• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat işçisi dünyalar tatlısı birine aşık oldum ama...

Ayip be bazi kadinlara.
Insaat iscisi olmak ayip biseymi?
Su yapilan yorumlara bak.
Hirsizmi? Katilmi? Teroristmi?
Helal yoldan para kazanan bi genc erkegi bu kadar gommek. Gercekten cok aci.

Konu sahibi tavsiyem: bekle.
Daha kucuk yasin. Soyle bi plan yap. Annenin derdi doktor olmamasimi sevdigin adamin?
Tm sorun yok. Sevgilin zaten disardan okuyormus. Annem engel felan diye dusunme hayir. Bunu sadece: acaba sevdigim erkek benim icin neleri goze alabiliyormus gormus olurum diye dusun.
Eger seni gercekten seviyosa liseyide universiteyide bi guzel bitirir ve dikilir annenin onunr kiziniza talibim diye.
Zamana birak sen. Gercekten bak.
Zamaninsa bende bi taraf secmem gerektigini dusundum, beyni buna programlasim. Ailem istemiyordu sevdigim adami. Bende inatla o olucak dedim ve ailem evlendigin gun bizi silmis olursun dedi; 2 sene sonra tm evlenin bizim himayemiz altinda degilsin artik dedi. Ben ok dedim cok sevindim. Sonra cok pisman oldum. Keske diyorum: aceleye getirmeseydim hic biseyi, birini secme hissi olmasaydi keske zamana biraksaydim.

Ayip be bazi kadinlara.
Insaat iscisi olmak ayip biseymi?
Su yapilan yorumlara bak.
Hirsizmi? Katilmi? Teroristmi?
Helal yoldan para kazanan bi genc erkegi bu kadar gommek. Gercekten cok aci.

Konu sahibi tavsiyem: bekle.
Daha kucuk yasin. Soyle bi plan yap. Annenin derdi doktor olmamasimi sevdigin adamin?
Tm sorun yok. Sevgilin zaten disardan okuyormus. Annem engel felan diye dusunme hayir. Bunu sadece: acaba sevdigim erkek benim icin neleri goze alabiliyormus gormus olurum diye dusun.
Eger seni gercekten seviyosa liseyide universiteyide bi guzel bitirir ve dikilir annenin onunr kiziniza talibim diye.
Zamana birak sen. Gercekten bak.
Zamaninsa bende bi taraf secmem gerektigini dusundum, beyni buna programlasim. Ailem istemiyordu sevdigim adami. Bende inatla o olucak dedim ve ailem evlendigin gun bizi silmis olursun dedi; 2 sene sonra tm evlenin bizim himayemiz altinda degilsin artik dedi. Ben ok dedim cok sevindim. Sonra cok pisman oldum. Keske diyorum: aceleye getirmeseydim hic biseyi, birini secme hissi olmasaydi keske zamana biraksaydim.
annem yeter ki doktor olsun beğenmezsen boşanırsın diyor.

davul bıle dengı dengıne
gercek misiniz sız yahu
her hayatımızı kurtaranla evlenseydık
bırsuru doktor kocamız olurdu
üniversite okumuşsunuz belki ama insan olamamıssınız size ne diyeyim daha. Yazmayın konuma.

hayır yok ben de doğuluyum o da.
siz kendinşze denk görüyosanız sorun yok, sadece yaşınız genç ve bu yaşlarda verile kararlar sonrasında pişmanlık yaratabiliyor, bence hiç bişey için ne baskıda hissedin kendinizi ne de acele edin, yasak her zaman cazip gelir, tecrübeyle sabit

Şaka mısınız?
Face de buka bula o mu buldu sizi?
Artık birlikte ince iş yaparsınız.
Siz 20lik çekerken o da plywooda köşe profilini takar, h20yide alır kalıp çıkarır.
Siz kanal tedavisi yaparken o da dilatasyon yapar.
siz ne iş yaparsınız???? Hangi üniversiteyi bitirdiniz????? İnsanları böyle aşağılamayı nereden öğrendiniz????Üniversitede mi öğretiyorlar bunları???

Daha liseyi okuyor dışardan 24 yasında

Kotu bisy degil bu, guzel bisey.
Cabaliyor senin icin. Herkes 30 yasindan sonra evleniyor. Yasiniz daha genc.

Ama sunuda belirtiyim: sana su an bekle bi omur boyu demis olmak istemiyorum. Eger gercekten eminsen sevdigin adamdan. En kucuk tereddut yoksa. O zmn beklemeye deger. Digr turlu o olay hem onu umutlandirmak olur hemde gecen giden senelere yazik olur.

annem yeter ki doktor olsun beğenmezsen boşanırsın diyor.

üniversite okumuşsunuz belki ama insan olamamıssınız size ne diyeyim daha. Yazmayın konuma.
yazdıgınız 2 yorumda sızın
alıntılıyım dedım dinime küfreden musluman olsa dıye bı deyim vardır bılır mısınız?
ben sıze layık gormedım davul bıle dengı dengıne dedım de
coook hata etmısım özur dılerım hemeeeen gıt evlen kesınlıkle
ılk gorustugun kısı , dentist sin, aılenın asla onay vermedıgı bırı kesinlikle sızden ogrenmem gereken cook sey varmıs
cok tebrık ederım :D

Ayrım yapmadığımızda iyi bir toplum olacağız. Bir kere seviyorsa okulunu bitirir diye bir şey yok. Kendine güveni ve hırsı varsa kendi statüsü için okulunu açıktan bitirsin zaten. Aşktan önce kendisi gelir bana göre. Herkes ister iyi yerde olsun ama burada eleştirirken nereden biliyoruz belki ailesi yok başında, belki hayatı zorluklarla geçti? Kimse isteyerek yapmaz ki bu işi.. Kim istemez ki eğitimli olmak? Yanlış düşünülüyor çok şaşırdım.
Konu gerçekse üzüldüm. Insan olmak değil de cebindeki para yetiyormuş demekki günümüz 2015'inde.. İnsana, insan olduğu için bile SAYGI kalmamış..

Back
X