aynen tam anlamyla anlatıssın durumu valla..elinde imkan var ..neden ertelıyesın kı.zaten 1 yıl beklmessın dusugun ustune 4 5 ay beklerdım snra gıderdım herlade..ama burda beklcm mecbur..bu ay ınsallah vardr gerek duymazsın ama yoksa da mutlkaa basla artıkkk..bi gör ne haldesın yumurtannasıl gıdıo..elinde imkanı olan değerlendirmiyo,erteliyo..
imkanı olmayan keşke diyo.. hayat işte di mineyseeee dur bakalım,h.sonu gitmeyi düşünüyorum doktora zaten
aynen tam anlamyla anlatıssın durumu valla..elinde imkan var ..neden ertelıyesın kı.zaten 1 yıl beklmessın dusugun ustune 4 5 ay beklerdım snra gıderdım herlade..ama burda beklcm mecbur..bu ay ınsallah vardr gerek duymazsın ama yoksa da mutlkaa basla artıkkk..bi gör ne haldesın yumurtannasıl gıdıo..
yav arkadaşım ne zor işmiş bu bebek olayı yaaaa!
hiç böyle düşünmezdim,kolay sanırdım..
yok hormonuydu, yok pko suydu,yok kilosuydu yumurtalığıydı osu busuydu derken yıllar geçiyo beee!
vay anasını...
evlenmeden önce düşününce 5 dklık iş sanıodumm ahahaha ölee deılmıs..ne 5 dksıı ohhooooyav arkadaşım ne zor işmiş bu bebek olayı yaaaa!
hiç böyle düşünmezdim,kolay sanırdım..
yok hormonuydu, yok pko suydu,yok kilosuydu yumurtalığıydı osu busuydu derken yıllar geçiyo beee!
vay anasını...
ya arkadaşlar walla bilmeyen bilmez bu işlerin bu kadar zor olabildiğini insanlar çok kolay sanıyor ya. hele o senaristlere sinir oluyorum. Dizilerde filmlerde o kızcağızlar bir defada hamile kalıveriyorlar da ondan sonra hayatları zindana dönüyor ya. Bu senaristler de hala bu hikayeden para kazanıyolar ya pes doğrusu. Birilerinin bunlara gerçekleri anlatması lazım
evlenmeden önce düşününce 5 dklık iş sanıodumm ahahaha ölee deılmıs..ne 5 dksıı ohhoooo
yokk cnm hastalanmadım..
kanda yaptırmadım daha erken diye düşünüp 1 hafta bekliyim dedim,h.sonu yaptırcam..hem doktorada gecikti diye gitmiş olurum..
ama bence yine klasik bi gecikme bu,sıradanlaştı artrık her ay her ay
Günaydınnnn....çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinben 3 gündür hastaydım giremedim kızlar. işe bile gidemedim raporlu idim. daha da tam iyileştim sayılmaz fakar artık işe geldim.
Günaydınnnn....çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Çok teşekkür ederim canım. ben yokken neler oldu var mı hamiş ???
puf puff nerdesiiin neden yoksun bakıyım sen :)
Kızzzzz nerdesin sen yaa? Kac güngür giriyom bakıyom yoksun. Aaa çatladım meraktan. En son bi adetin gecikmisti daha noldu bilmiyoz. Hamile misin yoksa? Canım artık gir yaz biseyler. Cidden meraklanıyorum haberin olsunnnnn.......
kızlar beklediğim üzere kırmızılar gelmek üzere benim......o yüzden üzüldüm diyemeyeceğim beklenen son.... önümüzdeki ay sık ve düzenli ilişki inşallah... şükür ev işleri bitti artık kendi evimizdeyiz......... artık nisanda bekleyeceğim bebeğimin sağlıkla gelmesini
ben 3 gündür hastaydım giremedim kızlar. işe bile gidemedim raporlu idim. daha da tam iyileştim sayılmaz fakar artık işe geldim.
yaniii hastalandın mı?
evet canım gün sekmedi valla tam 28. günmalum zaten söylemiştim bu ay beklemiyorum diye kürtajdan sonra 2.regl benim daha.. valla düzensiz olacak diye korkuyordum o yüzden aslında gelmesi iyi oldu çok ihtiyacım varmış görünce sevindim ohh tam zamanı diye zaten hamilelik olması mucize olurdu denemelere başlamıştık diyemem korunma süreci yeni bitmişti yumurtlama günlerimi kaçırmıştım ve bir iki defa ile olacak şey değildi.............gittim bol bol alışveriş yaptım regl bitince saçlar boyanacak malum sarı renk zor vee hamilelikte boyamak yok.... hazırlanayım nisanda sıkı çalışmalar olacak inşallah artık evimizdeyiz çünkü nisanda olsun çok isterim ama olmazsa üzülmek yok çünkü sağlıkla geleceği zaman gelsin bebeğim tekrar aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum.................... senin durumlar ne?? en son regl olmamıştın?
Bu topikte yazan herkesin bat'ı / adeti / regl'i inşallaaaaaaaah 9 ay gecikir
Sonrada hep beraber sallarız mendilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?