• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insalar saygısız oldugumu düşünüyor

Yaşınız küçük sanmıştım aslındao_Oartık ergenlikten çıkdığınıza göre ilk önce evde özenli olmaya çalışın :KK51:buraya yazdınızki dert ettiniz bunu bende argo çok kullanırım hatta küfür bile edebilirim o_OBüyüklerin yanında değil ama eşim bazen böle kalıyor:KK57: siyaset haberleri izlerken.
Ahan da aynı ben :KK53:
Genellikle beni çok iyi tanıyan samimi kişilerin yanında argo konuşabiliyorum ama dışarda tutarım kendimi,
Siz de sinirlenince içinizden 10a kadar saymaya çalışın işe yarıyor

Ahan da aynı ben :KK53:
Genellikle beni çok iyi tanıyan samimi kişilerin yanında argo konuşabiliyorum ama dışarda tutarım kendimi,
Siz de sinirlenince içinizden 10a kadar saymaya çalışın işe yarıyor
Evet canım bende tutuyoru kendimi,tanıdıkların yanında patlatıyorum bombaları:KK53:

Alışmadık g.tte don durmaz derler böyle gelmiş böyle gider yaş olmuş 33, değişmek zor ama haklılık payları var

Böyle biriyseniz çalışmıyor ve arkadaş çevreniz yok yada yok denecek kadar azdır evlide değilsinizdir.
33 yaşındasınız değişmek sizin elinizde ama cidden insanların düşündüğü gibi bir imajınız var anlattığınıza göre.
Kişisel gelişim kurslarına ve psikoloğa gidin bence

Ne güzel akıl dağıtmışsınız de'leri birleşik yazmasaydınız yaptığınız tespitleri ciddiye alıcaktım. Evli de değilsinizdir tespiti nerden çıktı merak ettim her erkek cnm cnm diye konuşan kadınlara meraklı değil ki. Ben erkek olsam edepsiz , fena, kafasındaki pislikleri fesatlık olarak ortaya çıkarmaktansa ortaya söyleyen bir kadından daha çok hoşlanırdım.

annem küfürden nefret eder babam eder ama ben niye böyle biraz ahlak yoksunu oldum

Ahlak yoksunu demeyin. Ahlaksız çalan çırpan, eşini aldatan, hırsız arsız insanlara deniyor.

Konuya gelince siz durumdan mutluysanız yemişim milleti. Beğenmeyen küçük oğluna almasın.

Değilseniz kızdığınızda daha usturuplu kafa bularak başlayın mesela. Kızdığınız insanlara küfür etmeyin farklı şekilde aşağılayın mesela. Küfür birazcık da tembellik aslında. 2 cümle kurup kendinizi ifade etmek yerine kestirmeye kaçıyorsunuz. Daha çok kitap dergi okuyun, ifade gücünüz yükselirse kolaya kaçmazsınız.

Onun dışında ben günlük hayatta küfür etmem ama duruma uyduğunda ederim ya da argo konuşurum. Bence argo+küfür yerinde kullanılınca güzel. Sürekli konuşunca anlamı kalmıyor.

Eger argo konusmak sizin icin sorun degilse baskalarin bundan rahatsiz olmasini da sorun etmemelisiniz.

Böyle biriyseniz çalışmıyor ve arkadaş çevreniz yok yada yok denecek kadar azdır evlide değilsinizdir.
33 yaşındasınız değişmek sizin elinizde ama cidden insanların düşündüğü gibi bir imajınız var anlattığınıza göre.
Kişisel gelişim kurslarına ve psikoloğa gidin bence
ne güzel ordan konuşmak be bacım evli değilim gayet düzgün bi işim var arkadaş çevremde fazla değil fazla değildir azdır ama adamdırlar

Ne güzel akıl dağıtmışsınız de'leri birleşik yazmasaydınız yaptığınız tespitleri ciddiye alıcaktım. Evli de değilsinizdir tespiti nerden çıktı merak ettim her erkek cnm cnm diye konuşan kadınlara meraklı değil ki. Ben erkek olsam edepsiz , fena, kafasındaki pislikleri fesatlık olarak ortaya çıkarmaktansa ortaya söyleyen bir kadından daha çok hoşlanırdım.
Burada edebiyat yapmıyorum sadece yorum yapıyorum, ciddiye almak zorunda da değilsin. bak "da" yı ayrı yazdım.
Kişi hakkında ki fikrim çoğunlukla doğru çıkmış ancak böyle mutlu değil ki dert olarak buraya yazmış.
Bu tarz erkeksi tavırlar takınan kişiler evlilik ve çocuk doğurmaya uzaktır o yüzden tahmin ettim bunu.
İmla hatalarınızı sizde kontrol edin yoksa hiç ciddiye alınmayabilirsiniz :KK66:

Ahlak yoksunu demeyin. Ahlaksız çalan çırpan, eşini aldatan, hırsız arsız insanlara deniyor.

Konuya gelince siz durumdan mutluysanız yemişim milleti. Beğenmeyen küçük oğluna almasın.

Değilseniz kızdığınızda daha usturuplu kafa bularak başlayın mesela. Kızdığınız insanlara küfür etmeyin farklı şekilde aşağılayın mesela. Küfür birazcık da tembellik aslında. 2 cümle kurup kendinizi ifade etmek yerine kestirmeye kaçıyorsunuz. Daha çok kitap dergi okuyun, ifade gücünüz yükselirse kolaya kaçmazsınız.

Onun dışında ben günlük hayatta küfür etmem ama duruma uyduğunda ederim ya da argo konuşurum. Bence argo+küfür yerinde kullanılınca güzel. Sürekli konuşunca anlamı kalmıyor.
bacım helal olsun sana
Burada edebiyat yapmıyorum sadece yorum yapıyorum, ciddiye almak zorunda da değilsin. bak "da" yı ayrı yazdım.
Kişi hakkında ki fikrim çoğunlukla doğru çıkmış ancak böyle mutlu değil ki dert olarak buraya yazmış.
Bu tarz erkeksi tavırlar takınan kişiler evlilik ve çocuk doğurmaya uzaktır o yüzden tahmin ettim bunu.
İmla hatalarınızı sizde kontrol edin yoksa hiç ciddiye alınmayabilirsiniz :KK66:
çoçuk doğurmam evlenmem olamaz mı ?

Anlatiş tarzinizdan siz bu durumdan pek rahatsız degilmissiniz de insanların sizi saygısız bulmasından rahatsizsiniz gibi hissettim. Bu normal bişey takılma dememizi bekliyorsunuz sanırım.
Unutmayın insanlar kıyafetleriyle karsilanip konuşmalarıyla ugurlanir. Ben argo konuşan bi bayana kesinlikle saygı duyamam. Hele ki sizin gibi artık olgun davranması gereken yaslardaysa çok çirkin. Biraz çabayla bunu halledebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için illa küfüre, argoya ihtiyacınız yok. Güzel turkcemizde her duruma yetecek kadar sözcük var.

Anlatiş tarzinizdan siz bu durumdan pek rahatsız degilmissiniz de insanların sizi saygısız bulmasından rahatsizsiniz gibi hissettim. Bu normal bişey takılma dememizi bekliyorsunuz sanırım.
Unutmayın insanlar kıyafetleriyle karsilanip konuşmalarıyla ugurlanir. Ben argo konuşan bi bayana kesinlikle saygı duyamam. Hele ki sizin gibi artık olgun davranması gereken yaslardaysa çok çirkin. Biraz çabayla bunu halledebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için illa küfüre, argoya ihtiyacınız yok. Güzel turkcemizde her duruma yetecek kadar sözcük var.
kötü bişey agız alışkanlığı oldu bendede bırakmaya çalışıyorum

Bir kadının argo konuşması kadar bana iğrenç gelen bişey yoktur heralde ki erkeklerinde konuşması iğrenç zaten bide 33 yaşındasın :KK51:

olamıyorum işte erkeklerin içinde büyüdüm o yüzden
Bu bahane değil ;) bende hep erkeklerle takılırdım erkek gibi büyüdüm 2 abim var ve küfür edenler vardı etrafımda çok fazla ama ben bir kadının özellikle küfür ve argo konuşmaması gerektiğini bilmesi lazım :110:

çünkü çözmek istiyorum çabalıyorum ne vr bunda
Bende ilk mesajım da bunu belirttim akıl dağıtıyorsun diyen biri çıkmış oradan obsesif biri.
Bunun tek çaresi kişisel gelişim kursları ve psikolojik destek almaktır.
Mutlaka buna sebep olan altta yatan başka sebepler vardır ve bu size yük ve bu yüklerden kurtularak ancak huzur bulabilirsiniz.

Alla alla bu insanlar da ne kadar saygısızmış ya ,sizin hakkınızda neden böyle düşünüyorlar ki:)
İnsanların düşüncesi sizin önemli değilse olduğunuz gibi devam edin.önemliyse dikkat ederseniz düzeltebilirsiniz.

selam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu

Bende oyleyim canim sorun eden insanlara boyle mutlu oldugunu soyle gitmek isteyen gider yasin kac bilmiyorum ama insan mutlu oldugu gbi olmalidir... yapmacik degil bu sekilde alismissin bu sekilde devam edersin. Cnku kisitlarsan kendini daha kotu olacak

Back
X