İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

ikizlerim seninde daha bi ilginç yaNi...bende direk adet düzensizliği yapıyo lanet şey!!
doktor ne diyo sana bu konuda?

diyorumya psikolojik benimki iyice kafayı yedim belirti bulcam diye :)
evet canım psikoljik olablr kafayı yemkle haklısın hepimiz öyle olmuşuz zaten

allah şifa versin amaan kötüymüşte ya illet birsey yapıştımı insanın yakasına bırakmazki

sağol cnm teşkler hoşgeldin
aynen işte,bende ilkinde çabucak hamile kaldım şimdi olmuyo ama ben kürtaj olmadım,ilaçla düşüğü sonlandırmıştık.doktorda tüplerle ilgili bişey istemedi benden..

canım illa adet duzensızlıgı yada goğuslerden sut gelme sıkayetı yapmıyo bu ıllet ... en buyuk baslıca nedenı stres... doktor sana ılac vermeedımı ???

ne güzelll bir konu başlııı inşallahhhhhhhhhhhhhh demekten kendimi alamadımmmm

ben biraz evhamlıyım canım her işim böyledir yani.ama artık eskisi kadar takmıycam diye kendime söz verdim eşimde çok kızıyor zaten bu kadar takyorum diye.ben ya hiç olmazsa diye korkuyorum bu kadar zor olduğunu bilmiyordum Rabbim herkese nasip etsin

Son düzenleme:
evet canım psikoljik olablr kafayı yemkle haklısın hepimiz öyle olmuşuz zaten

allah şifa versin amaan kötüymüşte ya illet birsey yapıştımı insanın yakasına bırakmazki

tşkler tatlım sağol..
tedavisi ilaç zaten,dostinex..
düşürüyo hemen benim çok yüksek değil zaten..
sınır değeri 26,benimki 32 çıktı..

canım illa adet duzensızlıgı yada goğuslerden sut gelme sıkayetı yapmıyo bu ıllet ... en buyuk baslıca nedenı stres... doktor sana ılac vermeedımı ???

aynen bendede adet düzensizliği yoktu ama süt geliyordu göğüslerimden ben hastalığı öğrendikten sonra daha çok stres oldum ama geçicek inşallah:)

kızlarrr ya benimde çikolata kistim var içinizde bu kisti olan varmı birde sorum olacak bu ay soğan kürü yaptım düzensz olsa bile 15gün yaptım iki gündr arada şiddetli karın ağrım oluyo siyah yapışkan şeklinde afedersiniz akıntı oluyo tek parça şeklinde ben gçen ay aşılama yaptım yumurtam çatlamayıp kist olmuştu tabi o kist gidicide doğum kontrol hapıyla brlikte soğan kürü yaptım sizce parça nedir

ikizlerim seninde daha bi ilginç yaNi...bende direk adet düzensizliği yapıyo lanet şey!!
doktor ne diyo sana bu konuda?

canlarım geçen ay düşükten sonra doktorum dostinex verdi bana ama ben kullanmadım. çünkü rahim filmi ve rahim emarı için ilaç aldım baya bir bünyeye. ondan hepsi ağır gelmesin bir daha ki ay başlarım dedim kendi kendime. bir de gebelik sona erince direk prolaktin düşer sandım ama pek düşme olmadı. dün gittim kadın doğumcu doktoruma dostinex e başla haftada 2 gün iç dedi düşer merak etme dedi. bakalım inş düzene girer. yoksa birde onun için emar a hiççç giresim yokkk

aynen bendede adet düzensizliği yoktu ama süt geliyordu göğüslerimden ben hastalığı öğrendikten sonra daha çok stres oldum ama geçicek inşallah:)
ılk yazdıgın yoruma nazaran sorun ne dıye sorcakdım ama ıkıncı yazdıgın yorumda prolaktın illetini anlamıs bulunmakdayım :18: valla benım prolaktın yuksektı dostınex kullandım dustu hamıle kaldım sıkıntı yapma işallah olur... ama tabı benımkı dusukle sonuclandı malesef oda kader..:26:

bu konuda bi bilgim yok benim..
şükür ki,kist fln yok bende..

düşecek emin ol..
kullan dostinex'i..hatta yatarken iç,yan etkisi olmaz ben öyle yapıyorum..
kullanmazsan düşmez o hormon..
ayrıca benden biliyosun,girdim mr'ı değerim 32 olmasına rağmen ama bişey çıkmadı çok şükür..

pek anlamam sağol beni bilgilendirdin iğne tedavisi faln görüyomusn

allah çok beklettirmeden versin inş.

yok cnm tedavi fln hiçbişey görmüyorum..
doktorum az kilo ver diyo kendiliğinden olucak,hiç dert etcek bişey yok diyo..
ona istinaden bekliyorum bakalım..klomen fln bile daha hiçbişey kullanmadım ben..

ne çok varmış bu prolaktinli en azından yalnız değilmişiz.hepimiz bu ay hamile kalalım 9 ay sonrada kucağımızda olsunlar inşallah:)hala yüksekmi peki prolaktinin

düşer hayatım merak etme sen dostinex cok etkılı bi ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…