- 28 Ocak 2021
- 1.485
- 3.692
- 83
- 37
işte aradığım yorum ben yazacaktım kök yesin diyeYemezse zıkkımın kökünü yesin hayatta peşinde dolaşamam şu adamı sen çok pohpohluyorsun yaa
Alttan ala ala alıştırmışsınız "ben haksız olamam" moduna girmiş.Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
İşte ilk aylarda o çok yıprandı şimdi benı yıpratıyorAlttan ala ala alıştırmışsınız "ben haksız olamam" moduna girmiş.
Annem börek yapip bana verince ben hepsini yiyorum esime vermiyorum mesela oysa ki o da cok sever ama bana ne ona da annesi yapsınişte aradığım yorum ben yazacaktım kök yesin diye
koca adam bırakın yerse yer yemezse kök yesin
onun hakkını da ben yerim ms gibi
eşinizin tuvalet takibini,yemek takibini neden yapıyorsunuz o söylese bile yadırgayın,o sizin çocuğunuz değilki esiniz,evlisiniz anladıkta arada biraz bir sınır çizin,baya yüz goz olmuşsunuz bu sağlıklı bir ilişki değil,inşlh hamile değilsin ne demek bu ne kadar kötü bir temenni,5 ayda nasıl bir iliskiyi bu hale getirdiniz,yani şu kıvama gelebilmesi için bir evliliğin 20 sene fln sürmüş olması lazım,sizin şuanda cicim aylarında ehmeeene reçel sürüp cilveleşmeniz lazımdıArkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
annem yapsın yapmasın evde sevdiğim bişey varsa soruyorum yer misin diye yok yemem derse onları yemek benim hakkım oluyorAnnem börek yapip bana verince ben hepsini yiyorum esime vermiyorum mesela oysa ki o da cok sever ama bana ne ona da annesi yapsın
Tüm konularında evliliğin birbirinden beter bir de doğurmaya mı çalışıyorsun?Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Düzgün konuş ne biçim site bura ya saçma sapan yorumlar evlilikte sorun olabilir herkesin hayatı mükemmel mi bi de doğurmaya mu çakışıyorsun ne biçim uslupTüm konularında evliliğin birbirinden beter bir de doğurmaya mı çalışıyorsun?
35 gün gecikmemiş son adet tarihinin ilk gününden itibaren 35 gün geçmiş yani daha 3-5 gün gecikmiş sayılır şeklinde anladım ben35 gundur adet olmadiysaniz neden test yapmiyorsunuz onu merak ettim ben
Ay iğrenç ya s*ç*mıyo diye sinirini sizden mi çıkarıyorArkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Yemek isterse yer, acikirsa yer ,aciktigini fark edebilecek yaşta. Siz annesi değilsiniz bir kere sorarsınız yoksa yoktur bırakın aç kalsın. Bence de bu adamdan hemen hamile kalmayın adam sizi gözden çıkarmaya hazır .Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
BosanarakNasıl ayrılabilirim
Hamilelik,doğum ve emzirmek(anne sütü) mucizevidir. Tıp bilimi daha anne sütünü çözemedi, mucizevi içerik olarak bakılıyor, bilim taklidini yapamıyor çünkü anne sütü bebeğin ihtiyacina göre içerik- antikor -üretiyor bunu saglayan formül mama bulamazsınız ve dünya üzerinde bebeklere ne mama üretirsen üret anne sütünü tavsiye etmeden malını övemezsin, bu mucize degilde nedirDünyanın en farklı hissi midünyanın yarısı kadınlardan oluşuyor ve bu milyarlarca kadının neredeyse hepsi hamile kalıp, doğum yapıyor.hem de çoğu defalarca.yemek yiyip, sindirim yapmak nasıl mucizeyse bu da o kadar mucize.hemen romantizme bağlayanlara duyurulur
His mis de başlamıyor.defalarca kürtaj yaptıran kadınlar var.banlanmamak için devamını yazammıyorum.fizik kuralı işte.
Düzgün konuş ne biçim site bura ya saçma sapan yorumlar evlilikte sorun olabilir herkesin hayatı mükemmel mi bi de doğurmaya mu çakışıyorsun ne biçim uslup
Hii35 gün gecikmemiş son adet tarihinin ilk gününden itibaren 35 gün geçmiş yani daha 3-5 gün gecikmiş sayılır şeklinde anladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?