- 27 Ocak 2017
- 347
- 178
- 18
Yanlış düşünüyorsun benceişi görücü usulüne kalmış adamdan hayır gelmez bence...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış düşünüyorsun benceişi görücü usulüne kalmış adamdan hayır gelmez bence...
Hayırlısı olsun :)Ay tabi olmasın, bu arada bizim saygı ve sevgi konusunda problemimiz yoktu tamamen ailelerin görüş ayrılığından kaynaklı bir durum oldu ehehe. Siz masallardaki gibi olun.![]()
Tabi haklısınızBen 2 kere nisanlandim,ayrildim,
3 kişiyle evlendim,
Bazen biz hevesleniyoruz ,
Beyin kalbi yaniltir ,
Tani canim ,resimden begendigin adam 2 hareket yapar ,sok olursun ,
Hayirlisi olsun
Hayatın hayırlısı böyleymiş penceresinden bakalım o zaman :)Eski nişanlımı ilk gördüğümde " o yarabbüllaallemin bu o" demiş ardından da hayatın "o işler öyle olmuyo" tokatını yemiştim.
İnanmıyorum artık o şeylere
Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değilHayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.
Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Yazınızı okuyunca gülümsedimBen eşimi ilk gördüğüm gün içimden "ya bu adamla evlenirim yada hickimseyle"diye düşünmüştüm. Ve evlendim tabiki..tuhaf bir andı.
Allah mutlulugunuzu daim etsin.ne güzelYazınızı okuyunca gülümsedimçünkü aynen bu lafı ben de söylemiştim. Lise sonda sınıfımıza gelen bir çocuğa "ben bununla evlenirim, başka da kimseyle" demiştim ve evlendim
iyi ki de evlenmişim
![]()
Bana selam vermisti bigun. Ben o zaman evlenecegimi hissetmistimUtopikti ama gercek oldu :) dikkat et de yalanci dogum sancisi gibi olmasin. Butun belirtiler dogumla ayni ama gecici.
Ben :) İlk gördüğüm anda hissetmiştim. Hatta eşimde hissetmiş . Tabi ki çok sonra itiraflar geldi . Öyle bir his oluyor ,tarifi bile imkansız gibi bir duygu :)Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değilHayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.
Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?