Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ela mi söylüyor bunlarıİçim ısındı ile olmaz bu işlerya gördüğünde tipi itici gelirse, ya konuşmalarını begenmezsen ya düşüncesini begenmezsen o yüzden fazla kaptırma kendini
![]()
Siz harikasınız... Buna bayıldım. Farklı bir çözümleme...Ben hissetmedim, evlenmedim de. Demek ki ben evlenmeyecegim kisiyi hissettim.![]()
HahahahhahahahahahhahaBen esimi ilk gordugumde ve daha sonra gorduklerimde hic mi hic begenmedim, hic muhabbeti sarmadi, hic icim isinmadi. Onun ise tam tersi oldu, kor kutuk asik oldu bana, cok pesimde kostu, sirf cok pesimde kosuyor diye teklifine karsilik verdim. Tabi gorusme surecinde icim isinmisti ama anlik, gecici duygularmis, 5 yillik evliyim, hala hic begenmem, hic icim isinik degil kendisine. Yani benimki pek hissederek olan birsey degildi ama baskalarini bilmiyorum tabi.
ela mi söylüyor bunları![]()
Maşallah size :)Hisseder kesinlikle buna emin olun...
Aklimda ne evlilik ne biriyle sevgili olma düsuncesi vardi... esim bana mesaj atmisti tersledim flan hic gormemiştim...
Sonra sosyal medyadan bakayim dedim profil fotografinda oyle bir gulumsemişti ki off aman allahim asik oldum diyemem tabiki ama o gülüşü hala yaptigi zaman bitiyorum :))))
Sonra mi ?
3 gun sonra sevgili olduk 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra evlendikkk :)
Normalde asla evlenmem diyen biriyim birine oyle kolay guvenmem sevgili olacaksam bile ince ince ayrintisina kadar arastirir denerim. Ama oyle olmadi... bende sasiriyorum kendime ama insan kesinlikle hisseder bunu. Evlenicem diye hissetmez belki ama bazi seyler kendiliginden olurken hoop bir dur diyemiyorsan o kisi senin kadern :))))
Ben hep nisanlanirken ya da nikah esnasinda 40 kere dusunurum heralde ddm hic oyle olmadi :)
AynenAdamı beğenmiş, kendinize yakın bulmuşsunuz sadece. Bunun ''evleneceği insanı hissetmek'' ile ilgisini göremedim.
Bu daha mantıklıbeğeninizden kaynaklanan hormon değişimi yüzünden beyniniz oyun oynuyor size.
bu daha çok "adamı gördüm ve hoşlandım, içim kıpır kıpır olsa keşke" hissiyatı.
AnlamadımSiz harikasınız... Farklı bir çözümleme...)))
Alıntı yapmayı unutmuşum. Bu arada herşey gönlünüzce olsun...Anlamadım![]()
Anladım şimdi :)Alıntı yapmayı unutmuşum. Bu arada herşey gönlünüzce olsun...