu bize
Yarın yeni bir başlangıç olacak inşaALLAH bize devam yılmak yok
Rabbimizin izniyle

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler
Yürüyüşümü yaptım şimdi hafif bir şey atıştıracagim kahvaltimi çocuklarla yapacağım inşaALLAH
Gün içinde yazarım yine

İyisin dimi canım seni de merak ettim aslında bugün Rabbim hayırlı yazılar yazsın Amin...
Yürüyüş süper olmuş bugün desene kaçamak günü oldu bize
Yarın yeni bir başlangıç olacak inşaALLAH bize devam yılmak yok
Rabbimizin izniyle
Gunaydin canim amin insAllah daha iyiyiz cok şükür eşimden yana bisey yokda benden yana kırgınlık devam ediyo daha bende 9 gibi uyandim kayinvalidemin evindeyiz esim bikac haftadır görmüyordu özledim dedi gece geldik buraya oda kendi annesine gitmis gece rahatsiz etmek istemedik kayivalidemin evinde esimle yalniz kaldık simdi sekersiz kahve iciyorum esimde kalkar birazdan kahvaltıya orayami gidicez diye sorarim

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler
Yürüyüşümü yaptım şimdi hafif bir şey atıştıracagim kahvaltimi çocuklarla yapacağım inşaALLAH
Gün içinde yazarım yine
Hayırlı günler hayırlı sabahlar kacamaksiz kahvalti olucak sana afiyet olsun

Bugün kahvaltıya oldukça hafif yaptım domates salatası ve cok az peynir yedim 1 dilim ekmekle
Öğlen 7 tane kadar zeytin canım çok çekmişti birazda lor
Aksam yemegi bizim bugün çok hafif oldu
Karpuz peynir 1 dilimde tahlili ekmek
Su 3.5 litre oldu daha olur elhamdülillah bu günü hafif geçirdim
Yarına Allah Kerim

Günaydın hayırlı bir hafta olsun inşaALLAH hepimizin hayatında güzel gelişmeler olsun Rabbimiz hayirlisini versin inşaALLAH hakkımızda
Şükür elhamdülillah Yürüyüşümü yaptım birazdan kahvaltı yapacağım
Nesfit yiycem sonrasında yeşil çay
Bugün kostirmaca çok olacak evi temizleyecegim dip köşe
Anneme gidicem öğleden sonra
Tempolu bir gün
Kismetse tabiki

Günaydın hayırlı bir hafta olsun inşaALLAH hepimizin hayatında güzel gelişmeler olsun Rabbimiz hayirlisini versin inşaALLAH hakkımızda
Şükür elhamdülillah Yürüyüşümü yaptım birazdan kahvaltı yapacağım
Nesfit yiycem sonrasında yeşil çay
Bugün kostirmaca çok olacak evi temizleyecegim dip köşe
Anneme gidicem öğleden sonra
Tempolu bir gün
Kismetse tabiki
maşALLAH canım günaydın hayırlı huzurlu haftalar olsun inş.ben dün yediklerimi yazmaya utanırım bütün diyet alt üst oldu enbaşa dönmüş gibi hissediyorum dün akşam eltime gittik orda kaldık yemek yapmamış poğça börek kek kısır yapmış 2 kase kısır yedim en hafifi o diye çok az da börek bu sabah ordan işe gelince 1 tane poğça yedim tam tatil haftası kendimi çok kötü hissediyorum

maşALLAH canım günaydın hayırlı huzurlu haftalar olsun inş.ben dün yediklerimi yazmaya utanırım bütün diyet alt üst oldu enbaşa dönmüş gibi hissediyorum dün akşam eltime gittik orda kaldık yemek yapmamış poğça börek kek kısır yapmış 2 kase kısır yedim en hafifi o diye çok az da börek bu sabah ordan işe gelince 1 tane poğça yedim tam tatil haftası kendimi çok kötü hissediyorum
Canim olsun sıkıntı yok unut gitsin yememiş say telafi edersin bak bana mesela bende annemde mantı yedim annem yapmış ellerinden küçük bir tabakta ama olsun yani olan oldu yürüyüşü biraz uzatacagim bol su işte buuuu

Canim olsun sıkıntı yok unut gitsin yememiş say telafi edersin bak bana mesela bende annemde mantı yedim annem yapmış ellerinden küçük bir tabakta ama olsun yani olan oldu yürüyüşü biraz uzatacagim bol su işte buuuu
Günaydın canım dün akşam dediğin gibi yürüyüşten vazgeçmedim sıcak falanda demedim çıktım 2,5 km yürüdüm yarın sabah tartılmayı düşünüyorum regl 5.gün oluyo artık gitmiştir heralde şişkinlik bu sabah uyuyakalmışım serviscinin aramasıyla uyandım koşa koşa çıktım evden bişey yiyemedim

Günaydın canım dün akşam dediğin gibi yürüyüşten vazgeçmedim sıcak falanda demedim çıktım 2,5 km yürüdüm yarın sabah tartılmayı düşünüyorum regl 5.gün oluyo artık gitmiştir heralde şişkinlik bu sabah uyuyakalmışım serviscinin aramasıyla uyandım koşa koşa çıktım evden bişey yiyemedim
Günaydın canım hayırlı sabahlar
Çok iyi yapmışsın yürümekle inan kilo vermek için çok iyi zamanlar şimdi acayip terliyorsun
Yarın merak ediyorum bende kaç kilo çıkacsksin eksi göreceksin inşaALLAH
Gitmiştir şişkinlik artık ya bence bakalım yarın Hayır olsun nasipse
Kolay gelsin canım
Dışarda mı yiycen kahvaltı hay ALLAH
aman kuzum hafif yemeye çalış yarın tartı var unutma ki kendini frenler bilesin

Ben 7de işbaşı yapıyorum ya anca kantinden bişey isteyebilirim ordada ya poğça ya bisküvi yada tost tarzı bişeyler var form bisküvi falan yok yada öğleye kadar bişey yemeden beklicem öğlende musakka pilav var musakka bol yağlı oluyo salata yicem artık

Yogun bir gündü yine misafirim vardı az önce gittiler bugün kahvaltim
Biraz lor
Domates salatası
2 dilim tam tahıllı ekmek
Bir kupa yeşil cay öğlen yemedim
Birazdan Nesfit yerim azbisey
Aksamda yemeyecegim
Çünkü akşam abimin sözü var muhakkak ikram olacak bakalım çok az zararla atlaymaya çalışacağım

Back
X