- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Karnımın altı mı bilmiyorum ama dün baya bi karın ağrısı yasadımAlt karında gerginlik agrı var mı veya rahimagzında sızı
Neye pekiPeki madem
Ayyy kan mı testi yapmalı eczane testimi ? Kız da haassas bu test yanılma payı az demişti heyecanlanmıştımGeç döllenme varsa yanılma payı olabilir yeniden test yapın.
Adet olacaksın o zaman birkaç güne bekle. Sarı akıntı oluyor bir de. Hep huzursuzluk hali oluyor. Şişkinlik le birlikteKarnımın altı mı bilmiyorum ama dün baya bi karın ağrısı yasadımrahimağzında ise sızlama oluyo bi kac gündür bi de kaşıntı
Ayy evet bunlar hep var ama bi türlü olanıyorum ya adet söktürücü mü kullansamAdet olacaksın o zaman birkaç güne bekle. Sarı akıntı oluyor bir de. Hep huzursuzluk hali oluyor. Şişkinlik le birlikte
Geçeli çok olmuş ve belirtiler var. Zaten adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benzer. Şu an normal test yaparsanız hangisi olduğu ortaya çıkar yüzde 80.Ayyy kan mı testi yapmalı eczane testimi ? Kız da haassas bu test yanılma payı az demişti heyecanlanmıştım
Valla eşime güvenerek korunuyoruz doğal yollaolabilir kan testi yaptir. korunma yoh mi? sende korunurken oldu de bakalim yenisini ekleyelim
Hamile olup olmadığınız belli olmadan sakın kullanmayın kafanıza göre.Ayy evet bunlar hep var ama bi türlü olanıyorum ya adet söktürücü mü kullansam
Doğal yol?Valla eşime güvenerek korunuyoruz doğal yollao yüzden sukıntı
Kullanma olursun. Biraz mekik çek o agrı geçiyor bir de sıcak torba koy o zaman rahim genişliyor agrı azalıyor. Adet görüyorsun sonraAyy evet bunlar hep var ama bi türlü olanıyorum ya adet söktürücü mü kullansam
Brn yarın en iyisi üşenmeyip kan testine gideyimm .. eşime de olabilirim dye söyledim adam stresteHamile olup olmadığınız belli olmadan sakın kullanmayın kafanıza göre.
Onlardan biri de benim tontriko öyle demeolabilir kan testi yaptir. korunma yoh mi? sende korunurken oldu de bakalim yenisini ekleyelim
Tamam 12 gün çok ama bu belirtiler dediğin hamilelik belirtileri değilki öyle hemen midem bulandı akıntım var hamileyim olmuyorYaa bes aylık evliyim.. Hastalığım 12gün gecikti 7.günde eczaneden alıp gebelik testi yaptım ancak negatif cıktı ama göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı arada bir mide bulantısı-şuanda dahil-, akıntı gibi belirtiler de var hasta oluyşm diye bekliyorum bekliyorum gelmiyo meret ..kan testş yaptırmaya gitmeye de korkuyorum cünkü şuan bebek falan dğşünmüyorum acaba testin yanılma ihtimali var mıdır? Cocuk falan istemiyorum en azından şimdilik ..
aslında istiyorum ama korkuyorum ooofffff
Nasıll korunurken hamile mi kaldın abooo demeyin böyle seyler vermeyin böyle örneklerOnlardan biri de benim tontriko öyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?