İnşallah hamile falan değilimdir

Ayyy kan mı testi yapmalı eczane testimi ? Kız da haassas bu test yanılma payı az demişti heyecanlanmıştım
Ben o hassalardan aldım çıkmadı ucuz testte pozitif cıktı tatlım çok inanma onlara birde enfeksiyon da olabilir bence korkma git kan ver gebelik yoksa bir görün kadın doğuma

hahaha ya ben bu kaza islerinde ne yolla korunduklarini merak ediyorum hep :) Allah bagislasin yavrunu canim
Ben ilk hamileligime kaza diyordum ama yok yalan geri çekilmeyle 1 yıl korunduk adete 2-3 gün kala Günler haric ve adetten 2-3 gün sonraki gunler haric oda 1 yildan sonra cesaret edebildim çünkü olursa da başımın tacı ederim derdim ki baktim bizimki duruma alışmış bir gün çok israr etti geri cekilmesin diye bende tamam dedim ama hani hamile kalirsam da olsjn diyordum ama ihtimal vermiyordum ama baktim ki çift çizgi gerci dusuk oldu ama oldu. Çok uzun yazdım kusura bakma

Geri cekilme iyi bi yontem mi yani?

Geri cekilme iyi bi yontem mi yani?
Yani iyi denilemez bence ve bu erkekten erkeğe de değişiyor bazıları kendini asla tutamaz,kesin asla bebek istemiyorum şu kadar yıl diyen çiftlerin asla kullanmaması gereken bir yöntem,ha olursa da olur diyen çiftler kullanabilir "bence" ben zaten kilom çok diye hap kullanmak istemedim,eşimde korunmak istemiyorum bisey hissetmiyorum deyince kendimizce böyle korunduk

Asil sorun bebekten sonra baslayacak zaten o yuzden tadini cikarin bakalim simdilik:))

Allah razı olsun. Prez ile korunuyorduk canım.
Ya aslında korunurken diye basitleştiriyorum ama bizim için mucize bebek :) sebebi hikmetini çok sonra çözdük :)
Neymiş sebebi hikmeti özel değilse anlatın.bende bir kürtaj geçirdim. Korunurken kalanlardanım.3 yıl oldu hala diyorum neden yaptım? Neden bana verdi o bebeği rabbim ?

Yeni evli olduğunuz için adet düzeniniz hormanlar stres falan yaşadıysanız değişmiş olaabilir. Bir süre sonra düzene girecektir büyük ihtimal hamile değilsiniz 7 gün geçmiş sılık de olsa teste çıkardı ben hamileliklerimde adet günüme 1 gün kala yapmıştım gayet görünür çıkmıştı

Dogal yolla diye bir korunma yontemi yok .istemiyosaniz duzgun korunacaksiniz. Burda istemiyorum havalarina gireceginize korunma yontemi arastirin....

"Bebek falan" istemiyor sunuz, ona göre "korunma falan" oluyor mu?
Siz bal gibi bebek istiyorsunuz yalnız bu ay hamile çıkmazsanız öbür ay bebek için denemelere başlarsınız. Hadi hayırlı olsun.

geri cekilmeyi korunma zannedenlerden misiniz yoksa :) bu devirde cocuk istemeyip boyle korundugunu zannedenler cok da.ha spirale kondoma vb bisuru seye ragmen gelirse cocuk ona bisey diyemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…