- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Arkadaşım hamileyse ya? Mekik çekmesi sence sakıncalı olmaz mı? Rahim ağzının açılması falan?Kullanma olursun. Biraz mekik çek o agrı geçiyor bir de sıcak torba koy o zaman rahim genişliyor agrı azalıyor. Adet görüyorsun sonra
deme yaa :)) sen nasil korunuyodun bacim?Onlardan biri de benim tontriko öyle deme
Vallahi ben de korkuyorum. Aynı şekilde benimde korunma. Yani hiç sanmıyorum korunup da hamile kalanı. Şimdi ben hamile kalsam bana da müstehak Allahım korusun.Onlardan biri de benim tontriko öyle deme
iste o korunma olmuyor bebaaam :))Valla eşime güvenerek korunuyoruz doğal yollao yüzden sukıntı
Pre ile zaten sürekli olan bişey bu hiç biri tek başına koruyucu değil. Spiralle bile kalınıyor, pre çok normal geliyor bana.Nasıll korunurken hamile mi kaldın abooo demeyin böyle seyler vermeyin böyle örnekler
Evet haklısınız benim adetim hep düzensizdi ama Evlendiğimden beri de hep düzenliydi birden bozulunca korktumTamam 12 gün çok ama bu belirtiler dediğin hamilelik belirtileri değilki öyle hemen midem bulandı akıntım var hamileyim olmuyor
Dedim bile şu an 7,5 yaşında kuzumdeme yaa :)) sen nasil korunuyodun bacim?
Millet neler yapıyor ilk aylar anlamadan. Ki zaten testte çıkmayacak kadar düşük bir deger dedir hamile olsa bile. Yani hücre halinde. Daha bebek yokken bir yerine zarar veremez:) ben neler yaptım neler dikkat ettiklerim düştü etmediğim de Saglıkla dogdu şükürArkadaşım hamileyse ya? Mekik çekmesi sence sakıncalı olmaz mı? Rahim ağzının açılması falan?
-Bu arada ardarda be mesaj yazdım yaw-
Ayy ben de ona güvenmiyorumPre ile zaten sürekli olan bişey bu hiç biri tek başına koruyucu değil. Spiralle bile kalınıyor, pre çok normal geliyor bana.
hahaha ya ben bu kaza islerinde ne yolla korunduklarini merak ediyorum hep :) Allah bagislasin yavrunu canimDedim bile şu an 7,5 yaşında kuzum
Sizde olan bişey başkasında olmayacak diye bişey yok ama :)Millet neler yapıyor ilk aylar anlamadan. Ki zaten testte çıkmayacak kadar düşük bir deger dedir hamile olsa bile. Yani hücre halinde. Daha bebek yokken bir yerine zarar veremez:) ben neler yaptım neler dikkat ettiklerim düştü etmediğim de Saglıkla dogdu şükür
Allah razı olsun. Prez ile korunuyorduk canım.hahaha ya ben bu kaza islerinde ne yolla korunduklarini merak ediyorum hep :) Allah bagislasin yavrunu canim
Sen beni çok korkutuyosun heeeSizde olan bişey başkasında olmayacak diye bişey yok ama :)
3 hamilelik yaşadım tecrübeliyim yani bu konuda :)
Konu sahibi, ilk haftalardan mide bulanmaz diyen arkadaşlar olmuş, her hamilelik başkadır ben 3ünde de bambaşka yaşadım. Genel bi kuralı yok bu işin yani
Adını Turna koyarsın artıkSen beni çok korkutuyosun heee
İlerleyen haftalarda belli olur o. Daha testte bile gözükmeyen 0_5 arası degerde birşey olmaz. Ben de 3ünde başka başka şeyler yaşadım ordan biliyorumSizde olan bişey başkasında olmayacak diye bişey yok ama :)
3 hamilelik yaşadım tecrübeliyim yani bu konuda :)
Konu sahibi, ilk haftalardan mide bulanmaz diyen arkadaşlar olmuş, her hamilelik başkadır ben 3ünde de bambaşka yaşadım. Genel bi kuralı yok bu işin yani
tobe bismillah..sakin condom yirtildi deme..bilerek mi yapiyor bu ureticiler napiyorlarAllah razı olsun. Prez ile korunuyorduk canım.
Ya aslında korunurken diye basitleştiriyorum ama bizim için mucize bebek :) sebebi hikmetini çok sonra çözdük :)
Valla yırtıldıysa bile biz 3 hafta sonra çift çizgiyle gördüktobe bismillah..sakin condom yirtildi deme..bilerek mi yapiyor bu ureticiler napiyorlar
Peki :)İlerleyen haftalarda belli olur o. Daha testte bile gözükmeyen 0_5 arası degerde birşey olmaz. Ben de 3ünde başka başka şeyler yaşadım ordan biliyorum
Hayırlısını iste ve korunmanın başka yollarını bul canım erkeğin insiyatifine bırakma yani :)Dua edin ablalar kardesler yasıtlar olmasın şimdilikevliliğim sıkıntılı maddiyat sıkıntılı .. bide cocuk olursa ben artık cıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?