Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle daha tanışmadan hissetmiştim. Ilginç ama bence hissedilebiliyor.Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değilHayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.
Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
İşte tam benlik bir soru :)Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değilHayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.
Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.