İnşallah hamile falan değilimdir

Kullanma olursun. Biraz mekik çek o agrı geçiyor bir de sıcak torba koy o zaman rahim genişliyor agrı azalıyor. Adet görüyorsun sonra
Arkadaşım hamileyse ya? Mekik çekmesi sence sakıncalı olmaz mı? Rahim ağzının açılması falan?

-Bu arada ardarda be mesaj yazdım yaw-

Tamam 12 gün çok ama bu belirtiler dediğin hamilelik belirtileri değilki öyle hemen midem bulandı akıntım var hamileyim olmuyor
Evet haklısınız benim adetim hep düzensizdi ama Evlendiğimden beri de hep düzenliydi birden bozulunca korktum
Not: bi görende yıllardır evliyim sanacak hahaja

Arkadaşım hamileyse ya? Mekik çekmesi sence sakıncalı olmaz mı? Rahim ağzının açılması falan?

-Bu arada ardarda be mesaj yazdım yaw-
Millet neler yapıyor ilk aylar anlamadan. Ki zaten testte çıkmayacak kadar düşük bir deger dedir hamile olsa bile. Yani hücre halinde. Daha bebek yokken bir yerine zarar veremez:) ben neler yaptım neler dikkat ettiklerim düştü etmediğim de Saglıkla dogdu şükür

Pre ile zaten sürekli olan bişey bu hiç biri tek başına koruyucu değil. Spiralle bile kalınıyor, pre çok normal geliyor bana.
Ayy ben de ona güvenmiyorum neyse olacağı varsa onğne geçilmezmiş demek hayırlısı be
Ya da test yaptırmasam beklesem de kendş kendine mi doğsa ;D ayy ben cocuk bakamam baksanıza daha anaç olamamışım :/

Sizde olan bişey başkasında olmayacak diye bişey yok ama :)
3 hamilelik yaşadım tecrübeliyim yani bu konuda :)

Konu sahibi, ilk haftalardan mide bulanmaz diyen arkadaşlar olmuş, her hamilelik başkadır ben 3ünde de bambaşka yaşadım. Genel bi kuralı yok bu işin yani

Sen beni çok korkutuyosun heee

İlerleyen haftalarda belli olur o. Daha testte bile gözükmeyen 0_5 arası degerde birşey olmaz. Ben de 3ünde başka başka şeyler yaşadım ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…