Insan evleneceği kişiyi hissedebilir mi?

Ben 2 kere nisanlandim,ayrildim,
3 kişiyle evlendim,
Bazen biz hevesleniyoruz ,
Beyin kalbi yaniltir ,
Tani canim ,resimden begendigin adam 2 hareket yapar ,sok olursun ,
Hayirlisi olsun
Tabi haklısınız

Beğenmek de değil aslında farklı bir sıcaklık hissettim adama karşı

Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.

Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değil :KK70: Hayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.

Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?

Hisseder kesinlikle buna emin olun...

Aklimda ne evlilik ne biriyle sevgili olma düsuncesi vardi... esim bana mesaj atmisti tersledim flan hic gormemiştim...
Sonra sosyal medyadan bakayim dedim profil fotografinda oyle bir gulumsemişti ki off aman allahim asik oldum diyemem tabiki ama o gülüşü hala yaptigi zaman bitiyorum :))))
Sonra mi ?
3 gun sonra sevgili olduk 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra evlendikkk :)

Normalde asla evlenmem diyen biriyim birine oyle kolay guvenmem sevgili olacaksam bile ince ince ayrintisina kadar arastirir denerim. Ama oyle olmadi... bende sasiriyorum kendime ama insan kesinlikle hisseder bunu. Evlenicem diye hissetmez belki ama bazi seyler kendiliginden olurken hoop bir dur diyemiyorsan o kisi senin kadern :))))
Ben hep nisanlanirken ya da nikah esnasinda 40 kere dusunurum heralde ddm hic oyle olmadi :)

Sıcaklık hissedilir. Ama ahhh işte evleneceğim erkek diye vücut deliklerinden kalpler çıkma hikayelerine inanmam.
Eşimi gördüğümde, bu adamdan iyi koca ve baba olur demiştim, o güveni bana vermişti. Ama işte evlenecegim adam diye midemde kelebekler ucusmadi

Bana selam vermisti bigun. Ben o zaman evlenecegimi hissetmistim :KK48: Utopikti ama gercek oldu :) dikkat et de yalanci dogum sancisi gibi olmasin. Butun belirtiler dogumla ayni ama gecici.

Ben eşimi ilk gördüğüm gün içimden "ya bu adamla evlenirim yada hickimseyle"diye düşünmüştüm. Ve evlendim tabiki..tuhaf bir andı.
Yazınızı okuyunca gülümsedim :KK66: çünkü aynen bu lafı ben de söylemiştim. Lise sonda sınıfımıza gelen bir çocuğa "ben bununla evlenirim, başka da kimseyle" demiştim ve evlendim :KK48: iyi ki de evlenmişim :KK200::KK60:

Benim eski nişanlımı ilk gördüğümde evlenirsem bununla olur, olmazsa da nasip demiştim. Olmadı :KK53:
Eşimle ilk konuşmaya başladığımız zamanda da bununla sevgili bile olmam ben ama vakit geçsin azıcık konuşayım dedim. Sonra sevgili olduk, evlenmem ama takılayım bari biraz dedim. Evlendim :KK70:

beğeninizden kaynaklanan hormon değişimi yüzünden beyniniz oyun oynuyor size.
bu daha çok "adamı gördüm ve hoşlandım, içim kıpır kıpır olsa keşke" hissiyatı.

Bana selam vermisti bigun. Ben o zaman evlenecegimi hissetmistim :KK48: Utopikti ama gercek oldu :) dikkat et de yalanci dogum sancisi gibi olmasin. Butun belirtiler dogumla ayni ama gecici.

Hahahah :D ya bu tarz capsler yapılıyor ona benzemiş.

"Sen selam verince ben nikahı tarihi aldım." falan diye. :D

Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.

Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değil :KK70: Hayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.

Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Ben :) İlk gördüğüm anda hissetmiştim. Hatta eşimde hissetmiş . Tabi ki çok sonra itiraflar geldi . Öyle bir his oluyor ,tarifi bile imkansız gibi bir duygu :)

İçim ısındı ile olmaz bu işler :KK51: ya gördüğünde tipi itici gelirse, ya konuşmalarını begenmezsen ya düşüncesini begenmezsen o yüzden fazla kaptırma kendini :super:

Back
X