• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat işçisi dünyalar tatlısı birine aşık oldum ama...

relyon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
44
22
3
32
Merhabalar, uzun bir süredir burayı takip ediyordum ve içinden çıkamadığım bir konu var yardımlarınızı istemek için üye oldum. 23 yaşındayım, diş hekimiyim. üniversite hayatım çok kötü geçti, hiç arkadaş çevrem olmadı, herkesle merhabam vardı ama mesafeliydim insanlara karşı. Aile hayatım da aslında okul hayatımdan farklı değildi, babam annem anlaşamazlardı, her gün küfürler havada uçuşurdu. İçime kapanık biriydim fazlasıyla. Kendime kimseyi yakın bulamıyordum. Facede bir gün beni bir çocuk ekledi, o zaman 21 yaşındaydım. Benimle gece geç saatlere kadar sohbet ediyordu, bir gün girmesem faceye beni merak ediyordu ama kendisi üniversite okumuyordu inşaat işçisiydi. Ben hep kendime engel olmaya çalıştım ama onu hep görmek istiyordum sonunda bulunduğum şehre geldi görüştük. Bana çok aşık olmuştu ben de ona. Benim konuştuğum ilk erkekti ve çok bağlanmıştım ona. Herşey çok güzel gidiyordu ama annem öğrendi. Kıyametler koptu bana küfürler hakaretler... Beni bunca yıl okutmuş da ben işçiyle görüşüyormuşum. Halbuki bu çocuk bana denk olmak için liseyi dışardan bitirmeye çalışıyordu, üniversite sınavına da girecekti. Bir de ben üniversitede aileme hiç yük olmadım hep bursum vardı kendi kendime okudum onlara masrafım olmadı. Annemden gizli gizli hep görüştük ama işler çığrından çıktı şimdi. Annem tekrardan öğrendi görüştüğümüzü ve 1 aydır benimle konuşmuyor, bu çocuk benim hayatımı kurtarmıştı ( uzun hikaye bu kısım az kalsın bir kazaya kurban gidiyordum beni kurtardı). Hayatımı kurtarması annemin umrunda bile değil, hayatını kurtardı diye seni ona mı vereyim diyor. Her zamaki klasik laflar doktor bulsana kendin gibi vs. dedi sürekli. İlk aşklar unutulmuyormuş, anladım. Bırakamıyorum da onu.Ondan başkasını istemiyorum. İçim çok acıyor. Ne yapmalıyım?

anneniz haklı bence. şimdi toz pembe görünüyor ama aranızdaki kültürel ve ekonomik farklar illaki sorun olacak. bir de yalnızlıktan tutunacak bir dal aramışsınız. boşluğunuza denk gelmiş bence. mantıklı düşünürseniz siz de farkına varırsınız.

Turk filmlerindeki gibi
veee tibbiyeli bayan insaat iscisiyle mutlu olur:KK69:
Peki ya sonra cevre baskisi aileler kultur farkliligi :KK69:
Bir laf var eskilerde davul bile dengi dengine:KK69:
Evlenmeyin demeyecegim ama isiniz nerden bakarsaniz bakin zor:KK69:

Eğer çaba gösteriyorsa üniversitesini bitirmeden evlenmeyin.
Ama annenizi haklı buldum genede.

fake mi bu konu yani bende inanmıştım ya ne safımm:KK51:
ama fake olmaya da bilir kesinleşince haber edin

konu fake ise durum içler acısı, bu senaryolar yaz döneminde dönüyor tüm kanallarda karpuz kokusu, çilek rayihası filan.
eğer gerçekse çok büyük bir hata yapmak üzere konu sahibi çünkü o "AŞK" ilk gün olduğu gibi olmayacak, hayat şartları galip gelecek.
bu 23 yaşında karar vermek için çok büyük bir mesele.
ayrılamayacaksanız zaman verin biraz hemen nişandı düğündü telaşına kapılmayın.

ben okumuş bir genç kızım,ne hikmetse Üniversite'de bir tane Allah'ın kuluyla tanışamadım,tesadüf Facebook'ta bir çocuk ekledi beni konuşmaya başladık Aaa ne göreyim bu çocuk inşaat işçisi çıktı .Ve sosyal statüye her şeyden çok değer veren annem birlikte olmamızı istemiyor.Cennet Mahallesi senaryosu gibi bişey bu?

ben okumuş bir genç kızım,ne hikmetse Üniversite'de bir tane Allah'ın kuluyla tanışamadım,tesadüf Facebook'ta bir çocuk ekledi beni konuşmaya başladık Aaa ne göreyim bu çocuk inşaat işçisi çıktı .Ve sosyal statüye her şeyden çok değer veren annem birlikte olmamızı istemiyor.Cennet Mahallesi senaryosu gibi bişey bu?
Çevremde birkaç arkadaşımda da bu şekilde olmuştu tek fark onların üniversite de görüştüğü olmuştu. sandığınız kadar ütopik birşey değil.

Back
X