Benim bir arkadaşım boşanma davası açtı. Avukat ücretinin bir kısmını önden verdi. Kalan yarısı ise arkadaşıma bağlanan nafakadan aylık taksitler halinde ödenecek. Sanırım insiyatifine bağlı bir durum.slm arkadaslar ben bosanma davasi acali 3 sene oldu daha bitmedi davam.altinlarimida vermediler.avukata sordum altinlar icin dava acsak ne kadar olur diye 10 bin dedi sonra sana 6 bin yapariz dedi ama adam pesin istiyor parayi.altinlarimi hak edip icinden alamazmisiniz dedim olmaz dedi.zaten bosanma davasinin icinde alinabilirmis onlar ama gizli tuttular mahkeme uzar diye 3 sene surdu dahada suruyor.acaba boyle durumda olan arkadaslar varmi.davayi kazanipta ucretini icinden alacak avukat bulabilir miyim.tesekkur ederim simdiden herkese iyi aksamlar
Benim bir arkadaşım boşanma davası açtı. Avukat ücretinin bir kısmını önden verdi. Kalan yarısı ise arkadaşıma bağlanan nafakadan aylık taksitler halinde ödenecek. Sanırım insiyatifine bağlı bir durum.
verecegimi biliyor bosanma dava ucretimi pesin odedim zaten.sizde haklisiniz ama yani altinlari alamasada borca bulur gene öderim.Ben avukatım ve kesinlikle davadan sonra almam parayı. Önce almak isterim. Çünkü güvenemiyoruz, parayi alamasak ne olacak? Sonra bir de icra takibi vs.ugrasmak istemiyor doğal olarak.eger sizin dediğiniz gibi yapsa ofisini çekip ceviremez,kimseden para alamaz.
Canım sen odeyebilirsin belki ama öyle herkese guvenemez ki, onun da prensibi vardır onu uygular. Bu da onun işi ve para kazanması gerekiyor. Ödemesi gereken faturaları, çalışan maaşları var belki. O yüzden malesef kizamayizverecegimi biliyor bosanma dava ucretimi pesin odedim zaten.sizde haklisiniz ama yani altinlari alamasada borca bulur gene öderim.
avukatmissiniz size ozelden birsey sorabilirmiyimBen avukatım ve kesinlikle davadan sonra almam parayı. Önce almak isterim. Çünkü güvenemiyoruz, parayi alamasak ne olacak? Sonra bir de icra takibi vs.ugrasmak istemiyor doğal olarak.eger sizin dediğiniz gibi yapsa ofisini çekip ceviremez,kimseden para alamaz.
Sorabilirsinizavukatmissiniz size ozelden birsey sorabilirmiyim
Avukatlık bana çok tehlikeli meslekmis gibi geliyor ya. Ya da bilmiyorum filmlerde öyle en azından.benim kızı doktor yapacaktık şimdi düşündüm de avukat mı yapsam acaba para peşin kırmızı meşinnn.dayım da avukat ama para peşin diyemedi adamcağız hiç ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?