- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Ya hamileysen test yaptir hastanede. Hamile degilsen kekik cayi oneririm geciken adeti hemen getiriyor.hemde hormonlarini bozmamis olursun.Ayy evet bunlar hep var ama bi türlü olanıyorum ya adet söktürücü mü kullansam
Ben o hassalardan aldım çıkmadı ucuz testte pozitif cıktı tatlım çok inanma onlara birde enfeksiyon da olabilir bence korkma git kan ver gebelik yoksa bir görün kadın doğumaAyyy kan mı testi yapmalı eczane testimi ? Kız da haassas bu test yanılma payı az demişti heyecanlanmıştım
Aa enfeksiyon adet gecikmesi yapıyo mu?Ben o hassalardan aldım çıkmadı ucuz testte pozitif cıktı tatlım çok inanma onlara birde enfeksiyon da olabilir bence korkma git kan ver gebelik yoksa bir görün kadın doğuma
Hayır o “ ya değilsen beni niye heveslendiriyorsun?” Stresinde.. bi kere de yaşanırmış bu duygu özel ve net olmalıymışBu kadar istemiyorsaniz adam da stres oluyorsa double korunma olmali.
Ben ilk hamileligime kaza diyordum ama yok yalanhahaha ya ben bu kaza islerinde ne yolla korunduklarini merak ediyorum hep :) Allah bagislasin yavrunu canim
Ha anladım o anlamda stres. Bugünden sonra bisey deme esine şayet hamileysen küçük bir sürpriz yaparsin. Allah gönlüne göre versin.Hayır o “ ya değilsen beni niye heveslendiriyorsun?” Stresinde.. bi kere de yaşanırmış bu duygu özel ve net olmalıymış
Geri cekilme iyi bi yontem mi yani?Ben ilk hamileligime kaza diyordum ama yok yalangeri çekilmeyle 1 yıl korunduk adete 2-3 gün kala Günler haric ve adetten 2-3 gün sonraki gunler haric oda 1 yildan sonra cesaret edebildim çünkü olursa da başımın tacı ederim derdim ki baktim bizimki duruma alışmış bir gün çok israr etti geri cekilmesin diye bende tamam dedim ama hani hamile kalirsam da olsjn diyordum ama ihtimal vermiyordum ama baktim ki çift çizgi gerci dusuk oldu ama oldu. Çok uzun yazdım kusura bakma
Yani iyi denilemez bence ve bu erkekten erkeğe de değişiyor bazıları kendini asla tutamaz,kesin asla bebek istemiyorum şu kadar yıl diyen çiftlerin asla kullanmaması gereken bir yöntem,ha olursa da olur diyen çiftler kullanabilir "bence" ben zaten kilom çok diye hap kullanmak istemedim,eşimde korunmak istemiyorum bisey hissetmiyorum deyince kendimizce böyle korundukGeri cekilme iyi bi yontem mi yani?
Asil sorun bebekten sonra baslayacak zaten o yuzden tadini cikarin bakalim simdilik:))Yani iyi denilemez bence ve bu erkekten erkeğe de değişiyor bazıları kendini asla tutamaz,kesin asla bebek istemiyorum şu kadar yıl diyen çiftlerin asla kullanmaması gereken bir yöntem,ha olursa da olur diyen çiftler kullanabilir "bence" ben zaten kilom çok diye hap kullanmak istemedim,eşimde korunmak istemiyorum bisey hissetmiyorum deyince kendimizce böyle korunduk
Adet gecikmesi yapar mi bilmiyorum söylediğin diğer belirtiler için bu ihtimali söyledim reglinde stresten bile gecikiyor olabilir.. kan ver bu kadar kafa karışıklığı yaşayacağınaAa enfeksiyon adet gecikmesi yapıyo mu?
Neymiş sebebi hikmeti özel değilse anlatın.bende bir kürtaj geçirdim. Korunurken kalanlardanım.3 yıl oldu hala diyorum neden yaptım? Neden bana verdi o bebeği rabbim ?Allah razı olsun. Prez ile korunuyorduk canım.
Ya aslında korunurken diye basitleştiriyorum ama bizim için mucize bebek :) sebebi hikmetini çok sonra çözdük :)
Asil sorun bebekten sonra baslayacak zaten o yuzden tadini cikarin bakalim simdilik:))
Yapcaksaniz yapin son aylar istesende zorlaniyosun.. gobek bi yere sigmiyo malum:))Pek aktif değiliz bebek gelmeden rafa kaldırdık o olayları
Ahhahaha ay gülesim geldi bir an valla :) allah iyiliğini versin seninYapcaksaniz yapin son aylar istesende zorlaniyosun.. gobek bi yere sigmiyo malum:))
aydınlatayım şu altta gördüğün takvim spiral bebesihahaha ya ben bu kaza islerinde ne yolla korunduklarini merak ediyorum hep :) Allah bagislasin yavrunu canim
geri cekilmeyi korunma zannedenlerden misiniz yoksa :) bu devirde cocuk istemeyip boyle korundugunu zannedenler cok da.ha spirale kondoma vb bisuru seye ragmen gelirse cocuk ona bisey diyemeyizYaa bes aylık evliyim.. Hastalığım 12gün gecikti 7.günde eczaneden alıp gebelik testi yaptım ancak negatif cıktı ama göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı arada bir mide bulantısı-şuanda dahil-, akıntı gibi belirtiler de var hasta oluyşm diye bekliyorum bekliyorum gelmiyo meret ..kan testş yaptırmaya gitmeye de korkuyorum cünkü şuan bebek falan dğşünmüyorum acaba testin yanılma ihtimali var mıdır? Cocuk falan istemiyorum en azından şimdilik ..
aslında istiyorum ama korkuyorum ooofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?