- 2 Ocak 2021
- 53
- 15
- 38
- 33
- Konu Sahibi kubraankara
Bildigin bicakla geldi yanima bir kez.. bir kez bogazimi sıkmaya kalkisti :/Anlamadım. Nasıl öldürneye kalltı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildigin bicakla geldi yanima bir kez.. bir kez bogazimi sıkmaya kalkisti :/Anlamadım. Nasıl öldürneye kalltı?
Ben anlatmasam bile kendi anlatiyor. Arayip sikayet ediyor beni. Hatta bir ara tehdit ediyordu. Mesaj aticam simdi seninki erkeklerle geziyor diye diyordu.. Ay ben neler yasamisim yaBenim daha ağır versiyonlu annem vardı .dedikleri doğru kesinlikle düğünde sorun çıkartır düğünden sonra da sana kaynanamı eşini kötülemeye seni doldurmaya huzurunu bozmaya çalışır . yapacağın tek şey bu tür dedikodulara kesinlikle girme ve iletişimi kes.baska çaren yok.herseyide eşine anlatma ilerde önüne çıkıyor
Annenizin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil sanırım..Babam yok tek cocugum. Gitmeyi cok istedim intihar etti. Vicdanim rahat vermedi. Simdi evlenmek istiyorum kavga gurultu ediyor. Hep arada kaliyorum. Rezil oluyorum
Annemle gorusursem ben onun yuzunden bosanirim... evlenmeyim onunla yasayim istiyor. Ne zaman mutlu olsam arkasindan annem aglatir beni. Hazmedemiyor mutlu olmamiYanılmıyorsam okuduklarıma göre annenizde sınırda kişilik bozukluğu var. 17 gün sabredin sonra ya irtibatı kesin ya da bir psikiyatriste götürün. Yarın öbür gün çocuğunuz olduğunda her şey sizin için daha zor olacak. Bugün kayınvalidesini dolduran yarın torununu doldurur.
O benim annem de var, neler neler etti bana isterseniz özelden yazayım.Çok dertlendim kendim buraya attım. Daha öncede annemden şikayet etmiştim. Düğünüm var 17 gün sonra şimdi annem yine kavga çıkarttı. Bana eziyet ediyor. Bezdirdi beni. Eşya almaya gittik bende gelcem dedi neyse geldi onun seçtiği eşyalar oldu. Ocak alacakti bize nisanlimla ikimiz ocak almaya gittik onu goturmedik diye kavga cikartti. Kaynanama bir ton beni şikayet etti. Beni dövdü, kolumu morarttı demiş gidip kaynanama. Beni kötulemiş. Şimdi evde huzur vermiyor kavga gürültü çıkartıyor. Yok kart gelmemiş dağitamamış. Yok eşyalar gelmemiş eve gidip eşyaları yerleştirememiş. Yok beyaz eşyayi gormemiş. Yok perdeyi görmemiş. Kavga çıkartcak diye anneannem gelip bizde kalmaya başladı. Huzur vermiyor. Deliricem kızlar ya. Insan evladına neden böyle yapar. Psikolojik şiddetin haddi hesabı yok. Ariyor kaynanami ben birsey yapmam etmem diyor. Cidden şu 17 gün azap oldu bana. Cehennemi yaşattı bu dünyada![]()
Allah yardımcınız olsun çok zor durumunuz. 17 gün boyunca düğün dernek meselelerini konuşmamaya çalışın. Bir şekilde idare edin bunca yıl etmişsiniz inşallah karşılığını alacaksınız.Annemle gorusursem ben onun yuzunden bosanirim... evlenmeyim onunla yasayim istiyor. Ne zaman mutlu olsam arkasindan annem aglatir beni. Hazmedemiyor mutlu olmamikiskanc bayagi maalesef :/ nisanlimi bile kiskaniyor bazen
![]()
Şuan bende ağliyorum... Gecmisi dusunuyorumda ne cok sey yasadim annem yuzunden... Beni istemeye gelecekti birisi biz senin annenle anlasamayiz diye gelmemisti... Annem hep beddua ederdi bana gelinlik yerine kefen giy diye sanirim kefen giydirmeye calisiyor.. Allahim affetsin de babam öldüğunde 27 yasindaymis ve herkes ( annemin kendi aileside dahil ) keşke adam olmeseydi de kadin olseydi demiş...O benim annem de var, neler neler etti bana isterseniz özelden yazayım.
Takma kafana mümkünse muhattap olma düğününe gelmesin git evinde kal.
Şu an aklıma geliyor yaptıkları gözlerim doluyor, burnum sızlıyor…
Ay insallah ya.. Rabbim beni kurtarsin bu zalimin zulmünden...Allah yardımcınız olsun çok zor durumunuz. 17 gün boyunca düğün dernek meselelerini konuşmamaya çalışın. Bir şekilde idare edin bunca yıl etmişsiniz inşallah karşılığını alacaksınız.
Aaaa benim annem aşırı bilinçli, oturmasını bilen, kalkmasını bilen, son derece hanımefendi, kendini bilen, konuşması dinlenen, çok zeki bir kadındır.Şuan bende ağliyorum... Gecmisi dusunuyorumda ne cok sey yasadim annem yuzunden... Beni istemeye gelecekti birisi biz senin annenle anlasamayiz diye gelmemisti... Annem hep beddua ederdi bana gelinlik yerine kefen giy diye sanirim kefen giydirmeye calisiyor.. Allahim affetsin de babam öldüğunde 27 yasindaymis ve herkes ( annemin kendi aileside dahil ) keşke adam olmeseydi de kadin olseydi demiş...babam cok iyi bir adammis rahmetli
![]()
Evet , annelerde çıldırabilir , evladını sevmeyebilir , isteyerek zulmedebilir. Canını yakmak isteyebilir. Anne olunca melekler gökten inip konmuyor sonuçta.Belki de siz annenize azap yaşattınız.
Hiç hatanız yok. Masumsunuz yani.. Anneniz çıldırmış öyle mi?
Düşünme bu kadar dayilarina güven şimdilik. umarım hiçbir sorun çıkarmaz. Dediklerine aldırmayın bu süreçte kapıyı kilitli tütün gerekirseBu 17 gün nasil gececek bilemiyorumkorkudan uyuyamiyorum.. Heryerim egzama oldu. Hic keyif alamiyorum gelinligimden, esyalarimdan.. Hep acaba annem birsey yapar mi korkusu var. Dayilarima anlattim durumu biz hallederiz dediler. Dua edinde su dugunum guzel gecsin cekip gideyim
![]()
Evlenince iletişiminizi kesin o da kendi annesiyle kalsın artık, aksi halde huzurlu bir evlilik hayatı sürmeniz imkansız. Siz evlatsınız resti çekemiyorsunuz ama etrafınız tahammül etmek zorunda değil ve eninde sonunda resti çekecekler siz arada kalıp perişan olacaksınız.Çok dertlendim kendim buraya attım. Daha öncede annemden şikayet etmiştim. Düğünüm var 17 gün sonra şimdi annem yine kavga çıkarttı. Bana eziyet ediyor. Bezdirdi beni. Eşya almaya gittik bende gelcem dedi neyse geldi onun seçtiği eşyalar oldu. Ocak alacakti bize nisanlimla ikimiz ocak almaya gittik onu goturmedik diye kavga cikartti. Kaynanama bir ton beni şikayet etti. Beni dövdü, kolumu morarttı demiş gidip kaynanama. Beni kötulemiş. Şimdi evde huzur vermiyor kavga gürültü çıkartıyor. Yok kart gelmemiş dağitamamış. Yok eşyalar gelmemiş eve gidip eşyaları yerleştirememiş. Yok beyaz eşyayi gormemiş. Yok perdeyi görmemiş. Kavga çıkartcak diye anneannem gelip bizde kalmaya başladı. Huzur vermiyor. Deliricem kızlar ya. Insan evladına neden böyle yapar. Psikolojik şiddetin haddi hesabı yok. Ariyor kaynanami ben birsey yapmam etmem diyor. Cidden şu 17 gün azap oldu bana. Cehennemi yaşattı bu dünyada![]()
Yine kavga cikartti evden kovdu beniAaaa benim annem aşırı bilinçli, oturmasını bilen, kalkmasını bilen, son derece hanımefendi, kendini bilen, konuşması dinlenen, çok zeki bir kadındır.
Ama benimle duygusal olarak resmen kini var.
Görüşmüyorum çünkü yapacaklarını ezberledik eşimle. Eşime de rezil rüsva oldum kaç kere.
Yaptıkları da beni cok etkiliyor aylarca kendime gelemiyorum.
Lisedeyken ve bir akrabamızda benim duyduğumu bile bile büyük oğlumu cok seviyorum dedi. Zaten seni istemeyerek doğurdum der dururdu.
Bende kesinlikle ama kesinlikle kendilerinden talep gelmedikçe ( yani kendi arayacak gel kızım diye) asla görüşmeyeceğim.
Hic takma kafana diyoruz ama insan kafasına takıyor. Ağlamak istiyorsan ağla kendini tutma düğün günü ağlama sakın en mutlu günün![]()
Yapar inanırım çünkü benim yaşadığım olaylara arkadaşlarım inanmıyordu. Yavaş yavaş tanıyınca olaylara şahit olunca arkadaşlarım resmen küçük dillerini yuttu.Yine kavga cikartti evden kovdu benişu yasimda dustugum hallere bak
![]()
İntihar etmeye çalışan birinden mantık beklemek hata. Tedavi olsaydı da öyle evlenseydiniz keşke. Çünkü belli ki size huzur vermeyecek.Babam yok tek cocugum. Gitmeyi cok istedim intihar etti. Vicdanim rahat vermedi. Simdi evlenmek istiyorum kavga gurultu ediyor. Hep arada kaliyorum. Rezil oluyorum
Annenizin psikolojik rahatsızlığı olduğu aşikar. Umarım evlendikten sonra eşiniz ve ailesi bu olanları hatırlatmaz size. Bugünler gelip geçer ama ilerisi için sorun olmaz inşallahÇok dertlendim kendim buraya attım. Daha öncede annemden şikayet etmiştim. Düğünüm var 17 gün sonra şimdi annem yine kavga çıkarttı. Bana eziyet ediyor. Bezdirdi beni. Eşya almaya gittik bende gelcem dedi neyse geldi onun seçtiği eşyalar oldu. Ocak alacakti bize nisanlimla ikimiz ocak almaya gittik onu goturmedik diye kavga cikartti. Kaynanama bir ton beni şikayet etti. Beni dövdü, kolumu morarttı demiş gidip kaynanama. Beni kötulemiş. Şimdi evde huzur vermiyor kavga gürültü çıkartıyor. Yok kart gelmemiş dağitamamış. Yok eşyalar gelmemiş eve gidip eşyaları yerleştirememiş. Yok beyaz eşyayi gormemiş. Yok perdeyi görmemiş. Kavga çıkartcak diye anneannem gelip bizde kalmaya başladı. Huzur vermiyor. Deliricem kızlar ya. Insan evladına neden böyle yapar. Psikolojik şiddetin haddi hesabı yok. Ariyor kaynanami ben birsey yapmam etmem diyor. Cidden şu 17 gün azap oldu bana. Cehennemi yaşattı bu dünyada![]()