- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
pekiAnlatim tarzindan.
Samimi gelmedi yazdiklari
9 yildir kk dayim acilan konularin ne niyetle acildigini anlamak zor degil.
Biraz eglenmek maksatli acilmis bi konu gibime geldi
O zaman önemsemiyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekiAnlatim tarzindan.
Samimi gelmedi yazdiklari
9 yildir kk dayim acilan konularin ne niyetle acildigini anlamak zor degil.
Biraz eglenmek maksatli acilmis bi konu gibime geldi
ben öyle olduğunu düşünüyorum.Çevremde birkaç arkadaşımda da bu şekilde olmuştu tek fark onların üniversite de görüştüğü olmuştu. sandığınız kadar ütopik birşey değil.
eğer konu gerçek ise lütfen iyi düşünün.anneniz sizinle konuşmama gibi bir tavıra girmesi hoş değil bence ama dünya toz pembe bir yer değil,davul bile dengi dengine getçekten.Eğlenmek için falan açmadım fake değilim. Üniversitede karşıma tabiki birileri çıktı ama kanım ısınmadı ne yapayım olmadı işte konuştum denedim ama yapamadım. Bu kadar dalga geçileceğini bilseydim açmazdım konuyu.
Geçen bir doktor gördüm. Kendimi boğup ölümün eşiğine gelesim geldidavul bıle dengı dengıne
gercek misiniz sız yahu
her hayatımızı kurtaranla evlenseydık
bırsuru doktor kocamız olurdu
Eğlenmek için falan açmadım fake değilim. Üniversitede karşıma tabiki birileri çıktı ama kanım ısınmadı ne yapayım olmadı işte konuştum denedim ama yapamadım. Bu kadar dalga geçileceğini bilseydim açmazdım konuyu.
kızım o ilk heyecanla her şey güzel olacak sanıyosun da reailte öyle değil. sen öyle düşünmesen bile arada statü farkı var,o da bunun farkında. o kafasına takmasa bile çevre gözüne gözüne sokacak durumu. sonunda sinirleri bozulacak yıpranacak kavga tartışma dövüş yıpranan bir evlilik mutsuz son...Eğlenmek için falan açmadım fake değilim. Üniversitede karşıma tabiki birileri çıktı ama kanım ısınmadı ne yapayım olmadı işte konuştum denedim ama yapamadım. Bu kadar dalga geçileceğini bilseydim açmazdım konuyu.
Dalga geçilen yerleri önemsemeyin. Evet zorlanırsın dış baskılardan dolayı ama seviyorsanız tüm kalbinizle aşkınızın arkasında durun.anneniz şuan vazgeçirmek için aşırı tepki veriyordur. Sevgiliniz ne kadar güzel dışardan liseyi bitiriyormuş destek olun yardımcı olun. Herkesin imkanları bir değil belki zamamında mecburiyetten okuyamadı belki maddi durumları kötüydü çalışmak zorunda kaldı bilemeyiz. Siz onu statüsüyle eğitim durumuyla değerlendirmeyin insanlığına,ahlakına bakın ki anlattığınız kadarıyla da sizi çok seviyor ve değer veriyor. Okumak insanlığı kazandırmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.Fake değilim ama bu kadar dalga geçilecek ne yanı var anlamadım. Bana gerçekten değer veren biri, saygılı, efendi. Üniversitede genel olarak saygısız, ukala tipler vardı bana sevildiğimi hissettirdi ilk kez onda yaşadım bu duyguyu. Bırakmak tabiki de kolay olmuyor. Sırf hayatımı kurtardı diye evlenmek istediğimi nereden çıkardınız? Beni ne kadar çok sevdiğini belirtmek için bunu yazmıştım yazmaz olaydım.
çok sağolun allah razı olsun.Dalga geçilen yerleri önemsemeyin. Evet zorlanırsın dış baskılardan dolayı ama seviyorsanız tüm kalbinizle aşkınızın arkasında durun.anneniz şuan vazgeçirmek için aşırı tepki veriyordur. Sevgiliniz ne kadar güzel dışardan liseyi bitiriyormuş destek olun yardımcı olun. Herkesin imkanları bir değil belki zamamında mecburiyetten okuyamadı belki maddi durumları kötüydü çalışmak zorunda kaldı bilemeyiz. Siz onu statüsüyle eğitim durumuyla değerlendirmeyin insanlığına,ahlakına bakın ki anlattığınız kadarıyla da sizi çok seviyor ve değer veriyor. Okumak insanlığı kazandırmıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Üniversitede kimseye şans vermemek olmayacak ya da şaşılacak bir şey değil.
Farklı öncelik ya da beklentileri olabilir insanların.
Kariyer sahibi bir kadın da bir inşaat işçisine aşık olabilir.
Üstelik bu kişiler netten de tanışabilirler.
Bu durumu garipsersek burada konu açan kızların çoğuna sahte ya da anormal dememiz lazım çünkü olmayacak adamlarda ısrar etme konusunda doktora yapacak yeterlilikte olanlar var.
Üstelik davulun dengi dengine olduğuna ben de katılıyorum ama denklik sadece maddiyatla olmaz.
Eğer öyle olsaydı aynı meslek, çevre ya da kültür mensupları bosanmazlardi ama görüyoruz ki onlar da üstelik şiddet gibi kabul edilemez sebeplerden dahi boşanabiliyorlar.
Bence anneniz dahil herkesin bunu anlaması lazım.
Sizin anlayıp kabullenmeniz gereken kısma gelince...
Kadının daha yüksek statüde olduğu beraberlik ve evlilikler de yürür ama iki tane cok mantıklı insan lazım bunun için.
Biri ezildigini hissetmeyecek kadar kendini geliştirmeye aşık diğeri de ezdigini hissettirmeyecek kadar yapici olmalı.
Ama bunu gerçekleştirebilen o kadar az ki sizi sahte sandılar.
İşte bu yüzden siz ve sizin hikayenize sahip olanların olumlu örneklerine ihtiyaç var.
Ve siz kaçınılmaz bir şekilde bir tarafı haklı çıkaracaksınız.
Ya 'ben demistimciler'i ya da 'hayatta her şey mumkunculer'i.
Ama yukarıda yazdığım gibi bunu tek başınıza yapamazsınız mesele karsinizdakinin kariyeri degil karakteri yani bu hikâyeyi olumlu sonlandıracak ve buna degecek birini bulup bulamadığınızda.
Bunu tartışmak lazım bence...[/
Ne güzel anlatmışsınız. Bende bunları dile getirmeye çalıştım biraz önce konu sahibi.
Çok sağolun kendisi 14 yasındayken babası vefat etmiş ve çalışmak zorunda kalmış, o yüzden okuyamamış. Ama okumaya meraklı okumayı çok istiyor.Üniversitede kimseye şans vermemek olmayacak ya da şaşılacak bir şey değil.
Farklı öncelik ya da beklentileri olabilir insanların.
Kariyer sahibi bir kadın da bir inşaat işçisine aşık olabilir.
Üstelik bu kişiler netten de tanışabilirler.
Bu durumu garipsersek burada konu açan kızların çoğuna sahte ya da anormal dememiz lazım çünkü olmayacak adamlarda ısrar etme konusunda doktora yapacak yeterlilikte olanlar var.
Üstelik davulun dengi dengine olduğuna ben de katılıyorum ama denklik sadece maddiyatla olmaz.
Eğer öyle olsaydı aynı meslek, çevre ya da kültür mensupları bosanmazlardi ama görüyoruz ki onlar da üstelik şiddet gibi kabul edilemez sebeplerden dahi boşanabiliyorlar.
Bence anneniz dahil herkesin bunu anlaması lazım.
Sizin anlayıp kabullenmeniz gereken kısma gelince...
Kadının daha yüksek statüde olduğu beraberlik ve evlilikler de yürür ama iki tane cok mantıklı insan lazım bunun için.
Biri ezildigini hissetmeyecek kadar kendini geliştirmeye aşık diğeri de ezdigini hissettirmeyecek kadar yapici olmalı.
Ama bunu gerçekleştirebilen o kadar az ki sizi sahte sandılar.
İşte bu yüzden siz ve sizin hikayenize sahip olanların olumlu örneklerine ihtiyaç var.
Ve siz kaçınılmaz bir şekilde bir tarafı haklı çıkaracaksınız.
Ya 'ben demistimciler'i ya da 'hayatta her şey mumkunculer'i.
Ama yukarıda yazdığım gibi bunu tek başınıza yapamazsınız mesele karsinizdakinin kariyeri degil karakteri yani bu hikâyeyi olumlu sonlandıracak ve buna degecek birini bulup bulamadığınızda.
Bunu tartışmak lazım bence...
Allah rahmet eylesin.sizde yardımcı destek olun.umarım çok mutlu olursunuzÇok sağolun kendisi 14 yasındayken babası vefat etmiş ve çalışmak zorunda kalmış, o yüzden okuyamamış. Ama okumaya meraklı okumayı çok istiyor.
Çok sağolun kendisi 14 yasındayken babası vefat etmiş ve çalışmak zorunda kalmış, o yüzden okuyamamış. Ama okumaya meraklı okumayı çok istiyor.
O da doktordu, eş boşanmıyor diye kötülemişti kadınıHatırlar misiniz bilmem yine bu minvalde eşinin kaslarindan tutunda suratinin bilmem nesinden çıkın yere göğe konulmayan bir koca vardı hani eşiyle 1 senedir birlikte olmayan ama bosanmayan bir adamdı inşaat iscisiydi oda kizimizda kariyerli bir hatundu sonra bir mahallede ev tutmuslardi da komşuları bile hayran kalmışlardı o adama birde çocukları vardı hani kadının bir hatası yüzünden cinsel hayatları yoktu onunla birlikte olmadığı gibi onu aldatmiyordu da felan fisman nedense iste o konuyu getirdi aklıma
Çok sağolun allah bize yardım etsin inşallahAllah rahmet eylesin.sizde yardımcı destek olun.umarım çok mutlu olursunuz![]()
Çok sağolun kendisi 14 yasındayken babası vefat etmiş ve çalışmak zorunda kalmış, o yüzden okuyamamış. Ama okumaya meraklı okumayı çok istiyor.