• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan Emin Olabilir Mi Aldatılmayacağından?

Eşimle 9 yıldır evliyim. Kesinlikle eminim aldatmadı. Ama bundan sonra aldatmayacağı anlamına gelmez. Hiçbir şeyin garantisi yok. Keza bu konuda ne babama ne de babamın oğluna güvenmem ki onlarda çoğu kez aldattı eşini.

Allah hayırlı koca versin herkese.... zordur aldatılmak annemden bilirim.

Eşimle 9 yıldır evliyim. Kesinlikle eminim aldatmadı. Ama bundan sonra aldatmayacağı anlamına gelmez. Hiçbir şeyin garantisi yok. Keza bu konuda ne babama ne de babamın oğluna güvenmem ki onlarda çoğu kez aldattı eşini.

Allah hayırlı koca versin herkese.... zordur aldatılmak annemden bilirim.
Sonrasından emin değilseniz öncesinden nasıl eminsiniz?

esim beni aldatmaz. aldatmaz ancak beni cok sevdigi icin degil, kendisine ozsaygisi cok yuksek oldugu icin...
Aldatmak, sevgi degil, kisilik sorunudur.
Beni sevmekten vazgectigi an kisiligi geregi zaten benimle yolunu ayirir.

Aynısı ben ve eşim için de geçerli. Yorumları okuyordum, ya Bi ben mi böyle düşünüyorum derken sizin yorumu gördüm bir de Laale Laale hanımın ki.

Bende asla ve asla eşim aldatmaz diyenlerdenim; bunu önce kendine yakıştıramaz. Sonra bana. Ne inançlarımız ne de kişiliğimiz müsade etmez.

Bilmem ben de bir tuhaflık mı var nedir?
Ben kocamı Tövbe Estağfurullah başka bir kadınla aynı yatakta görsem inanmam,dönüp bir daha baksam hiç inanmam.
İçindeki sevgiye ve Allah korkusuna çok inandığımdan mıdır yoksa başka beceriksiz midir bilemem de bu hayatta gerçekten düzgün bir erkek yaşadığına kocamı tanıdıktan sonra emin oldum ben.

+1

aldatmak illa karşı cinsle olan münasebet ile olmazki
insan kenine bile güvenemiyor bazen büyük konuşmamakta lazım yeri geliyor ailene güvenemiyorsun bence insanlar çok emin konuşmamalı...

Selam kızlar,
Arkadaşlarla muhabbet ederken dikkatimi çekti. Genelde kadınlar kocalarının çok sadık olduğunu ve aldatmasına ihtimal vermediklerini söylüyorlar. Ben de evliyim ve bazen düşünüyorum. Gerçekten benim kocam beni aldatmaz mı diye? Bana da sanki aldatmazmış gibi geliyor. E o zaman bu kadar aldatılan kadın varken biz fazla iyi niyetli mi düşünüyoruz? Yani demem o ki siz eşinize baktığınızda ''Bu adam beni asla aldatmaz'' diyor musunuz? Yoksa ihtimal verenlerden misiniz?
Yapar da yapmayadabilir.yapmayanda varmis öyle diyolaaar.

Her kadın aldatılır net bir insan ömrünün sonuna kadar nasıl sadece biri ile olur hele bu devirde hayır diyen kadın kendini kandırır

Ben kocamın beni aldatmayacağından eminim diyebilirim.
Bana olan sevgisi ve Allah korkusundan dolayı böyle düşünüyorum .
Zira bakışı ile bile haramdan sakınmaya imtina eden bir adamla evliyim hamdolsun.

O yüzden "her erkek aldatır" cümlesi masaldır, komiktir benim gözümde. .

Ben daha kendime emin olamıyorum yahu kocamdan nasıl olayım.
Tamam sadığız namusluyuz falan ama büyük konuşmaktan korkarım ben hep.

Yarının garantisini kim veriyor ki ;) Bilinmez yani gönlümüz yapılmamasından yana yaparsa o zaman gözünü oyarım. Bu kadar net.!

Ya bütün erkekler aldatır. Çok daha güzel bulduğu bir kadın olacak , ona ilgi gösterecek adam da karısını düşünecek. Breeeh breeeh breeeh.

Eşim çok yakışıklı, maddi durumu iyi, aile çocuğu ve çok iyi bir özel üniversiten mezun hatta evlendiğimizde bakir olmasına ve daha 1 buçuk yıllık evli olmamızarağmen.Kendime güzel demek biraz itici geliyor ama ortalamanın üstünde güzel bir kadınım diyebilirim ve çok iyi bir şirkette iyi statüde çalışmama rağmen aldatıldım.Hiçbir zaman aldatmaz demedim ama öyle birşey olduğunda inanın sizi rahatsız edecek bir takım şeyler hissediyorsunuz ve ortaya çıkmasını istiyorsanız çok güzel ortaya dökülüyor herşey.

Evli vs değilim ama
Ben şu dünyada güven diye bir duygunun olduğuna inanmıyorum
Yada bazı kişilerin güven diye lanse ettiği bir şey yok
Koşullu veya koşulsuz nasıl emin olabilirsin ya ?
Yok bence öyle bir dünya

Bir an gözüne perde iniyor ve o perdeye güven ismini veriyorsunuz bence :KK51:

Back
X