Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hissetmemiştim daha doğrusu varlığından haberim bile yoktu ama eşim beni görür görmez işte bu evleneceğim kız demişBir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değilHayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.
Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Haklisiniz.Dogru hissetmişsiniz işte, bakın eşiniz olmus ama tabiki kaderde ne varsa onu yasarız AA bu olmasaydı baska biri olsaydı böyle sorunlar yasamazdım diyemeyiz bnce sonucta her evlilikte güzel baslasa da insanız arada pürüzler çıkabiliyor
AMINAllah mutlulugunuzu daim etsin.ne güzel![]()
merhaba.
tusla uğraştığını hatırlıyorum.
bir boşlukta olduğunu tahmin ediyorum.
yaşadığın benzer şeyleri ben de yaşadım etrafındaki kötü insanlara takma (sen akrabalara takmışsın ben ablamla çok zıtlaştım)
etrafındaki erkeklere gereksiz bağlanma (sen görmediğin adama bağlanıyorsun şu an, ben bitirmem gereken bi ilişkide bağlandım)
bunlar hep o boşluğun verdiği yanlış hedeflenmeler.
tavsiyem; kendin gibi kişilerle konuş eski arkadaşlarınla vs. ailemiz çevremiz bizi ve kafamızı anlayamıyorlar. evliliği bir kurtuluş olarak görme ayrılmayacağının aldatılmayacağının garantisi yok.
benden küçüksün yaşın da küçük yepyeni güzel bir hayat için kendine gel ve hayata tutun. bunun çözümü tanımadığın biri ile evlilik değil.
ister dediğim tavsiyeleri al ister alma. ama bunlar tecrübe.
Eşim :) beni ilk gördüğü günün akşamina bizimkilere haber yolladi. Noluyoruz dedim ya. O ilk gördüğün de hissetmiş. :)Bir hafta once görücü usulü birinden teklif aldım. Tam net değil hiçbirşey sadece adam benim evlilik düşünüp dusunmedigimi sormuş ve bana sorulmasını istemiş ortak bir tanıdıktan.
Adamı sosyal medyadan stalkladim. Ilginç bir şekilde acayip içim ısındı. Öyle ahım şahım bir yakışıklılığı falan yok ama fotosuna bakıp gülümsüyorum ki hiç benlik hareketler değilHayaller kurmaya falan başladım. Henüz tanismadik. Nasıl bir insan bilmiyorum.
Böyle bir sey yaşamış olan var midir? Yani evleneceği kişiyi hisseder mi sizce insan?
Merhaba Girlboss
Evet şu ara tusla uğraşıyorum
Önceki konularimdan bilirsin uzun bir sure de aşk acısı çektim. Bu kişiyi de ilk duyduğumda korktum açıkçası yine hüsrana uğramaktan. Burada da konu acmistim hep tanış görüş dediler buradaki hanımlar
Bende öyle düşünüyorum, boşlukta değilim aslında. Tam aksi boşluktan çıkıyorum yavaş yavaş. O bir zehirdi damarlarimda gezen kurtuldum şükür. Yeni birisini tanımak uzun süredir tiksindigim bir fikirdi. Çünkü onu unutamamistim.
Bu hissettiğim sıcaklık aşk değil elbette. Tanımıyorum. Ama tanımam gerektiğine dair bir ışık bence
Yine de temkinli hareket edeceğim çok kaptirmayacagim kendimi. Ki şu an bir ses yok ondan da
Çok teşekkür ederim düşüncelerin için
Iyileştim. 9 ay oldu terkedileli. Şu an yeniden doğmuş gibiyim şükür.yaşadığını biliyorum benzer acıyı şu an ben de çekiyorum.
eski ilişkilerimde bittiğinin ertesi günü başkasından hoşlandığım olmuştu. çünkü kafamda tamamen bitirmiştim.
bu sefer öyle olmadı olmadığı için birileriyle görüşmedim ben, benim de görüşmek isteyen oldu ben istemedim. ama aldatıldığıma emin olunca kafamda bitirmeye başladım. 5 gün oldu ve ben bu 5 günde 2 ayda gelemediğim noktaya geldim kendi kendime kafamda bitiyor hissediyorum. belki bikaç ay sonra esamesi bile kalmayacak ve yeni birini isteyeceğim.
yani aynı şeyleri yaşayan biri olarak önce kendini iyileştir derim. bu kadar bağlanmana sebep olan noktayı bul ve düzelt. çünkü 1.nin yerine 2.yi koyarsan yine aynı şeyleri yaşayabilirsin. hatta daha kötü bi hale bile gelebilirsin. bu yüzden ben önce kendimi geliştirip, değiştirip, güçlenip ondan sonra tekrar ilişki düşünmeyi şiar edindim kendime. şu an kendi bedenim, kendi kariyerim, kendi mutluluğum, kendi huzuruma odaklanmış durumdayım ve inanır mısın çok iyi hissediyorum.
illa benim yolum doğru demiyorum, ama ben yaşarken doğrusunu yaptığımı hissediyorum kendi adıma. herkes farklıdır tabi, kendini tanıyıp kendin için doğru olanı bul dediklerimi de bir düşün belki sana da uyanı bu olur.
Ben ilk gördüğümde içimden bir ses "siz evleneceksiniz" demişti. O günden sonra hiç görüşmedik. Aradan yıllar geçti, karşıma çıktı. "Bir ömrüm var ve ben onu sadece bir kişiye vermek istiyorum, seni seçtim" dedi. 2 yıl flört ettik sonra evlendik. 12 yıl sonra da o ömrünü başka birine vermek için gitti ve bizim hikaye bitti.
Bazen her his doğru olmayabiliyor belki, bilmiyorum.