Insan evleneceği kişiyi hissedebilir mi?

Ben hissetmiştim, aynı anda eşim de hissetmiş. Ben bununla evlenirim demiş bende demiştim :)

Ha hislere güvenilir mi işte o tartışılır. Hissetmesem de olurmuş ...

Ben ismini bilmeden ortak tanidiktan facebook hesabini buldum, fotograflari hayranlikla izleyip sanki yakalanmis gibi kapadim. Kendi kendime elin adamini ne gozetliyosun cok ayip yarin goruseceksin ve bu konuda kapanacak demistim, benim adamim oldu. Ismini ilk duydugumda ve ilk gordugum anda evet bu sefer baska demistim...

Ben eşimi ilk gördüğümde hiç evlenmeyi düşünmedim geldikleri gibi giderler ailcek inşallah dedim ama o beni görünce ya bu kızla evlenirim yada bi daha evlilik lafı etmem demiş :D üç yıllık evliyiz şükür tabi zaman zaman değişebiliyor duygularım :halay::deli:

Peki evleneceğiniz kişiye Siz ısındınız ve bu adam DedinZ ama karsı taraf olumsuz dedi ama siz hissettiniz evleneceğiniz kişi oldugunu böyle olan var mı?

her tenefus karsılasırdık ama hıc hıssetmemıstım sonra bakıslarını yakalayınca heh yok canım o kadar kız ıcınde saana mı bakıcak demıstım. Bakısını yakaladıgım gun faceden ekledı otobus duragında bulustuk cok ısındım baya ısındım :D vs vs 4 senelık evlıyız.. O gun ıcıme dogan sey dogruymus demekkı bu da hıssetmeye dahıl mı:halay:

Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.

Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değil :KK70: Hayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.

Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Eşimle daha tanışmadan hissetmiştim. Ilginç ama bence hissedilebiliyor.

Bende hissetmiştim, hatta tanıştıktan bi süre sonra kısa süreli bir ayrılık olmustu, inanamamıştım nasıl yanılmış olabilirim , o nasıl doğru insan olmaz diye, sonra kısa sürede evlendik. Kaderde olunca önüne geçilmiyor demekki.

Hissettim, hatta arkadaşıma biz kesin evleniriz dedim. Ozamana kadar hiç hissetmediğim şekilde bunu hissediyordum. Sadece 2 ay sevgili olduk, 2 buçuk yıldır evliyiz. Bir de bebiş bekliyoruz :nazar:

Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.

Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değil :KK70: Hayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.

Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
İşte tam benlik bir soru :)
Bende gorucu usulu ile yeni evlendim. 23 yasimda söz üm oldu. Ondan once kac kisi anneme soyledi falan var savci, muhendis vs. bunlari kendimi ovmek icin demiyorum cunki o kadar sinir oluyordum ki hem araci olana hem anneme. Hele israr ederlerse aglayasim geliyordu icim kotu oluyordu. Kesinlikle evlilige soguk bakiyordum. Sonra bir gun gorumcem aradi annemi bizim bir yakinimizla evli kendisi. O araci oldu soyledi. Esime benim fotograf larimi gostermisler anlatmislar ama bana birak fotografi ismini bile soylemediler. Sadece okudugu bolumu soylediler. Kendi cabalarimla facebooktan buldum baktim. O kadar icim isindi ki heyecanlandim hayaller kurmaya basladim. Yani aynen anlattiklarin oldu hissettim resmen. Ve evlendim :) cok sukur hayatimin en dogru kararini vermisim. Peşini birakma taniş bir arkadasim da bana demisti nasibin gelirse dilin lâl olur evet dersin hissedersin diye. Umarim mutlu olursun :)

Allaha şükür şu ana kadarki tanidiklarim icin hissetmedim. Bu benim sonum olacak diye hissettiklerim de oldu ama yalnizim suan...

Eşim, aynı zamanda çocukluk arkadaşım.
Hissetmedim, hissetsem daha erken evlenirdik sanırım :)

Bunu tek ben hissetmemişim demekki oluyormuş:)ilk buluşmamizda ben bununla evlenirim demiştim ki tipi tarzı benim eski flortlerime benzemiyordu.:)4.gorusmenizde evlenelim bence dedi olur dedim:))5 ay sonra evlendik 10 yıldır evliyiz hic pişman olmadım :nazar:

ben eşimi gördüğümde aramızda hiç birşey yoktu
hatta o öğrenci bende asistandım
ama bir hareket yapmıştı
işte benim evleneceğim adam dedim
3, 5 yıllık sevgililik 2.5 yıllık evliliğimiz var
çok seviyorum onu çok:KK200:

Valla ben eşimi gördüğüm ilk saniye anlamıştım, hissetmiştim :) Hayırlısı olsun hakkınızda , böyle birşey var bence :)

Fotoğraf ile canlı hal arasında uçurumlar oluyor. O beğendiğin gülüş filtrelenmiş olabilir :D

O yüzden canlı görüştükten sonra başlamak lazım hayallere :)(

Back
X