psikoloğa gittim de olmadı yine başlıyorum
Peki sen bu durumdan kurtulabileceğine inanıyormusun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psikoloğa gittim de olmadı yine başlıyorum
selam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu
Evet Dikkatli olman gerekiyor çok yanlış kendini düzeltmeye çalış.selam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu
33 yaşım ama senelerdir var çevremde çoğunlukla karşı cins var onlar sorun görmüyor gülüyor ama bazı insanlarda ne ahlaksız kadın diye başlıyolarKaç yaşındasın... Aslında bunu düşünmen güzel bir adım böyle düşünerek kendini ifade edebilirsin bence kitap oku kendini geliştir dilini düzeltebilirsin kitap çözüm bence
çevredekilerden ziyade sizin dert edinmeniz gereken bir durum bu.çevredekiler uzaklaşabilir ama siz hep kendinizle kalacaksınız.selam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu
Burda hepimiz kadınız niye beni yargılıyorsun güzel bişey değil tabi küfür ama yargılamanın onun kadar kötüDışarıdan çok itici göründüğünüze eminim.
ben sadece ağzı küfür dolu olan bir kadının dışarıdan nasıl göründüğünü ifade ettim. Erkeğede yakışmıyor argo küfür vs.. ama kadında daha bir itici duruyor. Çocuğunuz olsa sizi örnek alsa mesela ilk kelimesi lan olsa ne yapardınız.Burda hepimiz kadınız niye beni yargılıyorsun güzel bişey değil tabi küfür ama yargılamanın onun kadar kötü
Öyleçevredekilerden ziyade sizin dert edinmeniz gereken bir durum bu.çevredekiler uzaklaşabilir ama siz hep kendinizle kalacaksınız.
Örnek almasını istemem zaten çocuğum olmasını düşünmüyorumben sadece ağzı küfür dolu olan bir kadının dışarıdan nasıl göründüğünü ifade ettim. Erkeğede yakışmıyor argo küfür vs.. ama kadında daha bir itici duruyor. Çocuğunuz olsa sizi örnek alsa mesela ilk kelimesi lan olsa ne yapardınız.
Sen sorun yok diyosan bize halt yemek düşer ne diyek :sselam kızlar ben çocuklukta çok zo bi çocuktum ergenlik çok zor geçti falan filan ergenlikte kazanılan bazı davranışlar ne yazikki hayatının diğer dönemlerinde kalıyor öncelikle bi bayana göre argo çok kunlanırım ailemin yanında bile ergenliğimden bu yana çok argo konuşurum sıfatlara önem vermem büyüklerle fazla kibar konuşmam ve çevremdeki bi kaç kişi sorun ediyor bunu