• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan ailesini seçemiyormuş

Kesin tüm ilişkinizi. Telefonunuzu bile bilmesinler. Sizinle ilgili hiçbir bilgiye izniniz olmadan ulaşamazlar 25 yaşındasınız. Zaten size hayırları olmamış bundan sonra da ancak zararları olur.

okul bu gidişle zor bitecek uzadıkça uzadı .Istemedigim bi bölüme yazıldım nefret ederek ömrüm boyunca bu mesleği de yapmak istemiyorum.Kendime adam akıllı bir is bulduktan sonra planlarım arasında il değiştirmek ve artık tüm iletişimimi kesmek var.
Ne olursa olsun bu zamana kadar gelmişsin okulunu bitir bence.istersen sonra başka bir bölüm daha okursun ama mezuniyet önemli açıkçası.
Bir de o 100 lirayı da alma hergun makarna ye ama alma.
Ve mutlaka onlardan uzak bi yere yerleş ancak böyle kurtulursun.

Basın saolsun annenın mekanı cennet olsun ınsallah bı ınsan hayatını nasıl boyle harcıyabılıyorlar ya. Sen merak etme annene yaptıkları tek tek cekecekler bırgunn sürüne sürüne. Uzaklas numaranı degıstır okulunu bıtır ama asla boslukta kalıp bırıne kapılma annenın hayatı gıbı hayat yasama ınsallah cok ıyı ınsanlarla karsılasırsınn hep guzel seyler olur

Ne olursa olsun bu zamana kadar gelmişsin okulunu bitir bence.istersen sonra başka bir bölüm daha okursun ama mezuniyet önemli açıkçası.
Bir de o 100 lirayı da alma hergun makarna ye ama alma.
Ve mutlaka onlardan uzak bi yere yerleş ancak böyle kurtulursun.
doğru diyorsun canım bugün babaannem yaşadığım şehre gelmis bi işi varmış sana da yiyecek biseyler getirdim dedi buyur ettim eve bi poşet getirmiş dolu nasıl sevindim oturmadan geri çıktı bende okula geçtim.akşam eve geldiğim de bakayım dedim ne getirmiş bozuk mandalina çürümüş elma ve bozulmuş yiyecek getirmiş oturdum ağladim sinirden ve benim bi an önce is bulup hayatımı kurtarmam gerek bugün bunu bi kez daha anladım.

Basın saolsun annenın mekanı cennet olsun ınsallah bı ınsan hayatını nasıl boyle harcıyabılıyorlar ya. Sen merak etme annene yaptıkları tek tek cekecekler bırgunn sürüne sürüne. Uzaklas numaranı degıstır okulunu bıtır ama asla boslukta kalıp bırıne kapılma annenın hayatı gıbı hayat yasama ınsallah cok ıyı ınsanlarla karsılasırsınn hep guzel seyler olur
amin inşallah ya.Allah herkesin kalbine göre versin.Is bulur bulmaz hayatımı yoluna sokabilecek kadar bi köşede para biriktirdikten sonra hiç bir açıklama bile yapmadan yerimi yurdumu degistiricem ve daha sağlıklı bi hayat yaşamak istiyorum gerisi bi şekilde hallolur.Allah büyük.Bu şekilde yaşamaktansa ac kalırım gerekirse hergun aynı yemeği yerim ama daha sağlıklı hayata karşı umurlarımı kurabildigim bi hayatım olur.Onlarin yüzünden çok şeyler yaşadım ve önüme bakamıyorum okulu bırakın hiç bisey yapamıyorum sürekli onların kontrolü altındayım herşeyi kontrol etme bagimlisilar

Canım lütfen derslerini çok çalışıp , kendi paranla güçlü bir kız ol. O dersler seni kurtaracak. Lütfen kpss ye de çalış çok lütfen . Sana tavsiyem aşk olayı falan yaşarsan bu senin derslerini etkilemesin. Küçük kardeşime de böyle tavsiyeler veririm seni anlayabiliyorum

Canım lütfen derslerini çok çalışıp , kendi paranla güçlü bir kız ol. O dersler seni kurtaracak. Lütfen kpss ye de çalış çok lütfen . Sana tavsiyem aşk olayı falan yaşarsan bu senin derslerini etkilemesin. Küçük kardeşime de böyle tavsiyeler veririm seni anlayabiliyorum
istemediğim bi bölümü zorla okuyorum bilirsiniz sevmeyerek hangi işi yaparsak en ufak şeyde eee yeter be deriz.Ve ben zorlasam da yapamıyorum bitiremiyorum okulu çünkü anlamıyorum dersleri.Ilk onceligim bir is bulmak sonrasında devamlı is haline gelirse benim için yeniden üniversiteye hazırlanıp istediğim bi bölümü okumak.4 yilda çabucak geçer sevdiğim işi severek yapmak istiyorum

amin inşallah ya.Allah herkesin kalbine göre versin.Is bulur bulmaz hayatımı yoluna sokabilecek kadar bi köşede para biriktirdikten sonra hiç bir açıklama bile yapmadan yerimi yurdumu degistiricem ve daha sağlıklı bi hayat yaşamak istiyorum gerisi bi şekilde hallolur.Allah büyük.Bu şekilde yaşamaktansa ac kalırım gerekirse hergun aynı yemeği yerim ama daha sağlıklı hayata karşı umurlarımı kurabildigim bi hayatım olur.Onlarin yüzünden çok şeyler yaşadım ve önüme bakamıyorum okulu bırakın hiç bisey yapamıyorum sürekli onların kontrolü altındayım herşeyi kontrol etme bagimlisilar
Sen ıstemezsen hıc bısey yapamazlar. Tek bır ınsan askarı ucretlede gecınır ınsallah acta kalmazsın acıktada unutma bu hayat senın ve sen ıstedıgın kadar ınsanlar var ıstemedıgın kadar yoklar herseyı unut guclu ol

Back
X