İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

adetin düzenli olmamasına üzüldüm gebelik yok dimi eminsin?? kan testi filan yaptırsaydın neden düzensiz ki??

sen eşim istemiyor deyince ne geldi aklıma Biz 4 yıl sevgiliydik ve ilk tanıştığımızda ben bildiğin siyah saçlıydım (aslında kendi saç rengim açık kumral) eşim çok severdi ama ben artık 2. yılın sonunda açtırmak istedim çünkü dipten açık renk geliyor çok zor oluyor kötü duruyor sarı gibi....siyah zaten zor dönüyor başka renge........ önce açık kahve sonra evlenmeye yakın bakır tonlarında bir kahveye döndü koyu karamel gibi birşeydi çok sevdim ama çabuk soldu renk iyice açıldı kendi saçlarımda çıkmaya başlayınca tam sarının zamanı dedim hiç zorlanmadan açıldı renk yaklaşık altı aydır sarı saçlarım eşim her defasında koyu yap diyor ama inat ediyorum siyah çok zor çünkü,,bu yaz kullanayaım sonra bakalım lütfenn dedimm şimdilik sesi çıkmıyor saçlarımı boyatayım hamilelikten önce dedim hemen siyaha mı dedi hayır sarı deyince
hamile kalınca kötü olur diplerden çıkınca iğrenç görünür ben seni biliyorum sinir olursun deyip duruyor sırf değiştireyim diye ki ben koyu saçlara sahip değilim çıkınca bile göze batmıyor açık kumral çünkü............................umarım sende ikna edersin[/QUOTE]

cnm benim düşükten beri böyle malesef,9 aydır..düzensiz..
prolaktin illeti de çıktı,pko da.. sanırım bunlarda büyük etken bu duruma..
bide kilo vermem lazım,fazlalıklar var..
anlayacağın durum zor...kan testide henüz yaptırmadım..

ben eşimle tanıştığımda sarışındım..özümde koyu kumral saç rengim var ama sarı öyle bişey ki alışan kopamıyo..kopsada bişekilde geri dönüyo..eşim aslında bende sarıyı çok seviyo ve çok yakıştığınıda gizlemiyo söylüyo ama dikkat çekici olduğundan ve bana yakıştığından istemiyo,çakal işte ikna çabalarım sürüyo..belli mi olur belki bigün o da çok özler ve tamam der..
yani inş

hu huuuu kızlaaaaaaar nerelerdesiniz bakalım,ses veriinnnn yaşayanlar

hadi ben yoğundum misafirler vardı vs vs ama sizzz heee siz?
neden terkettiniz beni

adetinin 9 ay gecikmesini isteyenler hu huuu ses verin yahu

ne tatlısınnn sen yerimm yerimmm.......pufpufumm yumurtlama günlerim dün bitti.. ve en yüksek gün olan 23 martı kaçırdık çok hastaydım çünkü şimdi pişmanım sanki o gün kaçar mıı.......... diğer bütün günler değerlendirildi........... bakalım ne olacak göreceğiz bat 7 nisan.... nasip artık............sen neler yapıyorsun güzelimmm

Son düzenleme:

olsun güzelim allahın işi bu sonuçta.. Biliyosunki 1 defa bile çalışma olmuş olaa allah isterse onda da tutturur inş sennde öyle olur,bak yakın tarihin hem.. İyiyim bende,nolsun bugün çok yorgunum valla 1'e kadar yattım dün misafirlerim vardı arkadaşlarım gelmişti..

ayy çok güldüm mesajına bi gelişme olsa yazmaz mıyım:) yok bişey psikolojik herhalde. testlerde bişey çıkmıyor geçen perşembe günü 2. kez kan verdim o da negatif çıktı. ortada hiç bişey yok ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum o yüzden de adet göremiyorum galiba. bir kaç gün daha gelmezse doktora gidicem pff

psikolojik olarak istemenin,düşünmenin çok etkisi olduğu doğru.. ayrıca çoooook kişiden de duydum..
ama bide geç döllenme durumu var.. hatta hastalığına yakın döllenme olursa 1 ay sonrası falan çıkanda oluyo.. çok şey var bunlarla ilgili.. hatta şöyle diyim,adet olmak için söktürücü kullanan hala olmayan ve sonradan hamile olduğunu öğrenen bile okudum kk'da..
o yüzden umut her daim var

ay evet yaa ben de okudum onları ne hikayeler ne hikayeler kanım dondu walla :) arkadaşım Allah herşeyin hayırlısını versin ne diyim. Hep dua ediyorum bir şey varsa mümkün olduğunca erken öğreneyim diye ama belki de sonradan öğrenicez belki de hakikaten hiç bişey yok. Sen neler yapıyosun nasıl gidiyor çalışmalar :)

evet tatlım allah hayırlısını versin tabi dee,insan özellikle yakın çevresinde aile veya arklarında gördükçe daha bi özeniyo bir an önce nasip olur inş hepimize...

iyiyim bende,regl dönemim yeni bitti sayılır benim daha..çalışmalarda çok sık değil,valla açıkçası yok günaşırı olsun yok gün kaçmasın diye uğraşasım yok bu ay..sanırım akışına bırakcam ay içinde çalışmaları..ne zaman olursa yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…