ikizlerimmmm geçmiş olsun cnmiyileştin mi peki?nasılsın şimdi?
iyi bari cnm,en azından için rahatlamış..zaten düzenli gelmesi çalışmaları sıklaştırdığın zaman çok etkili ve takip için iyi olcak tadını çıkarben hala hastalanmadım,her ay olduğu gibi yine !!! hey heeeeeyyyy
yaaaa bende tekrar sarı olmak istiyorum.. biri kocamı ikna etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
İnşallah canım isteyen herkeze hepimize nasip etsin Rabbim
canımmm % 80 oranda iyileşmiş durumdayım. seni çooooooooooooooookkkkkkkkkkk merak ettim işte.
aaay sorma kız vallaaa..o kadar yoğun bikaç gün geçirdimki eve girer girmez yatıyorduk öyle diyim
anladım canım .iyi bakalım. neyse ki gitmiş misafirleriniz. dinlenirsin artık.
hatunlarrrrr ...........
Eki Görüntüle 664054
ne tatlısınnn sen yerimm yerimmm.......pufpufumm yumurtlama günlerim dün bitti.. ve en yüksek gün olan 23 martı kaçırdık çok hastaydım çünkü şimdi pişmanım sankio gün kaçar mıı.......... diğer bütün günler değerlendirildi........... bakalım ne olacak göreceğiz bat 7 nisan.... nasip artık............sen neler yapıyorsun güzelimmm
Ben de burdayım puf puff :)) bugün adet gecikmemin 8. günü hala olamıyorum :)
ayy çok güldüm mesajına bi gelişme olsa yazmaz mıyım:) yok bişey psikolojik herhalde. testlerde bişey çıkmıyor geçen perşembe günü 2. kez kan verdim o da negatif çıktı. ortada hiç bişey yok ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum o yüzden de adet göremiyorum galiba. bir kaç gün daha gelmezse doktora gidicem pff
psikolojik olarak istemenin,düşünmenin çok etkisi olduğu doğru.. ayrıca çoooook kişiden de duydum..
ama bide geç döllenme durumu var.. hatta hastalığına yakın döllenme olursa 1 ay sonrası falan çıkanda oluyo.. çok şey var bunlarla ilgili.. hatta şöyle diyim,adet olmak için söktürücü kullanan hala olmayan ve sonradan hamile olduğunu öğrenen bile okudum kk'da..
o yüzden umut her daim var
ay evet yaa ben de okudum onları ne hikayeler ne hikayeler kanım dondu walla :) arkadaşım Allah herşeyin hayırlısını versin ne diyim. Hep dua ediyorum bir şey varsa mümkün olduğunca erken öğreneyim diye ama belki de sonradan öğrenicez belki de hakikaten hiç bişey yok. Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor çalışmalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?