• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Emin Olabilir Mi Aldatılmayacağından?

Bu konuda büyük konuşulmaması gerektiğini düşünenlerdedim.

İnanç, saygı, hayata bakış, prensip, karakter.. Evet bunlara sahip olup yapmayan birçok erkek var ama bu eylem sonuçta hormon sonucu gerçekleşen bir durum. O yüzden en "düzgün" diye gösterdiğimiz adamlar bile yapabiliyor. Allah düşmanımın başına vermesin deyip geçerim o yüzden bu konuya her zaman.

Ve ben kendime "asla" doğrudan şaşmam diyemiyorum. Allah şaşırtmasın. O yüzden kimseye de %100 lük bir kredi vermiyorum.

Ve "her erkek aldatır" genellemesini de kadın tesellisi, erkek mazereti olarak görüyorum.

Etkeklerin fırsatını bılduğunda aldatmasına gerek yok. Eğer aldatmak istiyorsa zaten fırsat yaratır. Her erkek aldatır diye de bir kural yok, bu tamamen kişinin karakteriyle alakalı. Ama bu devirde kendinden başka kimseye güvenmeyeceksin.

Ben iasla aldatmaz "diyenlerdenim, ama eşim mükemmel veya ben mükemmel olduğumuzdan değil de; Öz saygı ve inançlardan dolayı diyebilirim.

İnanin hiç bir konu da büyük konuşmam; ama bu konu da konuşabilirim. Asla aldatmaz. Aldatmam. Bir gün sevgimiz biterse, söyleriz , ayrılırız. Diğer türlüsü zina olur.

Aldatılırsam da hayal kırıklığı yaşamam merak etmeyin, şükrederim , o seviyeye düşen Bi varlıkla evli kalmayacağıma.

Oğluma asla babalık yapamaz yaklaşamaz, ben varken başkasına , bana baktığı gibi bakarsa. Eşim de bunu biliyor bu sebeplerin toplamında aldatamaz. Ama dediğim gibi sevgisi biterse ayrılır , öyle devam edebilir.
Ben kendim dışında ikinci hiç bir kişi için asla kelimesini kullanmamayı prensip haline getirdim diyebilirim. Tabiki aldatmasın kocam aldatmaz diyenede hımmmm büyük konuşuyorsun bak diyenlerden de değilim. Adamı didiklemem asla aldatıyormu diye sürekli peşinde değilimdir. O kıza baktı o kızla konuştu neden vs diye irdelemem. Aldatacak olursa insan değilmiş derim. Ama dedim ya asla aldatmaz demem. Kaldıki bizimde kendimize göre etik ahlaki kurallarımız var bunlar çerçevesinde yaşıyoruz ama nefis diyede bir durum var ki insan kendinden başkasına bu konuda kefil olamaz.

fırsatını bulan her erkek aldatır sözünü doğru bulmuyorum çünkü.. fırsatları niyetlerimiz belirliyor çoğu zaman adamın aklından geçiyor fırsatını illaki bir gün bir yerde bulacaktır bunu tercih etmeyecek adamsa bu ihtimallere yaklaşmayacaktır çoğu durum böyle... adamın aklında yokken karşı tarafın adamın üstüne atladığı durumlar çok nadir olsa gerek.

Valla benim.annemde babamlaa buyuuk.askla.evlenmis.annem asla babamdan suphelenmezmis.annem benim.kocam asla yapmaz derkeeen oyle dedigi kadin bir disari cikta bak istersen demis.ne gorsun babam ve yaninda bir kadin gayet samimii sohbet mujabbet dipdibe.yanj demem oki her kadin aldatiluo bence ama benim kocam yapmaz :halay::KK70:

Ben kendim için bile garanti veremem kocam da olsa başkası adına nasıl vereyim ki?? Değişmeyen tek şey değişimdir, kimsenin kötü yönde değişmeyeceğinin garantisi yok...

Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
ben eminim fakat yüzde 1 payını da düşünürüm insanız beşer şaşar.büyük konuşmamak lazım derim ben hep.

Evli değildim ama nişanlıydım, herkes yapar ama nişanlım asla derdim. Sadece ben değil, çevremdeki herkes aynı fikirdeydi. Ailemi görmek için ülke değiştirdim birkaç hafta, sonra yeniden yanına döndüm. Normalde telefon karıştırmak adetim değildir, bir gün bilgisayarını kapatacakken içimden bir ses mesajlara bak dedi. Telefonu ve bilgisayarı aynı marka ve telefondaki her bilgi bilgisayara aktarılıyor, bu şekilde mesajlar bilgisayardan okunabiliyor. Açtım, okuduklarıma ben bile inanamadım. Beni uçağa bindirir bindirmez yaptığı ilk şey internetten hayat kadınlarının numaralarını bulup onlara mesaj atmak, ücret konusunda pazarlık yapmak olmuş. Bu da yetmezmiş gibi, bizimle yaşıt bir aile üyesine ( o da erkek ) 'hadi bara gidelim, kız düşürelim, elimiz boş dönmeyelim' gibi mesajlar atmış. Evime birilerini sokmuş, arkadaşımdı diyor ama bu saatten sonra o adamın Allah bir dediğine inanılır mı? Neticede üç senelik ilişkim/nişanlılığım bitti. Hayatımın en büyük tecrübesini edindim; asla ama asla 'benim sevgilim/nişanlım/kocam yapmaz' demeyin. Anladım ki herkes yapabilirmiş, insanoğlu çiğ süt emmiş..

''Aldatmayan değil aldatmayı beceremeyen ya da böyle bi fırsat yakalayamayan adam vardır'' bu söz beni hep ürkütür:KK55: Valla allah yanıltıp şaşırtmasın da, benim bu konuda içim rahat. Rabbime şükürler olsun. Eve geliş saatleri şaşmayan, sosyal hayatını sadece bizimle şekillendiren, telefonu her an dibimde olan hatta arama geldiğinde kendi bakamadığında , bakar mısın canım sen müsait olmadığımı söyle, diyen işe gitmediği günlerde evde ya da annemin evine gidip orda vakit geçiren bi kocam var. Nasıl kondurayım şimdi bilemedim ki..
Maşallah Allah sana bağışlasın İnşallah bir ömür böyle kalır. imrendim valla.

Her aksam evine gelmek icin can atan,ailesiyle gecirdigi her andan mutlu olan ve cinsel hayatindan tam anlamiyla tatmin olan bir erkegin kesinlikle aldatmayacagina garanti verebilirim.

Her aksam evine gelmek icin can atan,ailesiyle gecirdigi her andan mutlu olan ve cinsel hayatindan tam anlamiyla tatmin olan bir erkegin kesinlikle aldatmayacagina garanti verebilirim.
Adam karaktersizse inanin her türlü aldatir,direk karakter meselesi diyelim bence.

Yüz veren sıcak davranan bir kadini geri çevirecek erkek yoktur bence
Herkesin fikrine saygi duyuyorum ama kadinlar bile bunu kabul ederse her erkek aldatir,erkektir yapar,erkeklerin yapmasi normaldir derse bunlarin kafasina da bu işlenirse tabi ki yaparlar hala affedenler bile var bunu cok garip gercekten.

Şimdi konuya her erkek aldatır cevapları yağar =))
İnsanoğlu hata yapabilen bir varlıktır, bende aldatabilirim o da , bu ihtimal hayat boyu her zaman var, hiç bir şeyden emin olma şansımız yok.
Ancak asla ama asla sen erkeksin, zayıfsın, belden aşağısıyla düşünen varlıksın, fırsatını bulursan yaparsın diye eşimi aşağılamam, bu kadar basit, bu kadar adi bir varlığı neden koca yaptın kendine sorarlar adama
Şöyle söyleyeyim, benim eşimin beni aldatmak için her türlü fırsatı var, hem şartlarından yana, hem benden yana. Asla takip etmem onu yok telefonu, yok bilgisayarı, aman kimle görüştü falan, her konuda özgürdür. Aldatması halinde sonucuna katlanması gerektiğini en başında söyledim, temcit pilavı gibi yenilemem.
Ben eşimi saymayı, kişilik haklarına saygı göstermeyi, onu takdir etmeyi, insan gibi yaşamayı seviyorum, suçlu gibi onu sürekli kontrol altında tutarsam sevgim biter. Bence ilişkilere biraz da bu taraftan bakmak lazım. Günün birinde o ya da ben bir hata yaparsak evliliğimiz biter hepsi bu, çok kırıcı bir şey ama dünyanın sonu değildir benim için
Boylemi dusunaem acaba bende

Back
X