agız böyle olunca çok zor oluyorSence sorun degil mi
sırf eski erkek arkadaşım bu yüzden çok kızıyordu ama alışkanlık ailenin de yanında rahat rahat konuşuyorum artık onlarda aldırmıyorBana da bir sorun gibi geldi
33Sanki doğru düşünüyorlaryaşınız kaç acaba?
Duzeltmeye çalışabilirsin nasil aliskanlik yaptiysan oyle gider biraz dikkat ile bence cozulur herkesin kotu dusunmesinden once kendine yakisip yakistirmamanagız böyle olunca çok zor oluyor
olamıyorum işte erkeklerin içinde büyüdüm o yüzdenBu bir sorun ve bunu degistirmek sizin elinizde.
Bende mesleğim gereği çok argo konuşurum böyle alıştım zaten hiç bir zaman hanım hanımcık olamadım ama en azından büyüklerime karşı eşime karşı kibar olmaya gayret gösteriyorum.
bazen yol ortasında ağza alınmayack küfürler ediyorum insanlar dönüp ne ahlaksız kadın diye bakıyolar ama çok zor işte vazgeçmekDuzeltmeye çalışabilirsin nasil aliskanlik yaptiysan oyle gider biraz dikkat ile bence cozulur herkesin kotu dusunmesinden once kendine yakisip yakistirmaman
annem küfürden nefret eder babam eder ama ben niye böyle biraz ahlak yoksunu oldumAilenden böyle görmüş olabilirsin ama bir bayanın ağzına argo hiç yakışmıyor.
Her ortamda böyle konusamazsın ki..
Bence evin içinde bile konuşma.
İtici durur bir kere ya
Haklı yani kim demişse..
Yaşınız küçük sanmıştım aslında
Ben de erkekler arasında büyüdüm yetistim 100 erkekle aynı sınıfta üniversite okudum çalıştığım is yerinde yani sahada tek bayanım.olamıyorum işte erkeklerin içinde büyüdüm o yüzden
annem çok hanımefendi biri babamda biraz var ama argo ben makinalı tüfek gbi argoYetiştiriliş tarzından kaynaklanan bir durum ama vazgecmek için elinden geleni yapmalısın
Bırak kadını erkekte bile sürekli argo konuşmak çok itici durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?