kızlar geçen ay benim düşükten önce yani hamilelikten dolayı sanırım 84 olmuştu prolaktinim. perşembe gene tahlil yaptırdım prolaktin 69 idi yaa. düşmemiş pek. normali 4 ile 25 arası imiş. ama benim 69 yaa. adetimde hiç bir zaman gecikme yok , göğüslerden süt gelmiyor. neden yüksek yaaaaaaaaa ??????
evet canım psikoljik olablr kafayı yemkle haklısın hepimiz öyle olmuşuz zatendiyorumya psikolojik benimki iyice kafayı yedim belirti bulcam diye :)
12 haftalıktan önce oluşan düşükler,doktorların dediğine göre sakat bebeklermiş..vücut uyum sağlayamayıp dışarı atarmış..dediğin gibi düşük sonrası hamilelik kolay bende hep öyle duydum ama şanssızlık benden yana demek...
prolaktin,süt hormonu demek..sadece hamile olanlarda yükselmesi gereken bi hormon..göğüslerde süt salgılıyo,emzirmeye hazırlıyo..hamile olmayanlarda yükselirse bu hormon,adet düzensizliği yapıyo gebeliğe engel vs.değer çok yükseklere çıkarsada beyin mr isteniyo..hormonu dengeleyen şey beyindeki hipofiz bezi..allah korusun tümörden fln şüpheleniyo doktorlar çok yüksek değer çıkarsa..
öyle illet bişey yani..
puffpuff
topigin hayirli olsun canim Insaallah 9ay gelmez kirmizilarin
bende ilk gebeligimde hemen hamile kalmistim ama 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum
kürtajdan sonra hamile kalamadim acaba diyorum tüplermi tikali? sen baktirdinmi tüplrine? tikali olsaydi basta hamile kalamazdim diye düsünüyorum ama kürtajdan sonra tikanmis yapismis olabilirmiki bi bilgin varmi?
yada kizlar sizin bilginiz varmi:26::26::26::26::26:
canım illa adet duzensızlıgı yada goğuslerden sut gelme sıkayetı yapmıyo bu ıllet ... en buyuk baslıca nedenı stres... doktor sana ılac vermeedımı ???kızlar geçen ay benim düşükten önce yani hamilelikten dolayı sanırım 84 olmuştu prolaktinim. perşembe gene tahlil yaptırdım prolaktin 69 idi yaa. düşmemiş pek. normali 4 ile 25 arası imiş. ama benim 69 yaa. adetimde hiç bir zaman gecikme yok , göğüslerden süt gelmiyor. neden yüksek yaaaaaaaaa ??????
yani gene gel tabıkı ama kafana takma bak gel buraya guzel guzel muhabetler ederız hem ayrıca hepp huzunlu seyler konusmak olumsuzluklar dusunmek gerekmezdı gebelık bolumunde ... bence bu bekleyısler tatlı bekleyişler daha cok sevınmemız lazımişallah en yakın zamnda annelık duygusunu tadarsın
evet canım psikoljik olablr kafayı yemkle haklısın hepimiz öyle olmuşuz zaten
allah şifa versin amaan kötüymüşte ya illet birsey yapıştımı insanın yakasına bırakmazki
canım illa adet duzensızlıgı yada goğuslerden sut gelme sıkayetı yapmıyo bu ıllet ... en buyuk baslıca nedenı stres... doktor sana ılac vermeedımı ???
ne güzelll bir konu başlııı inşallahhhhhhhhhhhhhh demekten kendimi alamadımmmm
evet canım psikoljik olablr kafayı yemkle haklısın hepimiz öyle olmuşuz zaten
allah şifa versin amaan kötüymüşte ya illet birsey yapıştımı insanın yakasına bırakmazki
ikizlerim seninde daha bi ilginç yaNi...bende direk adet düzensizliği yapıyo lanet şey!!
doktor ne diyo sana bu konuda?
canım illa adet duzensızlıgı yada goğuslerden sut gelme sıkayetı yapmıyo bu ıllet ... en buyuk baslıca nedenı stres... doktor sana ılac vermeedımı ???
ben biraz evhamlıyım canım her işim böyledir yani.ama artık eskisi kadar takmıycam diye kendime söz verdim eşimde çok kızıyor zaten bu kadar takyorum diye.ben ya hiç olmazsa diye korkuyorum bu kadar zor olduğunu bilmiyordum Rabbim herkese nasip etsin
ılk yazdıgın yoruma nazaran sorun ne dıye sorcakdım ama ıkıncı yazdıgın yorumda prolaktın illetini anlamıs bulunmakdayım :18: valla benım prolaktın yuksektı dostınex kullandım dustu hamıle kaldım sıkıntı yapma işallah olur... ama tabı benımkı dusukle sonuclandı malesef oda kader..:26:aynen bendede adet düzensizliği yoktu ama süt geliyordu göğüslerimden ben hastalığı öğrendikten sonra daha çok stres oldum ama geçicek inşallah:)
kızlarrr ya benimde çikolata kistim var içinizde bu kisti olan varmı birde sorum olacak bu ay soğan kürü yaptım düzensz olsa bile 15gün yaptım iki gündr arada şiddetli karın ağrım oluyo siyah yapışkan şeklinde afedersiniz akıntı oluyo tek parça şeklinde ben gçen ay aşılama yaptım yumurtam çatlamayıp kist olmuştu tabi o kist gidicide doğum kontrol hapıyla brlikte soğan kürü yaptım sizce parça nedir
canlarım geçen ay düşükten sonra doktorum dostinex verdi bana ama ben kullanmadım. çünkü rahim filmi ve rahim emarı için ilaç aldım baya bir bünyeye. ondan hepsi ağır gelmesin bir daha ki ay başlarım dedim kendi kendime. bir de gebelik sona erince direk prolaktin düşer sandım ama pek düşme olmadı. dün gittim kadın doğumcu doktoruma dostinex e başla haftada 2 gün iç dedi düşer merak etme dedi. bakalım inş düzene girer. yoksa birde onun için emar a hiççç giresim yokkk
pek anlamam sağol beni bilgilendirdin iğne tedavisi faln görüyomusntşkler tatlım sağol..
tedavisi ilaç zaten,dostinex..
düşürüyo hemenbenim çok yüksek değil zaten..
sınır değeri 26,benimki 32 çıktı..
aah ah sorma..........
bu konuda bi bilgim yok benim..
şükür ki,kist fln yok bende..
pek anlamam sağol beni bilgilendirdin iğne tedavisi faln görüyomusn
allah çok beklettirmeden versin inş.
ılk yazdıgın yoruma nazaran sorun ne dıye sorcakdım ama ıkıncı yazdıgın yorumda prolaktın illetini anlamıs bulunmakdayım :18: valla benım prolaktın yuksektı dostınex kullandım dustu hamıle kaldım sıkıntı yapma işallah olur... ama tabı benımkı dusukle sonuclandı malesef oda kader..:26:
düşer hayatım merak etme sen dostinex cok etkılı bi ilaç
canlarım geçen ay düşükten sonra doktorum dostinex verdi bana ama ben kullanmadım. çünkü rahim filmi ve rahim emarı için ilaç aldım baya bir bünyeye. ondan hepsi ağır gelmesin bir daha ki ay başlarım dedim kendi kendime. bir de gebelik sona erince direk prolaktin düşer sandım ama pek düşme olmadı. dün gittim kadın doğumcu doktoruma dostinex e başla haftada 2 gün iç dedi düşer merak etme dedi. bakalım inş düzene girer. yoksa birde onun için emar a hiççç giresim yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?