İnşallah hamile değilsindir dedi evden çıkıp gitti

Babanın imzası olmadan kürtaj yapmıyorlar zaten. Çoğu özel hastane falan istege bağlı kürtaj yapmıyor.

34 gündür test yapmadiniz mi ? Bu arada test yapmadan bile kendi kendine anlaşılır belirtilerden bu kadar sürede.çocuk muhabbeti hiç geçmedi mi? istiyoruz, istemiyoruz diye.
Ben istemiyorum o gelirse başımız üstüne diyor
35 gundur adet olmadiysaniz neden test yapmiyorsunuz onu merak ettim ben
briir hafta önce kanıma baktırdım çıkmadı ben de bekliyorum bugün veya yarın tekrar yaptırıcam

Maalesef evet

herşey bir yana bir insan 30 küsür gün nasıl bekler yaa :)
ben olsam çatlar patlarım

düzensiz mi regliniz ondan mı bu kadar beklediniz
bide bırakın zıkkımın kökünü yesin!

Yemezse yemesin niye ısrar ediyorsunuz. Tamam iyi niyetli olabilirsiniz ama belki adamın başka sorunları vardır kafasına taktığı. O kadar ısrarcı olup bunaltmayın bence. 3 yaşında değil nihayetinde.

Tepkisi çirkin gerçekten. Bu nasıl bir tahammülsüzlük

Dünyanın en farklı hissi mi dünyanın yarısı kadınlardan oluşuyor ve bu milyarlarca kadının neredeyse hepsi hamile kalıp, doğum yapıyor.hem de çoğu defalarca.yemek yiyip, sindirim yapmak nasıl mucizeyse bu da o kadar mucize.hemen romantizme bağlayanlara duyurulur
His mis de başlamıyor.defalarca kürtaj yaptıran kadınlar var.banlanmamak için devamını yazammıyorum.fizik kuralı işte.

Babanın imzası olmadan kürtaj yapmıyorlar zaten. Çoğu özel hastane falan istege bağlı kürtaj yapmıyor.
Tabii ki dünyanın en farklı hissi hamile kalıyorsunuz minicik bir şeyin 4.0 mm olan bir şeyin büyümesine tanık oluyorsunuz. İnsan hiç bir canlının burun kemiği var mı ensesi kaç mm diye düşünür mü sadece ulturasyon da ayağını cirpmasini büyük bir heyecanla izleyebilir mi? Anne misin bilmiyorum ama dünyanın en güzel şeylerinden biri ben hamileyim 7 cm bile değil bebeğim renkli ulturasyon resminde ayağı da çıkmış ama insan ayağının ne kadar küçüğü bu Allah'ın mucizesi o kadar harika yaratıyor ki yarattığı her şeyi ulturasyon da siz bu mucizenin büyümesine tanıklık ediyorsunuz

Bu kadar coşkulu ve olumlu bakamıyorum hayata valla.ama güzel bir özellik.keşke her hamile kalan sizin kadar istese bebeğini.

Eşinize neden çocuğunuz gibi davranıyorsunuz ki koca adam acıktığını veya yemesi gerektiğini biliyorsur zaten. Sizden yemek ya da kahvaltı talebi olup da yemezlik de etmemiş biraz serbest bırakıp anne gibi davranmak yerine eş olun

Esinize annelik yapmayi birakin, koskoca adam acliktan olmez.Sanki sizin kocaniz degilde bebeginiz gibi,yok kabiz olur yok bilmem ne,bu sekilde iyi es olamazsiniz

Uyumsuz değil fazlasıyla uyumlu hatta fazla uysal eşi evde iş yapmıyor konu sahibi da diyor ki “kendimi alıştırmam lazım ev islerine”
Bence de hamile degilsindir umarım konu sahibi eşin berbat biri çünkü

eşiniz sizin yerinize regl olmuş sanırım yada o döneme girmiş deli mi ne? yemezse yemesin al git kız sen ye o yemesin kalsın kabız uyuz oldum kendini düşün bide 5 aylık evlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…