İnsan evladına neden böyle yapar?

Evlenince napcak kime sarcak bu kadın. Mesafe koyun biraz sınırı bilsin en azından eş tarafına karşı
Evlenince napcak kime sarcak bu kadın. Mesafe koyun biraz sınırı bilsin en azından eş tarafına karşı bu kadari fazla

1-0 yenik başlamana sebep olmuş.
İleride evliliğinde çıkacak en ufak sıkıntıda
" zaten anneni dövmüşsüne çıkacak adın "
ALLAH ISLAH ETSİN.
Aminnn aminnnnn suan oyle kotuyum ki gozum segiriyor kalbim sıkışiyor ölümüme sebep olacak kadin ya :/ Beni çok zor durumda birakti... Herkese ayri laf anlatiyorum :(

Çok dertlendim kendim buraya attım. Daha öncede annemden şikayet etmiştim. Düğünüm var 17 gün sonra şimdi annem yine kavga çıkarttı. Bana eziyet ediyor. Bezdirdi beni. Eşya almaya gittik bende gelcem dedi neyse geldi onun seçtiği eşyalar oldu. Ocak alacakti bize nisanlimla ikimiz ocak almaya gittik onu goturmedik diye kavga cikartti. Kaynanama bir ton beni şikayet etti. Beni dövdü, kolumu morarttı demiş gidip kaynanama. Beni kötulemiş. Şimdi evde huzur vermiyor kavga gürültü çıkartıyor. Yok kart gelmemiş dağitamamış. Yok eşyalar gelmemiş eve gidip eşyaları yerleştirememiş. Yok beyaz eşyayi gormemiş. Yok perdeyi görmemiş. Kavga çıkartcak diye anneannem gelip bizde kalmaya başladı. Huzur vermiyor. Deliricem kızlar ya. Insan evladına neden böyle yapar. Psikolojik şiddetin haddi hesabı yok. Ariyor kaynanami ben birsey yapmam etmem diyor. Cidden şu 17 gün azap oldu bana. Cehennemi yaşattı bu dünyada :KK43:
Belki de siz annenize azap yaşattınız.

Hiç hatanız yok. Masumsunuz yani.. Anneniz çıldırmış öyle mi?

Babam yok tek cocugum. Gitmeyi cok istedim intihar etti. Vicdanim rahat vermedi. Simdi evlenmek istiyorum kavga gurultu ediyor. Hep arada kaliyorum. Rezil oluyorum
evlenince gideceginiz icin yapiyor olabilir mi?
kaynananiza beni dövdu demesi falan sanki öyle bir şey soyleyim ki bu işi bitirsinler gidemesin hesabi gibi

Bide yüzde yüz psikolojik sıkıntısı var intihar etmeye kalkistiysa hastanede muhakkak psikolog gorupte öyle taburcu etmişlerdir.sen ne yap et onu Dr götür
Hasta insanlar hasta olduğunu kabul etmezmiş ya annemde oyle ben delimiyim diye gitmiyor.. kocaman kadini goturemiyorum benden kuvvetli :/ beni boğmaya calisiyor :( bide oyle baskilamis ki beni anlatamam yani dun babamin mezarina gittim aklimda hep eve gidicem annem kavga cikarticak vardi :( babamin yani daha cok evim gibi hissettiriyor :(

Benim de 17 gün sonra düğünüm var. Biz aileleri karıştırmadık herşeyi kendimiz hallettik yine de biraz olsun yıprandık . Sizi düşünemiyorum.
Eşyaları o seçip ne yapacakmış acaba ?
Şaka gibi insanlar gerçekten. Evlendikten sonra mesafenizi koyun. Bu dönem olan şeyler unutulmuyor maalesef.

Ben anneme bir azap yasatmadim buna Allah dahil tum cevrem sahit sana kanitlayamam belki ama babam öldü maasini bana verdiler ben kurus harcamadan anneme verdim. Evini aldim, babamdan ufak bir miras kaldi sattim esyalarini degistirdim. Borclarini odedim. Annem hep boyleymis anneside şikayetci annemden.. Hatta rahmetli babam defalarca boşamaya kalkmiş ve babamda çok agliyormus benim gibi... Annem çok inatci. Istedigi olmayinca yerde tepinen çocuklar gibi. Yakip yikip gidiyor. Hic umrunda degil

Anneannenizle konuşsanız, o zaptedemez mi? Ben de tek çocuğum ve babam yok bu arada, yakın zamanda da evlendim annem böyle şeyler yapmadı, bunlar bahane değil sizi sindirmesine izin vermemelisiniz. Umarım eviniz uzaktır çünkü evlenince biteceğe benzemiyor pek. Yavaş yavaş tedbir alın ve Allah yardımcınız olsun.

Ayh geçen 5 kişi geldi annemle konusmaya zapt edemediler biliyor musun :/ anlamiyor kadin bir turlu laftan anlamiyor. Ya annem diye uzuluyorum da insan annesinden bikar mi ? :/
Ya bu kendi ayağına sıkmak cidden. Evden ayrılınca ne yapacak ? Kapınıza gelir açmazsınız, arar açmazsınız. Aramaz sormazsınız. Hiç mi korkmuyor yarattığı korku cumhuriyetinin 17 gün sonra son bulacağından.
Senin yerinde olsam bu süreç boyunca huyuna giderim ki düğünde pislik çıkartmasın. Sonrasında ise 5 kez ararsa 2sini açarım. Mesafemi koyarım

Benim de 17 gün sonra düğünüm var. Biz aileleri karıştırmadık herşeyi kendimiz hallettik yine de biraz olsun yıprandık . Sizi düşünemiyorum.
Eşyaları o seçip ne yapacakmış acaba ?
Şaka gibi insanlar gerçekten. Evlendikten sonra mesafenizi koyun. Bu dönem olan şeyler unutulmuyor maalesef.
Ay Allah yardimcin olsun.. Biz simdi tum aile olarak korku icindeyiz dugunde kavga cikartir mi diye :/

Anneannenizle konuşsanız, o zaptedemez mi? Ben de tek çocuğum ve babam yok bu arada, yakın zamanda da evlendim annem böyle şeyler yapmadı, bunlar bahane değil sizi sindirmesine izin vermemelisiniz. Umarım eviniz uzaktır çünkü evlenince biteceğe benzemiyor pek. Yavaş yavaş tedbir alın ve Allah yardımcınız olsun.
Anneannem geldi iste bizde kalacak ona da ters yapiyor ama napsin kadin mecburiyetten kaliyor. Cunku annem cok degisik cidden yani bunu anlatamiyorum.

Hadi diyelim ki konu sahibi son derece suçlu. Anne masum ve artık sınırına dayandığı için artık çıldırdı. Hani makul insan evladını kayınvalidesini arayıp şikayet eder ?
Arkadaşımın annesi de tam olarak bu şekilde sorunlu bir insandı. Herşeyi kızın burnundan getirdi. Hem tek kuruş yardım etmediler hem de burnundan getirdiler. Maddi manevi yalnız bıraktılar. Ki kız ailesinin onlarca harcamasını karşılamak zorunda kaldı. Ailesinin durumu iyiydi bu arada.

Ben senin yaşadığının daha ağirini yaşadım ve halen yaşıyorum iletişimi kestim ama illa bir şekilde irtibat kuruyor .ne diyim Allah yardımcın olsun uzak durmaya onu dinlemeye çalış .ruhu hasta böylelerinin ve ne yazikki her doğuran ana olmuyor çoğu anneliği kutsallastirip kendilerini tatmin edecek türlü türlü eziyet edip annelik kutsallığına sığınıyorlar.ben eve gitmemek için sürekli çalışıyor dum nöbet usulü var zaten 24saat çalışıp ertesi gün uyuyup tekrar 24saat yeterki az göreyim

Ben anneme bir azap yasatmadim buna Allah dahil tum cevrem sahit sana kanitlayamam belki ama babam öldü maasini bana verdiler ben kurus harcamadan anneme verdim. Evini aldim, babamdan ufak bir miras kaldi sattim esyalarini degistirdim. Borclarini odedim. Annem hep boyleymis anneside şikayetci annemden.. Hatta rahmetli babam defalarca boşamaya kalkmiş ve babamda çok agliyormus benim gibi... Annem çok inatci. Istedigi olmayinca yerde tepinen çocuklar gibi. Yakip yikip gidiyor. Hic umrunda degil
Peki, kayınvalidenize nwden beni dövdü kollarımı morarttı dedi?

annen hasta bence ne yapıp edip bi psikiyatriste götürün ilaç kullanması gerekebilir
siz evden gittikten sonra daha çok saracak yer arıycak yalnızlıktan

Çok dertlendim kendim buraya attım. Daha öncede annemden şikayet etmiştim. Düğünüm var 17 gün sonra şimdi annem yine kavga çıkarttı. Bana eziyet ediyor. Bezdirdi beni. Eşya almaya gittik bende gelcem dedi neyse geldi onun seçtiği eşyalar oldu. Ocak alacakti bize nisanlimla ikimiz ocak almaya gittik onu goturmedik diye kavga cikartti. Kaynanama bir ton beni şikayet etti. Beni dövdü, kolumu morarttı demiş gidip kaynanama. Beni kötulemiş. Şimdi evde huzur vermiyor kavga gürültü çıkartıyor. Yok kart gelmemiş dağitamamış. Yok eşyalar gelmemiş eve gidip eşyaları yerleştirememiş. Yok beyaz eşyayi gormemiş. Yok perdeyi görmemiş. Kavga çıkartcak diye anneannem gelip bizde kalmaya başladı. Huzur vermiyor. Deliricem kızlar ya. Insan evladına neden böyle yapar. Psikolojik şiddetin haddi hesabı yok. Ariyor kaynanami ben birsey yapmam etmem diyor. Cidden şu 17 gün azap oldu bana. Cehennemi yaşattı bu dünyada :KK43:
Annenin bu kadar kutsallaştirildigi toplumda her yaptigini da sineye cekme,annedir küsülmez vs saçmalıklar var. İletişimini kesebiliyosan kes. Dini hassasiyeti olan bi insanım ama emin ol senin ruhuna, sana bu kadar zarar verince kendi kul hakkina giriyosun buna izin vererek. Görüsme bence uzak dur.

Ben senin yaşadığının daha ağirini yaşadım ve halen yaşıyorum iletişimi kestim ama illa bir şekilde irtibat kuruyor .ne diyim Allah yardımcın olsun uzak durmaya onu dinlemeye çalış .ruhu hasta böylelerinin ve ne yazikki her doğuran ana olmuyor çoğu anneliği kutsallastirip kendilerini tatmin edecek türlü türlü eziyet edip annelik kutsallığına sığınıyorlar.ben eve gitmemek için sürekli çalışıyor dum nöbet usulü var zaten 24saat çalışıp ertesi gün uyuyup tekrar 24saat yeterki az göreyim

Allah yardimcin olsun bende oyleyim bazen kafam dagilsin diye teyzelerime kalmaya gidiyorum. Beni ariyor acmiyorum teyzelerimi rahat birakmiyor. Insanlar huzursuz oluyor. Geçen engelledim. Nisanlimi aramis polise gidicem seni sikayet edicem kizimi kacirdi diye. :/

Annenin bu kadar kutsallaştirildigi toplumda her yaptigini da sineye cekme,annedir küsülmez vs saçmalıklar var. İletişimini kesebiliyosan kes. Dini hassasiyeti olan bi insanım ama emin ol senin ruhuna, sana bu kadar zarar verince kendi kul hakkina giriyosun buna izin vererek. Görüsme bence uzak dur.
Benim en çok korktugum da bu biliyor musun.. Rabbim bana kirilir mi , gunah olur mu diye cok dusunuyorum :/

Back
X