- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Bence kesin bilerek yapıyolar zaten ben onlara da güvenmiyorum ben kendime gğveniyorum doğum kontrol japı kullanayım diyorum ona da eşim müsade etmiyor ya hiç olmazsa diyetobe bismillah..sakin condom yirtildi deme..bilerek mi yapiyor bu ureticiler napiyorlar
hahaha iyide adet olmadin yaniValla yırtıldıysa bile biz 3 hafta sonra çift çizgiyle gördük
Zaten ondan cok korkuyom bi gün salacak üstüme “yavriiii yavri” diye dolaşuyo evde zatenHayırlısını iste ve korunmanın başka yollarını bul canım erkeğin insiyatifine bırakma yani :)
onda dakik olmak lazim...saatini gecirmeyeceksin yoksa risk yukseliyor. ayrica hasta olsan kussan ilac alsan ishal olsan etkisi dusuyor vs vs..amannn sex yapmayin bitsin bu iskenceBence kesin bilerek yapıyolar zaten ben onlara da güvenmiyorum ben kendime gğveniyorum doğum kontrol japı kullanayım diyorum ona da eşim müsade etmiyor ya hiç olmazsa diye
Yok geçince anladım işte :) zaten diğer kızım 1 yaşındaydı adetim tam düzene girmemişti biraz ona yormuştum gene de test yapayım dedim. Ve sürprizhahaha iyide adet olmadin yani
O zaman düzgün şekilde korunup hamile kalmama ihtimalinizi yükseltin.Dua edin ablalar kardesler yasıtlar olmasın şimdilikevliliğim sıkıntılı maddiyat sıkıntılı .. bide cocuk olursa ben artık cıldır
Bence deonda dakik olmak lazim...saatini gecirmeyeceksin yoksa risk yukseliyor. ayrica hasta olsan kussan ilac alsan ishal olsan etkisi dusuyor vs vs..amannn sex yapmayin bitsin bu iskence
saglicakla buyusun insaAllah kuzucuk. bu isler zor valla kadin olarak cok zorYok geçince anladım işte :) zaten diğer kızım 1 yaşındaydı adetim tam düzene girmemişti biraz ona yormuştum gene de test yapayım dedim. Ve sürpriz
Ayy hadi inş.Bence kesin bilerek yapıyolar zaten ben onlara da güvenmiyorum ben kendime gğveniyorum doğum kontrol japı kullanayım diyorum ona da eşim müsade etmiyor ya hiç olmazsa diye
Cümlemizinki canım Allah razı olsun.saglicakla buyusun insaAllah kuzucuk. bu isler zor valla kadin olarak cok zor
Bak bunu dedin gönlümğ fethettin istememe duygumu bi anda yok ettinNeyseki cennet var ucunda inşallah
Bak bunu dedin gönlümğ fethettin istememe duygumu bi anda yok ettin
Çörekotu yağı hamileyken yasak, çörek otunun kendisini de bi araştırmak lazım.Bal ve corek otunu karistir ye.
Sokturucu ozelligi war eger oda sokturmezse bir kan testi yaptir.
Hem saglikli birsey,
Eger cocuk falanda warsa birsey yapmaz bebege..
Çörekotu yağı hamileyken yasak, çörek otunun kendisini de bi araştırmak lazım.
Ben çörek otu düşüğe sebep olur dye biliyorum böyle bi yükün altına girememBal ve corek otunu karistir ye.
Sokturucu ozelligi war eger oda sokturmezse bir kan testi yaptir.
Hem saglikli birsey,
Eger cocuk falanda warsa birsey yapmaz bebege..
Ben çörek otu düşüğe sebep olur dye biliyorum böyle bi yükün altına giremem
üzülürüm pişman olurum
cok sukur layik gorene :)Cümlemizinki canım Allah razı olsun.
Yükte bizde duyguda. Neyseki cennet var ucunda inşallah
Bende zaten onu dediniz demedim, sakinCorek otu yaği demedim,
Corek otu dedim, bir yemek kasigina bal koysun, azcik corek otu koysun, beni hemen getiriordu adetimi.
Bende zaten onu dediniz demedim, sakin
Bi yerde okumjştum çörek otunu akşamdanBen çörek otu düşüğe sebep olur dye biliyorum böyle bi yükün altına giremem
üzülürüm pişman olurum
Teşekkür lr tavsiyen için yine de :) ben zaten ne istediğini bilmeyen bi deliyim :)))Tamam canim sen bilirsin.
Ole diyorsaniz simdi benide korkuttuunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?