- 19 Nisan 2014
- 4.532
- 13.347
- 498
Babanın imzası olmadan kürtaj yapmıyorlar zaten. Çoğu özel hastane falan istege bağlı kürtaj yapmıyor.Hayır hayır insan çocuğuna kıyar mi dünyanın en farklı en özel hissi karnına düştüyse annelik başlıyor onun suçu yok bu böyle sinirle alınacak bir karar da değil. Ama eşinle ömür geçmez
Ben istemiyorum o gelirse başımız üstüne diyor34 gündür test yapmadiniz mi ? Bu arada test yapmadan bile kendi kendine anlaşılır belirtilerden bu kadar sürede.çocuk muhabbeti hiç geçmedi mi? istiyoruz, istemiyoruz diye.
briir hafta önce kanıma baktırdım çıkmadı ben de bekliyorum bugün veya yarın tekrar yaptırıcam35 gundur adet olmadiysaniz neden test yapmiyorsunuz onu merak ettim ben
Ben devlet memuruyum istesem yaptırırımBabanın imzası olmadan kürtaj yapmıyorlar zaten. Çoğu özel hastane falan istege bağlı kürtaj yapmıyor.
Maalesef evetSizin konulariniza baktim hic düzgün bir evlilik görünmüyor ortada birbirinize Olan saygınız da kalmamış eşinize küfürler ettiğinizi yazmissiniz yanlış anlamayin ama en başından yanlış evlilik yapmışsınız . Evlendiğiniz insani düzeltirim veya o beni düzeltir düşüncesiyle evlilik kurulmaz
memurlara öyle bir ayrıcalık da mı var?Ben devlet memuruyum istesem yaptırırım
Dünyanın en farklı hissi miHayır hayır insan çocuğuna kıyar mi dünyanın en farklı en özel hissi karnına düştüyse annelik başlıyor onun suçu yok bu böyle sinirle alınacak bir karar da değil. Ama eşinle ömür geçmez
Kanunlar işlemiyormuşmemurlara öyle bir ayrıcalık da mı var?
Yapan bulunuyor illaki.Babanın imzası olmadan kürtaj yapmıyorlar zaten. Çoğu özel hastane falan istege bağlı kürtaj yapmıyor.
Babanın imzası olmadan kürtaj yapmıyorlar zaten. Çoğu özel hastane falan istege bağlı kürtaj yapmıyor.
Tabii ki dünyanın en farklı hissi hamile kalıyorsunuz minicik bir şeyin 4.0 mm olan bir şeyin büyümesine tanık oluyorsunuz. İnsan hiç bir canlının burun kemiği var mı ensesi kaç mm diye düşünür mü sadece ulturasyon da ayağını cirpmasini büyük bir heyecanla izleyebilir mi? Anne misin bilmiyorum ama dünyanın en güzel şeylerinden biri ben hamileyim 7 cm bile değil bebeğim renkli ulturasyon resminde ayağı da çıkmış ama insan ayağının ne kadar küçüğü bu Allah'ın mucizesi o kadar harika yaratıyor ki yarattığı her şeyi ulturasyon da siz bu mucizenin büyümesine tanıklık ediyorsunuzDünyanın en farklı hissi midünyanın yarısı kadınlardan oluşuyor ve bu milyarlarca kadının neredeyse hepsi hamile kalıp, doğum yapıyor.hem de çoğu defalarca.yemek yiyip, sindirim yapmak nasıl mucizeyse bu da o kadar mucize.hemen romantizme bağlayanlara duyurulur
Bu kadar coşkulu ve olumlu bakamıyorum hayata valla.ama güzel bir özellik.keşke her hamile kalan sizin kadar istese bebeğini.Tabii ki dünyanın en farklı hissi hamile kalıyorsunuz minicik bir şeyin 4.0 mm olan bir şeyin büyümesine tanık oluyorsunuz. İnsan hiç bir canlının burun kemiği var mı ensesi kaç mm diye düşünür mü sadece ulturasyon da ayağını cirpmasini büyük bir heyecanla izleyebilir mi? Anne misin bilmiyorum ama dünyanın en güzel şeylerinden biri ben hamileyim 7 cm bile değil bebeğim renkli ulturasyon resminde ayağı da çıkmış ama insan ayağının ne kadar küçüğü bu Allah'ın mucizesi o kadar harika yaratıyor ki yarattığı her şeyi ulturasyon da siz bu mucizenin büyümesine tanıklık ediyorsunuz
Bu kadar coşkulu ve olumlu bakamıyorum hayata valla.ama güzel bir özellik.keşke her hamile kalan sizin kadar istese bebeğini.
Esinize annelik yapmayi birakin, koskoca adam acliktan olmez.Sanki sizin kocaniz degilde bebeginiz gibi,yok kabiz olur yok bilmem ne,bu sekilde iyi es olamazsinizArkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Uyumsuz değil fazlasıyla uyumlu hatta fazla uysal eşi evde iş yapmıyor konu sahibi da diyor ki “kendimi alıştırmam lazım ev islerine”Ben de inşallah hamile değilsinizdir diyorum ama eşinizle aynı sebepten değil.
Tavrı size muhtemelen. Bilmiyorum evlilik içinde sizin davranışlarınız ne yönde ama uyumsuz olduğunuz çok belli sanki. Her ikiniz de belki ayrı ayrı iyi insanlar olabilirsiniz fakat bu yeterli değildir evlilikteki uyum için.
Daha beş ay olmuş, önünüzü görmeden ardınızda bir gün sizinle birlikte yalnızlık çekecek ve travmalarla büyüyecek bir çocuk olmasındansa, ayaklarınız yere sağlam basıp, evliliğinizin dinamiği ve uyumu oturduğunda bir çocuğunuz olması daha akla yatkın.
Nasıl ayrılabilirim yazmışsınız daha yukarıda, o nedenle söylüyorum bunları.
Bir de, eşinize sadece eş olun, annesi gibi arkasında dolaşmayın ille de ye diye.
Bunu onlar sevmiyor anladığım kadarıyla.
eşiniz sizin yerinize regl olmuş sanırım yada o döneme girmiş deli mi ne? yemezse yemesin al git kız sen ye o yemesin kalsın kabız uyuz oldum kendini düşün bide 5 aylık evlisiniz.Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?