inşallah ben fesat düşünüyorumdur :)

yaparım tabi halam bile medet umuyorsa yaparım hakkım olanı korumak için. zaten bizim hakkımızdan kısıp verdi ona bişey demedik. ben zaten güzel gelirli bir insanın gerek eşim gerek ben ama enayi olmaya gerek yok.

diğer kızlarına da verdi buna vermedi bi tek bi hatası da yok halamın ama vermedi. babam verdi versin olan oldu zaten. annem de halama sen benim manevi kızımsın falan demiş zamanında yardımcı falan olmuş anneme biz küçükken halam da ona tutunuyor farklı beklentileri oluyor. annem şimdi çok pişman öyle dediğine.olaylar oldu sonradan.

Ne hakkiniz var merak ettim dogrusu siz mi calistiniz sizin emeginizle mi alindi? Babani vefat etmeden sizin hakkiniz makkiniz yok onu bilin de ondan sonra celallenin. Babaniz size mal mulk birakmak zorunda degil. Enayilikle de ilgisi yok bunun. Yani en azindan sizin enayiliginizle. Babaniz enayi olmak istiyorsa bu onun sorunu ve sadece onu ilgilendirir. Burda siz enayi degil babasi yasarken babasindan kalacak malin mulkun hesabinin pesine dusmus kisi konumunda gozukuyorsunuz.

Öyleyim evet nasıl anlamak istiyorsanız.etrafa saçacağına kanunen kime verilmesi gerekiyorsa onlardan başkasına verilmesin gitmesin diye bu çabam .

Canım bana öğretme istersen benim kocam avukat
Tamam canim
O zaman size miras bırakmak zorunda olmadığını da biliyorsunuzdur. Anladığım kadariyla halaniz babanizin biseyine çökmemiş. Babanız kendi rızası ile vermis. Tapuyu devretmeden müdahalede bulunsaydiniz keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…