İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

Malum hafta sonu herkes firar bende dahil:) neler var neler yok kizlar batı geçen var mı?

günaydınn =)) puf puf nerelerde yahu...... batı geçmiş olamlı onun 2 marttı sanırım............. güzel haberler bekliyorummmmmmmmmmmm

hakkatten yaa nerde bu pufpuff . uykucu uyanamadı herhalde

slm kızlaaaaaaar,bugün anca girebildim..çünkü annemle dışardaydım evde değilim sabahtan beri evt zuhalcim 2 marttı batım ama şubatın 28 çekmesi dolayısıyla 2 gün daha atar normalde yani bugün son!
hastalanmadım,belirtide yok..

her ihtimale karşı merakımdan erken gebelik testlerinden aldım 15 tl bayılıp yarın sabah ilk idrarla yapıcam..
umarım güzel haberler paylaşabilirim

haydi hayırlısı inşallah yarın sabah halay çekeriz o zaman :)

haydi bakalım inşallah canımm güzel haberle geleceksin inşallahh

Daha erken olabilir birkaç gün daha bekle bakalım tatlım............. hem olmasa da umut yitirmek yok canımm...... bu aydan malum bende ümitli değilim,,hiç belirti yok göğüsler de filan şişkinlik oluşmadı,çok hafif bel ağrısı o da yorgunluktan muhtemelen daha yeni hamilelik geçirdiğim için az çok anlayabiliyorum........ ............anlaşılan biz nisan da pozitifi göreceğiz inşallah,, bebişler sene sonu gelecek =)

evt azcık erken yaptım doğru ama bu erken gebelik testi ya,ona güvendim + moralimde bozuldu
bende göğüsler oldukça şişti,belim zaman zaman ağrıyo ama bel ağrısını belirti diye yoramıcam,öncedende hatırlamıyorum olmuşmuydu diye!adetinde 1 gün gecikmelisi,şu an..

sıkma canını ya bir kaç gün daha geçsin bakalım. Başka br topikte okumuştum bir arkadaşın 17 günlük gecikmeden sonra kanda çıkmış idrarda dahi çıkmamış yani her şey olabiiyor. Hayırlısını dilemek lazım. Hadi üzülmek yok bakalım :)

evt cnm doğru diyosunnn,bende çok duydum bu tarz şeyleri..
olabiliyo tabi..
ufakta olsa bi umudum var tabi hala

pufpuff ne oldu canım regl gelmedi dimi? kan testi yaptırdın mı canım ??

Son düzenleme:
puf puf ne oldu canım regl gelmedi dimi? kan testi yaptırdın mı canım ??

yokk cnm hastalanmadım..
kanda yaptırmadım daha erken diye düşünüp 1 hafta bekliyim dedim,h.sonu yaptırcam..hem doktorada gecikti diye gitmiş olurum..
ama bence yine klasik bi gecikme bu,sıradanlaştı artrık her ay her ay

pufpufum belirti var mi hic.gerci benim bukadar belirtiye hamile cikmam lzm ama icime dogmuyo.

pufpufum belirti var mi hic.gerci benim bukadar belirtiye hamile cikmam lzm ama icime dogmuyo.

göğüslerimin şişmesi dışında bişey yok, bide ara ara karnım ağrıyo..
ama bunlar hastalanamadığım için oluyo bence..

sabah sabah yine negatiflik kızzzz..ya da ben cok hayalperestim..seviom yahu iyi düşünmeyi.

bende seviyorum kızzzz, aslında çokta pozitifimdir (bu konu hariç)
çünküüüüüüüüüüüüü alıştı bünye gecikmeye..

bende seviyorum kızzzz, aslında çokta pozitifimdir (bu konu hariç)
çünküüüüüüüüüüüüü alıştı bünye gecikmeye..
hiç belli olmaz cnm iyi düşüneli gelene kadar ınsallah da gelmezz.ama gelırse dee yumurta takıbıne git bence.cok isterdım doktr eslıgınde olmasını ben.amaaa malummm dagda yasadıgım için..

hiç belli olmaz cnm iyi düşüneli gelene kadar ınsallah da gelmezz.ama gelırse dee yumurta takıbıne git bence.cok isterdım doktr eslıgınde olmasını ben.amaaa malummm dagda yasadıgım için..

elinde imkanı olan değerlendirmiyo,erteliyo..
imkanı olmayan keşke diyo.. hayat işte di mi neyseeee dur bakalım,h.sonu gitmeyi düşünüyorum doktora zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…