İnsan evladına neden böyle yapar?

Ay Allah yardimcin olsun.. Biz simdi tum aile olarak korku icindeyiz dugunde kavga cikartir mi diye :/
Cikarticak bende huyuna gittim alttan aldım değil bana masraf yapmaları yol parasini takacaklari altına kadar herseyi aldım verdim bana zaten tek bir çorap bile almadı çeyizi şöyle dursun .ama yine düğün günü düğün ortasinda kavga çıkarttı.cikartacak o yüzden.suankj Aklim olsa ne onu babami kardeşlerimi istemzdim düğünde zaten kavga çıkartacağıni bildiği için kimseyi de cagirmamisti düğüne kız tarafından.amaci aldığım altinlaei alıp kaçmaktı.gelmesin düğüne daha hayirli

Hadi diyelim ki konu sahibi son derece suçlu. Anne masum ve artık sınırına dayandığı için artık çıldırdı. Hani makul insan evladını kayınvalidesini arayıp şikayet eder ?
Arkadaşımın annesi de tam olarak bu şekilde sorunlu bir insandı. Herşeyi kızın burnundan getirdi. Hem tek kuruş yardım etmediler hem de burnundan getirdiler. Maddi manevi yalnız bıraktılar. Ki kız ailesinin onlarca harcamasını karşılamak zorunda kaldı. Ailesinin durumu iyiydi bu arada.
Benim şuan param yok herseyi nisanlim aliyor ceyiz paramla ona oducem artik :( annem dugun yapiyor yasadigim sehirde ama taktigi altinlari toplayip kendine alacakmis :( annem altin toplucak diye dugun yapiyor bana gitmis kaynanama ben taktiklarini alirim demis :(

Çok zor tahmin ediyorum ama bir şekilde bu 17 günü geçirip iletişimi kesmeniz lazım. Eşinizle kayınvalideniz de engellesinler evlendikten sonra bence. Tekrar soruyorum ama eviniz annenize yakın mı?

Benim şuan param yok herseyi nisanlim aliyor ceyiz paramla ona oducem artik :KK43: annem dugun yapiyor yasadigim sehirde ama taktigi altinlari toplayip kendine alacakmis :KK43: annem altin toplucak diye dugun yapiyor bana gitmis kaynanama ben taktiklarini alirim demis :KK43:
Zaman su gibi akıyor. Sadece biraz daha sabır sonra kapını kapatır ilişkini zayıflatırsın.
Şuan sadece yeni hayatına odaklan.
Çeyiz parası nedir bu arada

İyi de ne dinimiz ne kitabimiz anne baba afedersin hayatına Siçsn sen yine git saril demiyor sonuçta hepimiz Allah'ın kulu yuz. Ve evlatlar Allah'ın emaneti .bunun bilincinde olmayan , sırf beş dklik zevki sonucu dünya ya getirmiş ,kendi ruhundaki eksiklikleri egosunu o küçücük beden üzerinden tatmin etmiş insanlarin hiç kutsallığı yok .hiç öyle düşünme

Benim en çok korktugum da bu biliyor musun.. Rabbim bana kirilir mi , gunah olur mu diye cok dusunuyorum :/
Evladın da ana baba üstünde hakkı var. Bütün duygusal eksikliklerini,hayata hınçlarını cocuklar ustunden çıkarmaya hakları yok.hastaysa tedavisine destek ol ve mesafe koy. Sen alt soyundan sorumlusun üst soyundan degil. Onun eşi öldüyse senin de baban öldü degil mi..

İyi de ne dinimiz ne kitabimiz anne baba afedersin hayatına Siçsn sen yine git saril demiyor sonuçta hepimiz Allah'ın kulu yuz. Ve evlatlar Allah'ın emaneti .bunun bilincinde olmayan , sırf beş dklik zevki sonucu dünya ya getirmiş ,kendi ruhundaki eksiklikleri egosunu o küçücük beden üzerinden tatmin etmiş insanlarin hiç kutsallığı yok .hiç öyle düşünme
O kadar haklısın ki👏

Çok zor tahmin ediyorum ama bir şekilde bu 17 günü geçirip iletişimi kesmeniz lazım. Eşinizle kayınvalideniz de engellesinler evlendikten sonra bence. Tekrar soruyorum ama eviniz annenize yakın mı?
Yok değil hamd olsun Rabbime dualarimi kabul etti. Allah'ım beni arşın arşın uzaklara gönder diye dua ederdim hep suan yasadigim bu cehennem azabi evinden 5 6 saat uzakta yasicam

Sen erken farkına varmişsin benimki benden iki ev yedi esimede kotuledi eşim kıskanç yapıda onu babamla beraber doldurmaya kalktı yetmedi akrabalar beni biliyor gidip gelmeyince türlü yalanlar söylemiş yok kaynanası cadı gibi yok evlendiği aile alevi bizi kandırdılar falan filan...yanlış anlaşılmasın Alevilerin basimin üstünde yeri var ama bu zihniyette insanlar bende çok zor durumda kaldım kaynanam tarafı iyiydi senin suçun yok diyip bana aile yuva oldular .eşimi de sakinleştirdiler .üç yıl oldu hala eziyetleri de bitmedi ben ne kadar kacsamda ... torunları oldu ismini bile bilmiyorlar...ben artık eminim ben ölmedikçe o ana denen cadı düşmeyecek yakamdan ...

Sana tavsiye vicdanını rahatlattir önce çünkü oradan vuruyorlar genelde herşeyini herkese anlatma özellikle yeni yuva kuruyorsun anneni elinden geldikçe konuşma .takma mutlu olmaya çalış iletişim kurma sana tavsiye mi verdi ne dediyse tersini yap .engelle hatta bende engelli ama kayın babamdan gorumcemden ulaşıyor ...yani tam çözüm değil bunlar ama yapacak başka şeyde yok .bide sakin ona birşey anlatma annene ...

Sen erken farkına varmişsin benimki benden iki ev yedi esimede kotuledi eşim kıskanç yapıda onu babamla beraber doldurmaya kalktı yetmedi akrabalar beni biliyor gidip gelmeyince türlü yalanlar söylemiş yok kaynanası cadı gibi yok evlendiği aile alevi bizi kandırdılar falan filan...yanlış anlaşılmasın Alevilerin basimin üstünde yeri var ama bu zihniyette insanlar bende çok zor durumda kaldım kaynanam tarafı iyiydi senin suçun yok diyip bana aile yuva oldular .eşimi de sakinleştirdiler .üç yıl oldu hala eziyetleri de bitmedi ben ne kadar kacsamda ... torunları oldu ismini bile bilmiyorlar...ben artık eminim ben ölmedikçe o ana denen cadı düşmeyecek yakamdan ...
Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum. Annemde oyle kaynanama bir ton laf etti. Simdi bana sen onlari savunuyorsun onlarin b*kunu ye sen diyor. Savundugumda yok yani yanlişsa yanlis olani soyluyorum. Ama annem anlamiyor. Surekli beddua ediyor. Surekli yalan soyluyor. Beni cileden cikartti. Kendime cok uzuluyorum Allahim ben boyle bir insan olmak istiyorum. Cidden bazen dayanamiyorum. Cocuklugumu anlatsam roman olur. Kafami bardakla yardi 2 3 dikis var. Yuzume telefon firlatti okula yuzum mor gittim. Kimseye birsey soyleme seni öldürürum derdi hep. Birde sahipsizim ki o dönemler. Baba tarafim aramaz anne tarafim hep annemi hakli bulur. Gidecek yerim yoktu. Beni evden kovardi paspasin uzerinde oturur aglardim Allah'im beni kime emanet ettin diye

Yok değil hamd olsun Rabbime dualarimi kabul etti. Allah'ım beni arşın arşın uzaklara gönder diye dua ederdim hep suan yasadigim bu cehennem azabi evinden 5 6 saat uzakta yasicam
Oh şükür telefonlara çıkmıyorsunuz diye evi basamaz. 2 hafta daha dişinizi sıkın sonra hep birlikte engeller rahat edersiniz, belki uzak kalma korkusuyla anneniz biraz düzelir.

Kuzum benim. Zor insan her yerde zordur. Uzağa gelin gidiyorsan belki biraz fark eder senin için. Yinede üzme kendini artık yeni bir hayatın olacak daha rahat olur kafan hem
Bu 17 gün nasil gececek bilemiyorum :( korkudan uyuyamiyorum.. Heryerim egzama oldu. Hic keyif alamiyorum gelinligimden, esyalarimdan.. Hep acaba annem birsey yapar mi korkusu var. Dayilarima anlattim durumu biz hallederiz dediler. Dua edinde su dugunum guzel gecsin cekip gideyim :(

Oh şükür telefonlara çıkmıyorsunuz diye evi basamaz. 2 hafta daha dişinizi sıkın sonra hep birlikte engeller rahat edersiniz, belki uzak kalma korkusuyla anneniz biraz düzelir.
Düzelmez öyle bir ruh hastalığı varki. Düzelmez yaşayan bilir ancak yaşamayan anlamaz çünkü akıl mantığa sığmıyor olanlar anne bunu yapamaz der

Back
X