Insan evleneceği kişiyi hissedebilir mi?

Siz harikasınız... Farklı bir çözümleme...;))))

Ben hiç kimse için böyle bir şey hissetmedim. Gerçi henüz evlenmedim de.:KK53: Ama bence bu tamamen tesadüf. Kimisi hissediyor evlenmiyor, kimisi hissetmiyor evleniyor kimisi de hissediyor ve gerçekten evleniyor ay ben hissetmistim diyor.:KK70: Denk geliyor demek ki.

Sosyal medyayı geç onlar boş işler. Görünce hissedilebilir. Ben hissetmiştim. Hatta annem şehir dışındaydı onu arayıp "bu sefer başka" demiştim. Hala anlatır. Şimdi damadı olur kendisi :KK31:

Ben esimi ilk gordugumde ve daha sonra gorduklerimde hic mi hic begenmedim, hic muhabbeti sarmadi, hic icim isinmadi. Onun ise tam tersi oldu, kor kutuk asik oldu bana, cok pesimde kostu, sirf cok pesimde kosuyor diye teklifine karsilik verdim. Tabi gorusme surecinde icim isinmisti ama anlik, gecici duygularmis, 5 yillik evliyim, hala hic begenmem, hic icim isinik degil kendisine. Yani benimki pek hissederek olan birsey degildi ama baskalarini bilmiyorum tabi.
Hahahahhahahahahahhaha :D

ben eşimle ilk görüşmede tartıştım o ben bununla evlenirim demiş sonra söyledi ben seni alacam diodu felan hadi oradan diodum asla olmaz gözüyle bakardım hep oldu yani görüşürseniz felan sonuçu buradan paylaşın lütfen bari evlilik nasıl nasıl gidio illa hisetmekmi lazımmış :)

Hiç inanmam aslında böyle şeylere ama lisede eşim kantinden içeri girdi, ben görünce çarpıldım. Sonra baktım bizim masaya geldi, oturdu. Meğer ortak arkadaşlar varmış. Yarım saat filan konuştuk, ettik. İçimden "ay keşke böyle biri çıksa karşıma zamanı gelince" diye düşünmüştüm. Hiç de evlilik hayali olan biri değildim, o an adamı tutup kolundan götüresim gelmişti. Üstünden seneler geçti, araya başka ilişkiler de girdi ama sonra allem ettim kallem ettim aldım adamı. Sayılır mı bilmiyorum.

Eşimle tanıştığımda evet sempatik gelmişti ama hissetmedim yani gerçek bu :KK53:

Hisseder kesinlikle buna emin olun...

Aklimda ne evlilik ne biriyle sevgili olma düsuncesi vardi... esim bana mesaj atmisti tersledim flan hic gormemiştim...
Sonra sosyal medyadan bakayim dedim profil fotografinda oyle bir gulumsemişti ki off aman allahim asik oldum diyemem tabiki ama o gülüşü hala yaptigi zaman bitiyorum :))))
Sonra mi ?
3 gun sonra sevgili olduk 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra evlendikkk :)

Normalde asla evlenmem diyen biriyim birine oyle kolay guvenmem sevgili olacaksam bile ince ince ayrintisina kadar arastirir denerim. Ama oyle olmadi... bende sasiriyorum kendime ama insan kesinlikle hisseder bunu. Evlenicem diye hissetmez belki ama bazi seyler kendiliginden olurken hoop bir dur diyemiyorsan o kisi senin kadern :))))
Ben hep nisanlanirken ya da nikah esnasinda 40 kere dusunurum heralde ddm hic oyle olmadi :)
Maşallah size :)

eşimle evleneceğimi hissettim mi bilmiyorum ama ben eşimi aynı iş çevresinde çalıştığımızdan tanıyordum..ama evli olup olmadığını bilmiyordum o dönemlerde.bir gün bizim odasının kapısına gelmişti. parmağında yüzüğü gördüm "kendi kendime tüm iyiler kapılmış" diye düşündüm. aradan 2 yıl geçtikten sonra bir gün bana duygularını açtı. ben de ona "seni evli biliyorum" ben neden bana duygularını açıyorsun dedim. eşinden anlaşamadığı için boşandığını söyledi gerçi beni evliliğe ikna etmek için uzun bir uğraş verdi sonra ama şu an 8 yıllık evliyiz ve mutluyum..

İlk görüşte hisseder bence ama öyle işte bu evleneceğim adam diye hisseder mi bilemiyorum.

Ben nişanlımin taa 15 yaşındayken okulda ilk gördüğümde çok garip bir şekilde bu çocuk benim sanki hayatımda olacakmış gibi demiştim.ama öyle aşk meşk açısından değildi hiç düşüncem...
Sonra okulda birlikte program yaptık beni aşırı derecede gıcık ediyirdu tavırları ama yakınlık hissediyordum. Sonra biz çok yakın arkadaş olduk. Gönül ya kaydı gitti aşık olduk 9 yildir beraberiz.

Hiç hissetmemiştim. Eşimle aynı sınıftaydık.
Doğru dürüst selam bile vermezdik birbirimize. :KK70:
O benim soğuk nemrut biri olduğumu düşünüyormuş. :KK53:,
benimse onun hakkında fikrim bile yoktu o kadar alakasızdık. :KK70:

Hissetmek:KK1:
Ne bileyim saçma geliyor bana. Siz farklı iseniz zaten peşinizden gelecektir.:işsiz:

Back
X