İnşallah hamile falan değilimdir

tobe bismillah..sakin condom yirtildi deme..bilerek mi yapiyor bu ureticiler napiyorlar
Bence kesin bilerek yapıyolar zaten ben onlara da güvenmiyorum ben kendime gğveniyorum doğum kontrol japı kullanayım diyorum ona da eşim müsade etmiyor ya hiç olmazsa diye

Bence kesin bilerek yapıyolar zaten ben onlara da güvenmiyorum ben kendime gğveniyorum doğum kontrol japı kullanayım diyorum ona da eşim müsade etmiyor ya hiç olmazsa diye
onda dakik olmak lazim...saatini gecirmeyeceksin yoksa risk yukseliyor. ayrica hasta olsan kussan ilac alsan ishal olsan etkisi dusuyor vs vs..amannn sex yapmayin bitsin bu iskence

Dua edin ablalar kardesler yasıtlar olmasın şimdilik evliliğim sıkıntılı maddiyat sıkıntılı .. bide cocuk olursa ben artık cıldır
O zaman düzgün şekilde korunup hamile kalmama ihtimalinizi yükseltin.
İnşallah maşallah demek etkin bir korunma yöntemi değil maalesef.

onda dakik olmak lazim...saatini gecirmeyeceksin yoksa risk yukseliyor. ayrica hasta olsan kussan ilac alsan ishal olsan etkisi dusuyor vs vs..amannn sex yapmayin bitsin bu iskence
Bence de sanki şimdiye kadar yapmıyodum bi kaybım var muydı ? yok ..
Zaten niye evlendşm ki ben

Ayy hadi inş.

Tamamen saçma yaptıklarınız, bilimsellikten uzak.
Ne demek eşim izin vermiyor olmazsa diye?
Gidin bir doktora öğrenin korunma yöntemleri neymiş,çok da zor değil yani. Geri çekme ile korunma mı olur? İstemiyorsanız önleminizi almanız gerekir.

Bal ve corek otunu karistir ye.
Sokturucu ozelligi war eger oda sokturmezse bir kan testi yaptir.
Hem saglikli birsey,
Eger cocuk falanda warsa birsey yapmaz bebege..

Bal ve corek otunu karistir ye.
Sokturucu ozelligi war eger oda sokturmezse bir kan testi yaptir.
Hem saglikli birsey,
Eger cocuk falanda warsa birsey yapmaz bebege..
Ben çörek otu düşüğe sebep olur dye biliyorum böyle bi yükün altına giremem
üzülürüm pişman olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…