İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

elinde imkanı olan değerlendirmiyo,erteliyo..
imkanı olmayan keşke diyo.. hayat işte di mi neyseeee dur bakalım,h.sonu gitmeyi düşünüyorum doktora zaten
aynen tam anlamyla anlatıssın durumu valla..elinde imkan var ..neden ertelıyesın kı.zaten 1 yıl beklmessın dusugun ustune 4 5 ay beklerdım snra gıderdım herlade..ama burda beklcm mecbur..bu ay ınsallah vardr gerek duymazsın ama yoksa da mutlkaa basla artıkkk..bi gör ne haldesın yumurtannasıl gıdıo..

yav arkadaşım ne zor işmiş bu bebek olayı yaaaa!
hiç böyle düşünmezdim,kolay sanırdım..
yok hormonuydu, yok pko suydu,yok kilosuydu yumurtalığıydı osu busuydu derken yıllar geçiyo beee!
vay anasını...

ya arkadaşlar walla bilmeyen bilmez bu işlerin bu kadar zor olabildiğini insanlar çok kolay sanıyor ya. hele o senaristlere sinir oluyorum. Dizilerde filmlerde o kızcağızlar bir defada hamile kalıveriyorlar da ondan sonra hayatları zindana dönüyor ya. Bu senaristler de hala bu hikayeden para kazanıyolar ya pes doğrusu. Birilerinin bunlara gerçekleri anlatması lazım

evlenmeden önce düşününce 5 dklık iş sanıodumm ahahaha ölee deılmıs..ne 5 dksıı ohhoooo

hadiyin kızlar bu görevi biz üstlenek,gidelim gösterelim gerçekleri kanıtlarla..
toplaşalım kk cılar olarak

evlenmeden önce düşününce 5 dklık iş sanıodumm ahahaha ölee deılmıs..ne 5 dksıı ohhoooo

ohooo kaç 5 dk..
toplamaya kalksak hesap mak cıvıtır

ama şu acun2un programdaki zeka küpü çocuklar var ya,onlar toplar bak o başka

Olsun canım......doktor kontrolünde ilerle bakalım inşallah nisan olur..........

ben 3 gündür hastaydım giremedim kızlar. işe bile gidemedim raporlu idim. daha da tam iyileştim sayılmaz fakar artık işe geldim.

Çok teşekkür ederim canım. ben yokken neler oldu var mı hamiş ???

Günaydın canım geçmiş olsun hamiş yok walla bu ara ya ben aşırı sivilcelendim özellikle çenem sivilce dolu kocaman ve kaşıntılı sivilceler çok gıcık. Daha yeni mi yumurtluyorum nedir anlayamadım ateşim hepaynı civarda derece mi bozuk nedir bilemedim cumartesi sabah 35,9 ölçmüştüm o günden beri 36,3 - 36,2 çıkıyor acabaa bişey mi var ama daha adetime 11 gün var pfff

kızlar beklediğim üzere kırmızılar gelmek üzere benim......o yüzden üzüldüm diyemeyeceğim beklenen son.... önümüzdeki ay sık ve düzenli ilişki inşallah... şükür ev işleri bitti artık kendi evimizdeyiz......... artık nisanda bekleyeceğim bebeğimin sağlıkla gelmesini

Kızzzzz nerdesin sen yaa? Kac güngür giriyom bakıyom yoksun. Aaa çatladım meraktan. En son bi adetin gecikmisti daha noldu bilmiyoz. Hamile misin yoksa? Canım artık gir yaz biseyler. Cidden meraklanıyorum haberin olsunnnnn.......

puf puff nerdesiiin neden yoksun bakıyım sen :)

günaydın canlarrrr... aay sormayın ben giremedim kaç gündür.. amcamın çocuğu oldu,yengem doğum yaptı 2 gün hastaneye git gel oralardaydık.. marmaris'ten babanem,İzmir'den amcam geldi her gün beraber vakit geçirdik falan hiç fırsat bulamadım buralara uğrayacak...
anca müsait oluyorum yani,bugün dönüyolar
özledim sizleri,muhabbetlerimizi...

yaniii hastalandın mı?

yaniii hastalandın mı? [/QUOTE]

evet canım gün sekmedi valla tam 28. gün malum zaten söylemiştim bu ay beklemiyorum diye kürtajdan sonra 2.regl benim daha.. valla düzensiz olacak diye korkuyordum o yüzden aslında gelmesi iyi oldu çok ihtiyacım varmış görünce sevindim ohh tam zamanı diye zaten hamilelik olması mucize olurdu denemelere başlamıştık diyemem korunma süreci yeni bitmişti yumurtlama günlerimi kaçırmıştım ve bir iki defa ile olacak şey değildi.............gittim bol bol alışveriş yaptım regl bitince saçlar boyanacak malum sarı renk zor vee hamilelikte boyamak yok.... hazırlanayım nisanda sıkı çalışmalar olacak inşallah artık evimizdeyiz çünkü nisanda olsun çok isterim ama olmazsa üzülmek yok çünkü sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.................... senin durumlar ne?? en son regl olmamıştın?

Son düzenleme:
yaniii hastalandın mı?

evet canım gün sekmedi valla tam 28. gün malum zaten söylemiştim bu ay beklemiyorum diye kürtajdan sonra 2.regl benim daha.. valla düzensiz olacak diye korkuyordum o yüzden aslında gelmesi iyi oldu çok ihtiyacım varmış görünce sevindim ohh tam zamanı diye zaten hamilelik olması mucize olurdu denemelere başlamıştık diyemem korunma süreci yeni bitmişti yumurtlama günlerimi kaçırmıştım ve bir iki defa ile olacak şey değildi.............gittim bol bol alışveriş yaptım regl bitince saçlar boyanacak malum sarı renk zor vee hamilelikte boyamak yok.... hazırlanayım nisanda sıkı çalışmalar olacak inşallah artık evimizdeyiz çünkü nisanda olsun çok isterim ama olmazsa üzülmek yok çünkü sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.................... senin durumlar ne?? en son regl olmamıştın?[/QUOTE]

iyi bari cnm,en azından için rahatlamış..zaten düzenli gelmesi çalışmaları sıklaştırdığın zaman çok etkili ve takip için iyi olcak tadını çıkar ben hala hastalanmadım,her ay olduğu gibi yine !!! hey heeeeeyyyy

yaaaa bende tekrar sarı olmak istiyorum.. biri kocamı ikna etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

iyi bari cnm,en azından için rahatlamış..zaten düzenli gelmesi çalışmaları sıklaştırdığın zaman çok etkili ve takip için iyi olcak tadını çıkar ben hala hastalanmadım,her ay olduğu gibi yine !!! hey heeeeeyyyy

yaaaa bende tekrar sarı olmak istiyorum.. biri kocamı ikna etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
[/QUOTE]

adetin düzenli olmamasına üzüldüm gebelik yok dimi eminsin?? kan testi filan yaptırsaydın neden düzensiz ki??

sen eşim istemiyor deyince ne geldi aklıma Biz 4 yıl sevgiliydik ve ilk tanıştığımızda ben bildiğin siyah saçlıydım (aslında kendi saç rengim açık kumral) eşim çok severdi ama ben artık 2. yılın sonunda açtırmak istedim çünkü dipten açık renk geliyor çok zor oluyor kötü duruyor sarı gibi....siyah zaten zor dönüyor başka renge........ önce açık kahve sonra evlenmeye yakın bakır tonlarında bir kahveye döndü koyu karamel gibi birşeydi çok sevdim ama çabuk soldu renk iyice açıldı kendi saçlarımda çıkmaya başlayınca tam sarının zamanı dedim hiç zorlanmadan açıldı renk yaklaşık altı aydır sarı saçlarım eşim her defasında koyu yap diyor ama inat ediyorum siyah çok zor çünkü,,bu yaz kullanayaım sonra bakalım lütfenn dedimm şimdilik sesi çıkmıyor saçlarımı boyatayım hamilelikten önce dedim hemen siyaha mı dedi hayır sarı deyince
hamile kalınca kötü olur diplerden çıkınca iğrenç görünür ben seni biliyorum sinir olursun deyip duruyor sırf değiştireyim diye ki ben koyu saçlara sahip değilim çıkınca bile göze batmıyor açık kumral çünkü............................umarım sende ikna edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…