insan evlenince tek kişiyle değil eşinin aiesiylede evleniyor!!!!

bende katılıyorum sana arkadaşım.ben eşime de söyledim bu kapıyı sen araladın diye.bişey diyemiyor.zaten ailesine de bişey diyemiyor ama onlara bidur diyen biri olmalı. Oda ben olacagım galiba
bu sefrde kocasını fıtleyen kÖtÜ gelın durumuna ÜŞÜyosun ıŞte

canım herşey eşinde bitiyor malesef

evet sadece senin esinde degil arkadasim bir cok kadinin cektigi kaynana görümce vs cilesi erkekler izin verdigi icin oluyor.erkekler cok zor büyüyorlar,sorumluluk almalari zor oluyor,evlilikte ezilen üzülen ara bulmaya calisan genelde kadinlar oluyor.sonrada gelsin hastaliklar.ama insan kendini ezdirisen sanmaki seni esin yada kaynanan daha cok sevecekler,hatta buna izin verirsen sana olan saygilari dahada azalacak.konusmayi dene,ama bu genelde fayda vermez .tavrini koy ama bu senin evliligini yikmasin.ama sarsabilir,bu herkeze göre degisebilir.herkezin tepkisi farklidir.ama bizler aman sarsilmasin derken bazen suskunlugumuz yüzünden yikabilirz.her zaman akilli davranmakda yarar var

çok haklısın canım ama işte erkekler görmüyor. onlara göre yanlış düşünen snesin. sen kötü düşünüyosun ben kayınvaldemlerle altlı üstlü olmamarağmen 1 aydır görüşmüyorum inmiyorum çıkmıyorlar. buda kötü eşim kızıyor nie inmiyosun die:(( inmek istemiyorum eşimle evde tartışıyoruz ses aynen aşağıya iniyor sonra imalı bakmalar laf sokmalar oluyor aşağıda off ben ne yapacağımı şaşırdım..

Bu aile konusunda eşiniz sizin yanınızda bile olsa farketmiyor, eğer karşısınızda sizi anlamak istemeyen üzerinizde baskı kurmaya çalışan bir aile varsa eşiniz de siz de kaile almasanız bile olmuyor, yine baskı kurmaya çalışıyorlar yine üzerinize geliniyor, bu sefer oğulları eşine destek çıktığı için direkt sizi muhatap alıp yapıyorlar bunu, bu sefer tartışmalar çıkıyor, uzak olmak en iyisi her gün bu tür baskılarla karşılaşmak mı iyi yoksa ayda bir gördüğünüzde katlanmak mı daha iyi, 10 yıl dolu hala eşimin ailesini anlayamıyorum hala kendimi anlatamıyorum, çocuk olduktan sonra da aradaki ilişkiyi iyi tutmak gerekiyor dişinizi sıkıp idare etmek kalıyor geriye ve çok zor

Bu aile konusunda eşiniz sizin yanınızda bile olsa farketmiyor, eğer karşısınızda sizi anlamak istemeyen üzerinizde baskı kurmaya çalışan bir aile varsa eşiniz de siz de kaile almasanız bile olmuyor, yine baskı kurmaya çalışıyorlar yine üzerinize geliniyor, bu sefer oğulları eşine destek çıktığı için direkt sizi muhatap alıp yapıyorlar bunu, bu sefer tartışmalar çıkıyor, uzak olmak en iyisi her gün bu tür baskılarla karşılaşmak mı iyi yoksa ayda bir gördüğünüzde katlanmak mı daha iyi, 10 yıl dolu hala eşimin ailesini anlayamıyorum hala kendimi anlatamıyorum, çocuk olduktan sonra da aradaki ilişkiyi iyi tutmak gerekiyor dişinizi sıkıp idare etmek kalıyor geriye ve çok zor
sende çok haklısın eşini doldurduğunu düşünüyorlar bu sefer oğlunu onsdan uzaklaştırdın diolar off naısl yaranılacak bunlara bilmiyorum

bnde kaynanamla karşılıklı oturuyorum
cidden çok zor bi durum
bi misafir gelir gitmek zorundayım, bi yere gidicez haber vermek zorundayız
bana annemler geldiğind hemen gelirler görümcemle ikisi.
daralıyorum artık yaniii
3.5 aylıkta evliyim.
mesafe koyuyorum ama ne kadar koyabilriimki onuda bilmiyorum...

bnde kaynanamla karşılıklı oturuyorum
cidden çok zor bi durum
bi misafir gelir gitmek zorundayım, bi yere gidicez haber vermek zorundayız
bana annemler geldiğind hemen gelirler görümcemle ikisi.
daralıyorum artık yaniii
3.5 aylıkta evliyim.
mesafe koyuyorum ama ne kadar koyabilriimki onuda bilmiyorum...
canım ev kendinizin mi? kira mı?

Ayrı bir eve çıkma işini evlenmeden yapmak gerekiyormuş ben bunu anladım, 6. yılımızda ayrı eve çıktık, tam rahat ettik derken her gittiğimizde sürekli evimizde dönmemiz için baskı yapıyorlar...

Keşke diyorum evlenirken şart koşsaydım da ayrı eve çıksaydım, sonradan ayrılınca sorunlar çıkıyor malesef benneyaptımki

haklısın cnaım bende aynı şeyi düşünüyorum keşke en baştan deseydim en azından böyle olmazdı diorum ama hep iyi niyetimizden kaynaklandığını düşünüyorum....

Back
X