Dün akşam kabızda değildi hani ondan yenemezlik yapmadı keyfen yemiyoArkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Ailenizle ilgili problemi nedirArkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
İnsanlara çabuk gıcık olan biri aslında bi problemi yok ama kendi annesiyle ben problem yaşadım iki hafta bende kaldı . İçimden dedim acaba o da bana tepki mi yapıyo gülerek sordumAilenizle ilgili problemi nedir
Nasıl ayrılabilirimEşinizin size bağırdığı ile ilgili terslediği ile ilgili sürekli konu açıyorsunuz. Daha 5 aylik evlisiniz bu konuyu tekrar düşünün. Sakinda gebe kalmayin hemen
Büyük ihtimalle onun kinini yaşamış. Ben sizin yerinizde olsam hiç konuşmam onunla hepimiz bir seyleri kafayı takınca vücudumuz tepki veriyor. Benim midem aşırı ağrır kusarim eşim karın ağrısından duramaz annem ishal olur anında babamın başı ağrır. Yani uzluyor kabız oluyor psikolojik bilmem ne bunlar ona ayrıcalık tqnimazİnsanlara çabuk gıcık olan biri aslında bi problemi yok ama kendi annesiyle ben problem yaşadım iki hafta bende kaldı . İçimden dedim acaba o da bana tepki mi yapıyo gülerek sordum
34 gündür test yapmadiniz mi ? Bu arada test yapmadan bile kendi kendine anlaşılır belirtilerden bu kadar sürede.çocuk muhabbeti hiç geçmedi mi? istiyoruz, istemiyoruz diye.Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Gerçekten artık çok yıpranıyorum resmen evden çekti gitti gözüme bakarak ınş hamile değilsindir dedi böyle denir mi ya hastanedeyim şimdi test yaptırcam gebeysem küretaj olucam ilaç kullanmam vs bu insana çocuk yapılmazBüyük ihtimalle onun kinini yaşamış. Ben sizin yerinizde olsam hiç konuşmam onunla hepimiz bir seyleri kafayı takınca vücudumuz tepki veriyor. Benim midem aşırı ağrır kusarim eşim karın ağrısından duramaz annem ishal olur anında babamın başı ağrır. Yani uzluyor kabız oluyor psikolojik bilmem ne bunlar ona ayrıcalık tqnimaz
Nasıl ayrılabilirim
Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Hayır hayır insan çocuğuna kıyar mi dünyanın en farklı en özel hissi karnına düştüyse annelik başlıyor onun suçu yok bu böyle sinirle alınacak bir karar da değil. Ama eşinle ömür geçmezGerçekten artık çok yıpranıyorum resmen evden çekti gitti gözüme bakarak ınş hamile değilsindir dedi böyle denir mi ya hastanedeyim şimdi test yaptırcam gebeysem küretaj olucam ilaç kullanmam vs bu insana çocuk yapılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?