- 17 Kasım 2019
- 190
- 218
- 103
- Konu Sahibi incitanesibel
Iyi geceler kızlar, uzun uzun yazmayı pek sevmiyorum genelde ama bu ailemle yaşadığım olayı ne kadar kısaltabilirsem özetle anlatmaya çalışacağım.Annem 4 yıl önce vefat etti kanserden.Kader rizki tükenmiş denir ama birilerini suçlamak tarzım değil ben babaannemi babamı suçlu buluyorum.Annemin katili resmen ikisi benim gözümde.Kendileri kadına yapmadık şey bırakmadı üvey kardeşten, büyü evin rızkını bozmaya kalkmak hakaret şiddet her türlü aklınıza gelen sorunlar.Kanserken bile rahat ettirmediler annemi.Ve ben anneme çok bağlı bi kızım.Annemden sonra babam 6. ayda birini çıkardı karşımıza evlendi yeni karısı tam bi bas belası çıktı ama gram üzülmüyorum müstahak ona diyorum.Babannem zamanında anneme yaptığı şeylerin aynısını şimdi bana yapar oldu.Ben ailemle aynı ilde yaşamıyorum ama aramızda 1 buçuk saat yol farkı var.Tek yaşıyorum.Annem vefat ettikten sonra mi 3 aya kadar bu halamla babannem annemin rolünü oynamaya kalktılar biz senin annen gibiyiz falan dediler bende düzeldiler herhalde her insan hata yapabilir ders almışlar belli ki tarzında ıyi niyetli düşündüm fakat 3.aydan sonra halamın afedersiniz pezevenk sevgilisi yüzünden benim ailede adımı orospuya çıkardılar bu ikisi.Sonra noldu adamın ne mal olduğunu anlayıp ayrıldı halam sevgilisinden.En doğruları kendileri bilir herşeyin en iyisini onlar bilir onların doğrularının dışında her kimse bir şey yaparsa katiyen yanlıştır.Herkese acırlar kimseyi sevmezler vb. türlü türlü sahtekar tavırları vardır.Babam zaten babalık namına hiç bir şey yapmadı arayıp ıyi mısın biseye ihtiyacın var mi kızım diyen bi baba asla olmadı beni annem büyüttü babam hep başka kadinlarla takılırdı hatırlamam bile küçüklüğümde.Bi baba özlemim yok kafamda baba figürünü öldüren biri.Cocuklugumdan beri psikolojimi bozulmadigina şükrediyorum.Annem çalışırken benim uyuduğum odada bilgisayar vardı oraya gelip kadınlarla açık saçık konuşurdu cinsel videolar izler işini orda görürdü ben uyurken ve ben uyanıktım ama korkumdan gözümü bile açamazdım.Boyle pislik bi babam vardı.Babami bu babannemler üstüme sicratmaya kalkıyor sürekli babam sürekli tehdit ediyor seni böyle yaparım söyle yaparım.Ben gerçekten çok sıkıldım 25 yaşındayım evet psikolojim çok sağlıklı değil kolay şeyler yaşamadım ama hep mutlu olmaya adadım kendimi.Hayatta ki en büyük hayalim ne para ne başka bisey tek isteğim kendi ailemi kurmak.Annemin vefat aylığı ile geçiniyorum okuyorum üniversite de ve okulum uzadı annemi kaybettiğim sıra okula gelmedim ondan önce anneme baktım 2 3 senem çöp oldu.Ben artık sürekli onların baskısı altında yaşamak, atacağım adımı onların belirlemesini beklemekten sıkıldım