Insan evleneceği kişiyi hissedebilir mi?

Bu arada konularinizdan hatırladım sizi. Kurtulmak için degilde en azından değişiklik olsun diye üzümün çöpü vb. takılmayın. Başarılar

Ben sevgilimi facede tanıyor olabileceğin kisilerde görmüştüm. Tam geçecegim adamın resmine durup durup tekrar bakıyorum. Baktıkçada bakasım geliyor :-) içimde onunla tanışmak için inanılmaz bir istek oluştu ekledim . üstelik aynı şehirde bile değildik 1 saat mesafemiz var.
Şuan 6 yıllık sevgilim :KK8:
Daha evlenemedik orası ayrı :işsiz:

Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.

Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değil :KK70: Hayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.

Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Canım ben hissetmemiştim daha doğrusu varlığından haberim bile yoktu ama eşim beni görür görmez işte bu evleneceğim kız demiş ;)

Dogru hissetmişsiniz işte, bakın eşiniz olmus ama tabiki kaderde ne varsa onu yasarız AA bu olmasaydı baska biri olsaydı böyle sorunlar yasamazdım diyemeyiz bnce sonucta her evlilikte güzel baslasa da insanız arada pürüzler çıkabiliyor
Haklisiniz.

Pek sanmıyorum, sadece bir fotoğrafla bunu hissetmek olanaksız. Tanışıp görüşüp bakmak lazım.

benim eşim ben 12-13 yaşlarındayken yanıma gelir abimi sorardı.:KK16:
bende "uff yanımdan bir gitse "derdim.:63:
bir iki seneye ben "aslında çok hoş çocukmuş yaa"oldum:KK23:
3 -5 sene sonra da "ya o olur yada ömür boyu evlenmeme getirdim ":KK37:
ilk izlenim yanıltıcı olabilir.
olmayadabilir.
bunu anlamak için zaman ve daha iyi tanımak gerekli.
hakkınızda hayırlısı olsun..

Faceden sürekli istek gönderiyordu bende kabul etmiyordum bu sürekli olunca artık dayanamadım msj attım "kabul etmiyorum işte ne sürekli istek gönderiyorsun "diye..
Ve o gün doğum günüymüş çok üzülmüş özür dilerim diye uzun bi msj atmış..
O msjı okurken yanımda arkadaşım vardı o an tekrar msj atacaktım önemli değil bi daha olmasın diye niye bilmiyorum ama o an çok istemiştim msj atmayı arkadaşım olunca ego yaptım atmadım..

Aradan 3 yıl geçti...
yıl 2012 ben dersaneye gidiyordum o dersanede eşimin kuzenininmiş ben olunca her gün dersaneye gelmeye başlamış ama ben tabi eşimi o facedeki bana istek atan kişi olduğunu bilmiyordum çünkü eşim fotoğraflarda çok büyük ve kucağında çocuklu resimleri olunca evli barklı sapık sanmıştım...
Meğer o yeğeniymiş :))))
Bana tekrar faceden istek attı ve ben tabi o zaman bu isim bana çok tanıdık geliyor sanki daha önce istek atmıştı diye düşünüyordum...
Dersanede sürekli aynı ortamlarda bulunuyorduk tabi kuzeni dersane sahibi sürekli bizimle takılıyor ve adam da niye bizimle samimi diyordum...
Meğer eşime beni ayarlamak için yapıyormuş..
Hatta çok garip olaylar oluyordu eşim sürekli faceden sözler falan paylaşıyordu kendi duvarında ama dikkatimi çekmeye başladı bir gün "Allah'ım çok seviyorum ama bunu ona söyleyemiyorum ya kaybedersem " diye..
Bende o yazıyı görünce "al karşına konuş niye bu kadar dert ediyorsun"dedim :KK70:
"Ya kabul etmezse bir daha yüzüne bakamam"dedi..
"Etmezse etmesin o kaybeder" dedim:-)
O bizim ilk konuşmamız oldu...
O güne kadar hergün aynı ortamda olmamıza rağmen bi slm bile vermişliğimiz yoktu...

Sonradan numaramı arkadaşımdan istemiş ama onuda zar zor istemiş ya kabul etmezse diye bu arada arkadaşlarımda biliyormuş dersanedeki bütün hocalar hatta eşimin samimi olduğu öğrencilerde..
Eşimle telefonda msjlasmaya başladık beni sevdiğini falan söylüyordu ama ben pek yüz vermemeye çalışıyordum çünkü asla istemiyordum dersane müdürü sürekli yenge diyordu ve arkadaşlarımda dersanemizin gelini diyorlardı..
Bir gün en yakın arkadaşım kabul et parasını yeriz dedi..
Bu yüzden arkadaşımla çok kavga ettim..
Ama çok baskı vardı üzerimde kabul ettim dersane bittikten sonra ayrılırım nede olsa bi daha benim yüzümü göremezler baskı yapamazlar dedim ama olmadı çok kez ayrıldım eşimi çok üzdüm çok ağladı :cry:
Sonunda dayanamadım kendimi bıraktım aman ne olacaksa olsun aşık olursam evleniriz dedim ve oldum da 4 yıllık evliyiz :KK36:
O benim herşeyim benden 10 büyük hatta...
Ama çocuk gibi hala bi kavga yapsak gözleri doluyor ağlıyor...:KK42:
En çokta bu üzüyor beni...:(
Yani kısacası hep ona karşı içimde bişey vardı özellikle o özür dileme msjı çok dikkatimi çekmişti ama msj atamamıştım...
Bencede hissediliyor olabilir...:KK48:

hissettim onunla evlenicem dedim. Gerisi umrumda değildi .

Ama aldatıldım. Çokkk yanlış hissetmişim:KK53:

Kadınlar Kulübünün evli hatunları evlilik korkunç birşey değil mi ya? Hele ki bir erkeğe güvenmek? Valla helal olsun. Cesaretinize hayran kaldım..

merhaba.

tusla uğraştığını hatırlıyorum.

bir boşlukta olduğunu tahmin ediyorum.

yaşadığın benzer şeyleri ben de yaşadım etrafındaki kötü insanlara takma (sen akrabalara takmışsın ben ablamla çok zıtlaştım)

etrafındaki erkeklere gereksiz bağlanma (sen görmediğin adama bağlanıyorsun şu an, ben bitirmem gereken bi ilişkide bağlandım)

bunlar hep o boşluğun verdiği yanlış hedeflenmeler.

tavsiyem; kendin gibi kişilerle konuş eski arkadaşlarınla vs. ailemiz çevremiz bizi ve kafamızı anlayamıyorlar. evliliği bir kurtuluş olarak görme ayrılmayacağının aldatılmayacağının garantisi yok.

benden küçüksün yaşın da küçük yepyeni güzel bir hayat için kendine gel ve hayata tutun. bunun çözümü tanımadığın biri ile evlilik değil.

ister dediğim tavsiyeleri al ister alma. ama bunlar tecrübe.

Hayatım boyunca hep benim için doğru insanla tanışacağıma inandım. Bulduğumda hissedecektim.
Üniversiteye gittiğimde hissettim birbirimize çok yakındık artık. İçimden burda olduğunu biliyorum demiştim.

Sonra eşimi ilk gördüğümde arkadaşlık duygularından başka birşey hissetmedim başta. Ama tuhaf da bi his vardı içimde. Ne tipi ne giyimi ne de hayata bakış açısı hoşuma gidiyordu.

Farklı yönlere akan nehirler gibiydik. Ama birşey oldu asla tasvir edemeyeceğim. Bizim dışımızda gelişen birşeydi. Hiçbir çaba harcamadık ama birbirimize benzemeye başladık. Hiç zorlamadık birşeyler yolunda gitsin diye. 6 yıl bitti onunla tanışalı. Onunla doğmuş gibiyim yeniden. Daha bu sabah varlığına şükrediyorum hep, diyerek gitti işe. Bende şükrediyorum. Benim için doğru insanı bulduğumu düşünüyorum.

O hep herkesten farklıydı. İlk anda hissetmemiştim ama biraz tanıyınca anladım.

Merhaba Girlboss

Evet şu ara tusla uğraşıyorum
Önceki konularimdan bilirsin uzun bir sure de aşk acısı çektim. Bu kişiyi de ilk duyduğumda korktum açıkçası yine hüsrana uğramaktan. Burada da konu acmistim hep tanış görüş dediler buradaki hanımlar
Bende öyle düşünüyorum, boşlukta değilim aslında. Tam aksi boşluktan çıkıyorum yavaş yavaş. O bir zehirdi damarlarimda gezen kurtuldum şükür. Yeni birisini tanımak uzun süredir tiksindigim bir fikirdi. Çünkü onu unutamamistim.

Bu hissettiğim sıcaklık aşk değil elbette. Tanımıyorum. Ama tanımam gerektiğine dair bir ışık bence :D

Yine de temkinli hareket edeceğim çok kaptirmayacagim kendimi. Ki şu an bir ses yok ondan da :D

Çok teşekkür ederim düşüncelerin için
merhaba.

tusla uğraştığını hatırlıyorum.

bir boşlukta olduğunu tahmin ediyorum.

yaşadığın benzer şeyleri ben de yaşadım etrafındaki kötü insanlara takma (sen akrabalara takmışsın ben ablamla çok zıtlaştım)

etrafındaki erkeklere gereksiz bağlanma (sen görmediğin adama bağlanıyorsun şu an, ben bitirmem gereken bi ilişkide bağlandım)

bunlar hep o boşluğun verdiği yanlış hedeflenmeler.

tavsiyem; kendin gibi kişilerle konuş eski arkadaşlarınla vs. ailemiz çevremiz bizi ve kafamızı anlayamıyorlar. evliliği bir kurtuluş olarak görme ayrılmayacağının aldatılmayacağının garantisi yok.

benden küçüksün yaşın da küçük yepyeni güzel bir hayat için kendine gel ve hayata tutun. bunun çözümü tanımadığın biri ile evlilik değil.

ister dediğim tavsiyeleri al ister alma. ama bunlar tecrübe.

Ben üniversitede birini çok sevmiştim ve evlilik konuları geçmeye başlamıştı
Saçma ama bir gece rüyamda evleneceğim kişiyi gördüm yüzü net değildi ama bedensel özellikleri ve mesleğini rüyamda gördüm bu gördüğüm kişi üni aşkım değildi.
Sonra nedense bu rüyadan sonra koptum üniversite aşkımdan.

İş hayatında eşim ile tanıştım daha bir kaç günlük tanıyordum ve kesin bu dedim
Ama aramızda hiç bir şey yoktu rüyada gördüğüm uzun bacaklar uzun parmaklar saç yapısı yanık ten ve mesleği birebir uyduğu için etkilendim ve sonra evlendik

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım mutlu bir beraberliğe gider bu işin sonu..

Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.

Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değil :KK70: Hayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.

Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Eşim :) beni ilk gördüğü günün akşamina bizimkilere haber yolladi. Noluyoruz dedim ya. O ilk gördüğün de hissetmiş. :)

Merhaba Girlboss

Evet şu ara tusla uğraşıyorum
Önceki konularimdan bilirsin uzun bir sure de aşk acısı çektim. Bu kişiyi de ilk duyduğumda korktum açıkçası yine hüsrana uğramaktan. Burada da konu acmistim hep tanış görüş dediler buradaki hanımlar
Bende öyle düşünüyorum, boşlukta değilim aslında. Tam aksi boşluktan çıkıyorum yavaş yavaş. O bir zehirdi damarlarimda gezen kurtuldum şükür. Yeni birisini tanımak uzun süredir tiksindigim bir fikirdi. Çünkü onu unutamamistim.

Bu hissettiğim sıcaklık aşk değil elbette. Tanımıyorum. Ama tanımam gerektiğine dair bir ışık bence :KK70:

Yine de temkinli hareket edeceğim çok kaptirmayacagim kendimi. Ki şu an bir ses yok ondan da :KK70:

Çok teşekkür ederim düşüncelerin için

yaşadığını biliyorum benzer acıyı şu an ben de çekiyorum.

eski ilişkilerimde bittiğinin ertesi günü başkasından hoşlandığım olmuştu. çünkü kafamda tamamen bitirmiştim.

bu sefer öyle olmadı olmadığı için birileriyle görüşmedim ben, benim de görüşmek isteyen oldu ben istemedim. ama aldatıldığıma emin olunca kafamda bitirmeye başladım. 5 gün oldu ve ben bu 5 günde 2 ayda gelemediğim noktaya geldim kendi kendime kafamda bitiyor hissediyorum. belki bikaç ay sonra esamesi bile kalmayacak ve yeni birini isteyeceğim.

yani aynı şeyleri yaşayan biri olarak önce kendini iyileştir derim. bu kadar bağlanmana sebep olan noktayı bul ve düzelt. çünkü 1.nin yerine 2.yi koyarsan yine aynı şeyleri yaşayabilirsin. hatta daha kötü bi hale bile gelebilirsin. bu yüzden ben önce kendimi geliştirip, değiştirip, güçlenip ondan sonra tekrar ilişki düşünmeyi şiar edindim kendime. şu an kendi bedenim, kendi kariyerim, kendi mutluluğum, kendi huzuruma odaklanmış durumdayım ve inanır mısın çok iyi hissediyorum.

illa benim yolum doğru demiyorum, ama ben yaşarken doğrusunu yaptığımı hissediyorum kendi adıma. herkes farklıdır tabi, kendini tanıyıp kendin için doğru olanı bul dediklerimi de bir düşün belki sana da uyanı bu olur.

yaşadığını biliyorum benzer acıyı şu an ben de çekiyorum.

eski ilişkilerimde bittiğinin ertesi günü başkasından hoşlandığım olmuştu. çünkü kafamda tamamen bitirmiştim.

bu sefer öyle olmadı olmadığı için birileriyle görüşmedim ben, benim de görüşmek isteyen oldu ben istemedim. ama aldatıldığıma emin olunca kafamda bitirmeye başladım. 5 gün oldu ve ben bu 5 günde 2 ayda gelemediğim noktaya geldim kendi kendime kafamda bitiyor hissediyorum. belki bikaç ay sonra esamesi bile kalmayacak ve yeni birini isteyeceğim.

yani aynı şeyleri yaşayan biri olarak önce kendini iyileştir derim. bu kadar bağlanmana sebep olan noktayı bul ve düzelt. çünkü 1.nin yerine 2.yi koyarsan yine aynı şeyleri yaşayabilirsin. hatta daha kötü bi hale bile gelebilirsin. bu yüzden ben önce kendimi geliştirip, değiştirip, güçlenip ondan sonra tekrar ilişki düşünmeyi şiar edindim kendime. şu an kendi bedenim, kendi kariyerim, kendi mutluluğum, kendi huzuruma odaklanmış durumdayım ve inanır mısın çok iyi hissediyorum.

illa benim yolum doğru demiyorum, ama ben yaşarken doğrusunu yaptığımı hissediyorum kendi adıma. herkes farklıdır tabi, kendini tanıyıp kendin için doğru olanı bul dediklerimi de bir düşün belki sana da uyanı bu olur.
Iyileştim. 9 ay oldu terkedileli. Şu an yeniden doğmuş gibiyim şükür.

Yine de dediğine katılıyorum. Insan kendine yatırım yapmalı, gerisi bir şekilde geliyor diye düşünüyorum.

Umarım çok mutlu oluruz :)

Ben ilk gördüğümde içimden bir ses "siz evleneceksiniz" demişti. O günden sonra hiç görüşmedik. Aradan yıllar geçti, karşıma çıktı. "Bir ömrüm var ve ben onu sadece bir kişiye vermek istiyorum, seni seçtim" dedi. 2 yıl flört ettik sonra evlendik. 12 yıl sonra da o ömrünü başka birine vermek için gitti ve bizim hikaye bitti.
Bazen her his doğru olmayabiliyor belki, bilmiyorum.

Ben ilk gördüğümde içimden bir ses "siz evleneceksiniz" demişti. O günden sonra hiç görüşmedik. Aradan yıllar geçti, karşıma çıktı. "Bir ömrüm var ve ben onu sadece bir kişiye vermek istiyorum, seni seçtim" dedi. 2 yıl flört ettik sonra evlendik. 12 yıl sonra da o ömrünü başka birine vermek için gitti ve bizim hikaye bitti.
Bazen her his doğru olmayabiliyor belki, bilmiyorum.
:oha: aldattı mı yani ne pis insanlar var ya Allah'ım düşmanımın başına vermesin böylelerine :sinirli:

Back
X