Insan evleneceği kişiyi hissedebilir mi?

Ben ilk gördüğümde içimden bir ses "siz evleneceksiniz" demişti. O günden sonra hiç görüşmedik. Aradan yıllar geçti, karşıma çıktı. "Bir ömrüm var ve ben onu sadece bir kişiye vermek istiyorum, seni seçtim" dedi. 2 yıl flört ettik sonra evlendik. 12 yıl sonra da o ömrünü başka birine vermek için gitti ve bizim hikaye bitti.
Bazen her his doğru olmayabiliyor belki, bilmiyorum.
Sizi forumdan tanıyorum ve düşünceleriniz çok değerli benim için. Uğradığınız ihanet, yasadiklariniz size kendinizi buldurmus bence. Ki bu herkese nasip olmuyor

O kişi sizi kaybettiğine uzulsun, bundan sonra çok mutlu olun :)

Sizi forumdan tanıyorum ve düşünceleriniz çok değerli benim için. Uğradığınız ihanet, yasadiklariniz size kendinizi buldurmus bence. Ki bu herkese nasip olmuyor

O kişi sizi kaybettiğine uzulsun, bundan sonra çok mutlu olun :)
Tesekkur ederim. Kendimi mi buldum yoksa kayboldum mu bilmiyorum. Senin de cok mutlu olmani dilerim.

Allah'tan terketmiş bari aldatılıp şiddet görenlerde oluyor sen çok şanslısın...
Yuva yıkanın yuvası olmaz...
Elbet bir gün çeker cezasını...
Evlenmeyi dusunmuyorlar onlar. Bu sekilde mutlular. Evet yuva yikanin yuvasi olmuyor ama mutlular.
Sansli miyim bilmiyorum siddet olmadigi icin. Tek bildigim aci hep ayni aci.

Ben esimi bi okul partisinde gormustum uzaktan, bizim fakulteden bi arkadasin ev arkadasiydi,selamlastik o kadar, ben icimden " bu adam benim cocuklarimin babasi olacak " demistim:olamaz: tabi icimden.
Bidaha aylarca karsilasmadik, pesine dusmedim oylece kaldi o tanisma.
Sonra aradan 6 ay gecti ruyalarima girmeye basladi, damatlikli filan.
Okul bitti, yine bi arkadas ortaminda denk geldik artik memleketlere doncez, hatta ertesi gun o evine gitti bnde 1 hafta sonra.
Neyse ben aramadim filan,bigun bana msj geldi " merhaba klarinka nasilsin, yolculugun nasildi? Benimle evlenir misin? ":KK60:
Bende tabi evlenirim dedim :KK68:
Uzatmadik, 8 ay icinde evlendik.
7 yil oldu, 2 evladimiz var:KK69:

Evlenmeyi dusunmuyorlar onlar. Bu sekilde mutlular. Evet yuva yikanin yuvasi olmuyor ama mutlular.
Sansli miyim bilmiyorum siddet olmadigi icin. Tek bildigim aci hep ayni aci.
Hâlâ üzüldüğüne göre daha çok yeni olsa gerek..
Nereye kadar mutlu olacaklar ki canım benim bi gün mutlaka o kadınıda aldatacak...
Yada kadın onu...

Gerçi evlenmediklerinin bi sebebi var demek ki çok güçlü bi şekilde sevmiyorlar birbirlerini...

Demek ki çok ciddi bi kadın olduğu için evlenmiş seninle onu senin kadar ciddi görmüyor...

Böyle ucuz kadınlar anca kendilerini hamile bıraktırırlarsa evlenebilirler adı üzerinde UCUZ..

bi yerde okumuştum insan hayatında evlenceği kişiyle karşılaşırmış mutlaka dikkat et sende çevrende çok karşılaştığın kişilere ;)

Hâlâ üzüldüğüne göre daha çok yeni olsa gerek..
Nereye kadar mutlu olacaklar ki canım benim bi gün mutlaka o kadınıda aldatacak...
Yada kadın onu...

Gerçi evlenmediklerinin bi sebebi var demek ki çok güçlü bi şekilde sevmiyorlar birbirlerini...

Demek ki çok ciddi bi kadın olduğu için evlenmiş seninle onu senin kadar ciddi görmüyor...

Böyle ucuz kadınlar anca kendilerini hamile bıraktırırlarsa evlenebilirler adı üzerinde UCUZ..
Evlilikten korkuyormus. O yuzden evlenmiyor. Belki de evliligin aski oldurdugunu dusunuyorlardir bilemiyorum sebebini. Onlar bu sekilde yasamaya razi, bunu ucuzluk olarak gormuyorlar. Zaten gorselerdi bunlari yapmazlardi.
Cok da yeni degil. Bu kelimeyi sevmiyorum ama terk edeli 4 yil oldu, bosanali 2 yil olacak. Hala uzuldugune gore demissiniz de eskisi gibi olmasa da ara ara gel gitler yasiyor insan. Insansiniz sonucta ve onca yili bir iki yilda silmek kolay olmuyor hele bir de cocugunuz varsa.

Ben esimi bi okul partisinde gormustum uzaktan, bizim fakulteden bi arkadasin ev arkadasiydi,selamlastik o kadar, ben icimden " bu adam benim cocuklarimin babasi olacak " demistim:olamaz: tabi icimden.
Bidaha aylarca karsilasmadik, pesine dusmedim oylece kaldi o tanisma.
Sonra aradan 6 ay gecti ruyalarima girmeye basladi, damatlikli filan.
Okul bitti, yine bi arkadas ortaminda denk geldik artik memleketlere doncez, hatta ertesi gun o evine gitti bnde 1 hafta sonra.
Neyse ben aramadim filan,bigun bana msj geldi " merhaba klarinka nasilsin, yolculugun nasildi? Benimle evlenir misin? ":KK60:
Bende tabi evlenirim dedim :KK68:
Uzatmadik, 8 ay icinde evlendik.
7 yil oldu, 2 evladimiz var:KK69:
Ya çok ilginç olmuş sizinki :D

Mutlulugunuz daim olsun

Evlilikten korkuyormus. O yuzden evlenmiyor. Belki de evliligin aski oldurdugunu dusunuyorlardir bilemiyorum sebebini. Onlar bu sekilde yasamaya razi, bunu ucuzluk olarak gormuyorlar. Zaten gorselerdi bunlari yapmazlardi.
Cok da yeni degil. Bu kelimeyi sevmiyorum ama terk edeli 4 yil oldu, bosanali 2 yil olacak. Hala uzuldugune gore demissiniz de eskisi gibi olmasa da ara ara gel gitler yasiyor insan. Insansiniz sonucta ve onca yili bir iki yilda silmek kolay olmuyor hele bir de cocugunuz varsa.
Anlıyorum sizi

Inanın kaybeden onlar siz değilsiniz.

Cok tesekkurler. Konunu dagitmak istemem, dagittiysam ozur dilerim.
Hislerin gercegi mi yansitiyor bilemiyorum ama her kimle evlenirsen o kisi seni sevecek senin de onu sevecegin seni mutlu edecek kisi olsun dilerim.
Çok tesekkur ederim, dilerim sizin de sevebileceginiz sizi sevecek biri çıkar karşınıza ve hakettiğiniz gibi cok mutlu olursunuz

Sevgilerimle

Biliyorum canım çok zor bi durum yaşamadım ama bu durumu yaşayan eşimin kız kardeşi var onunda 2 çocuğu var büyük olanı 16 yaşında onunki sadece 1 kadınla aldatılma değil bir çok kadınla defalarca ve en beteride karsidaki kadınlarda evli ve sadece aldatmada değil şiddet hakaret küfür hepsi vardı...
Allah'tan eşi başka şehirde çalışıyorduda anca tatillerde katlanıyordu boşanmayıda istemiyordu..
Sonunda kabul etti boşanmayı 4 yıl oldu ve iyiki boşanmışım diyor...
Adam şuan yeni biriyle evlenecek ve son durum görümcemin oturduğu ev kayınbabasının sırf oğlu yeniden evleniyor diye evimden çıkın dedi...
Apar topar acil bi ev bulundu ve çıktı..
Çok şükür kurtuldum hepsinden diyor şuan..
Yani seninki en azından gitmiş bari gitmeseydi başına bela olsaydı daha kötü olurdu..
Ama çocuğun olması bana göre iyi bişy ya çocuğun olmasaydı:(
Evlilikten korkması fasa fiso bence akıllı bi adam "bu kadın benimle evli olduğum halde birlikte olduysa benimle evliykende başkalarıyla birlikte olur" düşüncesi yeni dank etmiştir..
Eee yani sonuçta kendide aldattı korkması gayet normal... ;)

Biliyorum canım çok zor bi durum yaşamadım ama bu durumu yaşayan eşimin kız kardeşi var onunda 2 çocuğu var büyük olanı 16 yaşında onunki sadece 1 kadınla aldatılma değil bir çok kadınla defalarca ve en beteride karsidaki kadınlarda evli ve sadece aldatmada değil şiddet hakaret küfür hepsi vardı...
Allah'tan eşi başka şehirde çalışıyorduda anca tatillerde katlanıyordu boşanmayıda istemiyordu..
Sonunda kabul etti boşanmayı 4 yıl oldu ve iyiki boşanmışım diyor...
Adam şuan yeni biriyle evlenecek ve son durum görümcemin oturduğu ev kayınbabasının sırf oğlu yeniden evleniyor diye evimden çıkın dedi...
Apar topar acil bi ev bulundu ve çıktı..
Çok şükür kurtuldum hepsinden diyor şuan..
Yani seninki en azından gitmiş bari gitmeseydi başına bela olsaydı daha kötü olurdu..
Ama çocuğun olması bana göre iyi bişy ya çocuğun olmasaydı:KK43:
Evlilikten korkması fasa fiso bence akıllı bi adam "bu kadın benimle evli olduğum halde birlikte olduysa benimle evliykende başkalarıyla birlikte olur" düşüncesi yeni dank etmiştir..
Eee yani sonuçta kendide aldattı korkması gayet normal... :KK66:
Gorumceniz icin uzuldum gecmis olsun. Cok mutlu olur dilerim.
Evet belki de haklisiniz ben hic o acidan dusunmedim. Belki de o yuzden evlenmiyordur ama zaten bekarligindan da sikayetci olmayan biri. O hayati da seviyor bence. Desteginiz ilginiz icin cok tesekkur ederim. Ne guzel bir yureginiz var. Cok tesekkurler.

Gorumceniz icin uzuldum gecmis olsun. Cok mutlu olur dilerim.
Evet belki de haklisiniz ben hic o acidan dusunmedim. Belki de o yuzden evlenmiyordur ama zaten bekarligindan da sikayetci olmayan biri. O hayati da seviyor bence. Desteginiz ilginiz icin cok tesekkur ederim. Ne guzel bir yureginiz var. Cok tesekkurler.
Evet o hayatı şimdilik seviyor olabilir ama sadece şimdilik...
Ama o kadınla evlenmeme sebebi kesinlikle aldatılma korkusu bunun adını değiştirmiş evlilik korkusu yapmış belki kendide farkında değildir..

Birde şöyle bi durum var bi erkek bi kadını sevecek ve bunun uğruna karısını aldatacak ve çocuğuyla birlikte ortada bırakacak derece gözü dönecek ve o kadınla evlenmeyecek çok saçma..
Zaten seninle evliyken onunlada kavuşma hayalleri kuran tek sorun senmiş gibi bırakıp giden niye evlenmesin ki????
Çünkü korkuyor...

Ha belki bir gün yeniden evlenmek ister ama o evleneceği bu kadın olmaz...

Benim görümcemin eski eşide öyleydi uğruna yuvasını yıktığı kadınla evlenmedi..
Ondanda ayrıldı hatta şuan hiç evlenmemiş biriyle evlenecek..
Tabi bundan da ayrılacak çünkü adamın kanı bozuk :)))
Bu tip erkek bozuntuları aynen böyle işte çok sevdim der boşanırlar ama çok sevdikleriyle evlenemezler foss çıkar... çünkü yuvayı yıktılar bi kere onlarda hep huzursuz olurlar...

Boşuna aklına getirip üzülme... arada bir olsa bile getirme aklına...
Onunla anca gezer tozar foss çıkar...

Önemli değil canım..
Sadece sen çok daha şanslısın en azından yaptığı hatayı anlayıp gidebiliyor...
Anlamayıp hata üstüne hata yapsa ozaman daha kötü olurdun Allah korusun...
Senin yüreğinde çok güzel en azından bizlerde ar edep namus var o yüzden yüğerimiz güzel...
Olmayanlar napsın anca yuva yıksın boşver hayat güzel bak ne güzel oğluşunda var tut elinden tatile gidin analı-oğullu :)))

Konuya geç kalmışım ama gene de yazayım eşimi 16 yaşımda ilk gördüğümde sanki dünyada evlenecek başka insan kalmamıştı ve o zaman kesinlikle ondan başkasıyla evlenmek gibi bir şey olmayacağını hissettim

Onunla tanışmak istedim tanıştım ve tanıştıkça daha çok aşık olup daha çok bağlandım 22 yaşımda da evlendim

Bir kızımız var ikinci çocuğumuz da yolda Allah'ın izniyle:KK200:

Velhasıl kelam insan hissediyor

Konuya geç kalmışım ama gene de yazayım eşimi 16 yaşımda ilk gördüğümde sanki dünyada evlenecek başka insan kalmamıştı ve o zaman kesinlikle ondan başkasıyla evlenmek gibi bir şey olmayacağını hissettim

Onunla tanışmak istedim tanıştım ve tanıştıkça daha çok aşık olup daha çok bağlandım 22 yaşımda da evlendim

Bir kızımız var ikinci çocuğumuz da yolda Allah'ın izniyle:KK200:

Velhasıl kelam insan hissediyor
Maşallah size :) Allah bozmasın

Back
X