günaydınn =)) puf puf nerelerde yahu...... batı geçmiş olamlı onun 2 marttı sanırım............. güzel haberler bekliyorummmmmmmmmmmm
Malum hafta sonu herkes firar bende dahil:) neler var neler yok kizlar batı geçen var mı?
günaydınn =)) puf puf nerelerde yahu...... batı geçmiş olamlı onun 2 marttı sanırım............. güzel haberler bekliyorummmmmmmmmmmm
hakkatten yaa nerde bu pufpuff . uykucu uyanamadı herhalde
slm kızlaaaaaaar,bugün anca girebildim..çünkü annemle dışardaydım evde değilim sabahtan berievt zuhalcim 2 marttı batım ama şubatın 28 çekmesi dolayısıyla 2 gün daha atar normalde yani bugün son!
hastalanmadım,belirtide yok..
her ihtimale karşı merakımdan erken gebelik testlerinden aldım 15 tl bayılıpyarın sabah ilk idrarla yapıcam..
umarım güzel haberler paylaşabilirim
slm kızlaaaaaaar,bugün anca girebildim..çünkü annemle dışardaydım evde değilim sabahtan berievt zuhalcim 2 marttı batım ama şubatın 28 çekmesi dolayısıyla 2 gün daha atar normalde yani bugün son!
hastalanmadım,belirtide yok..
her ihtimale karşı merakımdan erken gebelik testlerinden aldım 15 tl bayılıpyarın sabah ilk idrarla yapıcam..
umarım güzel haberler paylaşabilirim
Daha erken olabilir birkaç gün daha bekle bakalım tatlım............. hem olmasa da umut yitirmek yok canımm...... bu aydan malum bende ümitli değilim,,hiç belirti yok göğüsler de filan şişkinlik oluşmadı,çok hafif bel ağrısı o da yorgunluktan muhtemelen daha yeni hamilelik geçirdiğim için az çok anlayabiliyorum........ ............anlaşılan biz nisan da pozitifi göreceğiz inşallah,, bebişler sene sonu gelecek =)
sıkma canını ya bir kaç gün daha geçsin bakalım. Başka br topikte okumuştum bir arkadaşın 17 günlük gecikmeden sonra kanda çıkmış idrarda dahi çıkmamış yani her şey olabiiyor. Hayırlısını dilemek lazım. Hadi üzülmek yok bakalım :)
yaptım...
bariz negatif
Eki Görüntüle 647933
yaa pufpuff ben şimdi teste bi daha baktım da hayalet çizgi var mı bana mı öyle geliyor bilemedim :)
puf puf ne oldu canım regl gelmedi dimi? kan testi yaptırdın mı canım ??
yaa pufpuff ben şimdi teste bi daha baktım da hayalet çizgi var mı bana mı öyle geliyor bilemedim :)
Bence yokk:
pufpufum belirti var mi hic.gerci benim bukadar belirtiye hamile cikmam lzm ama icime dogmuyo.yokk cnm hastalanmadım..
kanda yaptırmadım daha erken diye düşünüp 1 hafta bekliyim dedim,h.sonu yaptırcam..hem doktorada gecikti diye gitmiş olurum..
ama bence yine klasik bi gecikme bu,sıradanlaştı artrık her ay her ay
pufpufum belirti var mi hic.gerci benim bukadar belirtiye hamile cikmam lzm ama icime dogmuyo.
sabah sabah yine negatiflik kızzzz..ya da ben cok hayalperestim..seviom yahu iyi düşünmeyi.göğüslerimin şişmesi dışında bişey yok, bide ara ara karnım ağrıyo..
ama bunlar hastalanamadığım için oluyo bence..
sabah sabah yine negatiflik kızzzz..ya da ben cok hayalperestim..seviom yahu iyi düşünmeyi.
hiç belli olmaz cnm iyi düşüneli gelene kadar ınsallah da gelmezz.ama gelırse dee yumurta takıbıne git bence.cok isterdım doktr eslıgınde olmasını ben.amaaa malummm dagda yasadıgım için..bende seviyorum kızzzz, aslında çokta pozitifimdir (bu konu hariç)
çünküüüüüüüüüüüüü alıştı bünye gecikmeye..
hiç belli olmaz cnm iyi düşüneli gelene kadar ınsallah da gelmezz.ama gelırse dee yumurta takıbıne git bence.cok isterdım doktr eslıgınde olmasını ben.amaaa malummm dagda yasadıgım için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?