• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat Gürültüsü ve Pisliği

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.555
32.863
798
Yan tarafımıza apartman yapılıyor.
Daha 1 senelk evimizin yeni düzenlediğimiz bahçesi; sıva, köpük, kireç, naylon poşet falan doluyor her gün. Apartmanın duvarlarında, camlarında, tellerinde sıvalar...
Bunları geçtik gürültülerinden bütün yaz fenalık geldi. Baktım pazar günleri çalışmayı engelleyen bir yasa falan da yok. Sabah 7'de başlıyorlar gürültüye...Bir de şarkıları türküleri bitmiyor. Yani 10-11 olsun söyle de sabahın 7-8'inde ben senin bet sesini dinlemek zorunda mıyım acaba?
Şikayet ettik ama bir sonuç çıkmadı, bu eve ve bahçeye gelen zararları telafi ettirebilir miyiz en azından?

Aynı dertten ben de muzdaribim. Hiçbir yere de şikayet edilmiyormuş. Babam kızdı zaten bana sen de az uyu biraz diye :KK53:

Ayni sikinti bende de var ...
odamin cami evin arka tarafina bakiyor ve 5 katli insaat yapiliyor orada dedginiz gibi ne turkuleri bitiyor ne kufurleri bitiyor terbiyesizlerin

sadece bizim bulundugumuz sokakta şuan 5 tane inşaat var :KK43:
üstüne dogalgaz çalışması yapıldı bu günlerde bizim sokakta her yeri kazdılar :KK43:
malum inşaatlar da etraf düzenli sulama yapılır :KK43:
daha fazla konuşamıcam :KK61::KK61::KK61:

Bulundugum yer kasabadan ilceye donusuyor. Dort yanim insaat. Gurultuyu, tozu kiri gectim. İşe giderken elbise , etek, topuklu giyen ben pantolon spor ayakkabisi giyer oldum. Işe gittigim yol da hep insaat. Nerelere gidem. :KK45:

Bizim evin karşısına bir sosyal tesis yapıldı güya kapalı pazar 2 katı o kadar berbat ki kelimelere dökemiyorum gürültü, çöp her pislik var :KK12:

her yerde var ya ..:KK34:

inşaat neyse de köpeklerin sesinden durulmuyor ..:KK34:

şikayet etsemde fayda eetmedi .. :mad:

çekcez mecbur bu sesleri .. :KK14:

Back
X