insan evlenince tek kişiyle değil eşinin aiesiylede evleniyor!!!!

uzak oturuyosuhn sanırım değil mi

evet uzağım izinlerde olduğu şehre gidiyorum eşim onlara uğruyo ..bende eski okul arkadaşlarımla gezip eğleniyorum :içelim:sonra eşimde gelip bize katılıyo yüzünü bile görmem hiçbirinin ...aramızda konuları bile geçmez eşimle.. hiç sormam napıyolar falan diye eşimde bahsetmez zaten sinirlenirim diye .....eşime kalsa izinde bile gitmicek ben eski dostlarımı özlediğim için gidiyoruz oda ailesini görmüş oluyo ......görsün zaten çokta kopmasın nede olsa ailesi ona bişey diyemem benden uzak olsunlar yeter ....:kahve:

evet uzağım izinlerde olduğu şehre gidiyorum eşim onlara uğruyo ..bende eski okul arkadaşlarımla gezip eğleniyorum :içelim:sonra eşimde gelip bize katılıyo yüzünü bile görmem hiçbirinin ...aramızda konuları bile geçmez eşimle.. hiç sormam napıyolar falan diye eşimde bahsetmez zaten sinirlenirim diye .....eşime kalsa izinde bile gitmicek ben eski dostlarımı özlediğim için gidiyoruz oda ailesini görmüş oluyo ......görsün zaten çokta kopmasın nede olsa ailesi ona bişey diyemem benden uzak olsunlar yeter ....:kahve:
çok iyi vallahi eşinden kaynaklanıyır işte keşke benimkide öle olsa bak dedeim hastaneye kaldırdık 4 gündür eve gelmiyorum buğün geldim kayınvalden geçmiş olsun demedi dedemin durumuda ciddi ya nasıl insanlar anlamıyorum ki

Canım ne olcak gorusse ısten gelırken ugrasa nasılsın anne dese. Bence esının ustune cok gıdersen o da uzaklasmaya baslar. Sen de 2 hafta ugramamıssın. Ben her gun ugruyorum cok sıkılıyorum yerı gelıyor ama en azından esın karsına gecıp ınsan ıkı hafta aynı apartmandayken bı ugramazmı derse daha da cok tarttısacaksınız.
canım ben uğramasına kesinlikle karişı değilim tabiki uğürayaca ailesi atsın diyemem öle bir hakkımda yok ama ben ilk oraya girmesine kızıyorum ilk benin kapımu çalşın ben geldimd esin annesinin yanına gitsin

ben altlı üstlü oturmadığım halde bu yazdığın durumu yaşadım canım
kaynanamla aramda 2 sokak vardı ama o da hergün oraya gideyim sürekli orda olayım isterdi.kötü insanlar değillerdi bekar görümcelerimde vardı evde iyi anlaşıyorduk ama yinede bunalıyodum bu durumdan çünkü evimdede zaman geçirmek istiyodum
benim eşimde işten gelince önce annesine uğrardı.ben de senin gibi önce evine gelmesini isterdim.eşim her akşam oaraya gitmek isterdi.yeni evliydik ama hiç başbaşa vakit geçirelim demezdi ve ben bebeğim olana kadar evimden çok onlarda vakit geçirdim.çünkü eşimde böyle olsun istiyodu ben ağzımı açsam ters anlıyo kavga çıkıyodu evde
ama bebekten sonra daha az gitmeye başladım.çoğu zaman eşim kızımı alıp giderdi annesine.ancak o zaman bir evim olduğunu hissettim diyebilirim.sonra sonra herşey yoluna girdi
maalesef erkekler bazı şeyleri çok farklı anlıyolar algılamaları daha geç oluyo.
herşey zamanla yerine oturuyo.sen de biraz zaman ver eşine o da seni anlayacaktır zamanla eminim
ve eğer imkanın varsa başka yere taşın derim mesafe her zaman iyidir

Son düzenleme:
ben altlı üstlü oturmadığım halde bu yazdığın durumu yaşadım canım
kaynanamla aramda 2 sokak vardı ama o da hergün oraya gideyim sürekli orda olayım isterdi.kötü insanlar değillerdi bekar görümcelerimde vardı evde iyi anlaşıyorduk ama yinede bunalıyodum bu durumdan çünkü evimdede zaman geçirmek istiyodum
benim eşimde işten gelince önce annesine uğrardı.ben de senin gibi önce evine gelmesini isterdim.eşim her akşam oaraya gitmek isterdi.yeni evliydik ama hiç başbaşa vakit geçirelim demezdi ve ben bebeğim olana kadar evimden çok onlarda vakit geçirdim.çünkü eşimde böyle olsun istiyodu ben ağzımı açsam ters anlıyo kavga çıkıyodu evde
ama bebekten sonra daha az gitmeye başladım.çoğu zaman eşim kızımı alıp giderdi annesine.ancak o zaman bir evim olduğunu hissettim diyebilirim.sonra sonra herşey yoluna girdi
maalesef erkekler bazı şeyleri çok farklı anlıyolar algılamaları daha geç oluyo.
herşey zamanla yerine oturuyo.sen de biraz zaman ver eşine o da seni anlayacaktır zamanla eminim
ve eğer imkanın varsa başka yere taşın derim mesafe her zaman iyidir
yok cnaım başka yere taşınma imkanım, çünkü eşim bu yaşıona kadar kirada oturmuş şimdi tekrar kiraya çıkamam dior. haklısın erkekler yanlış anlıyor sanırım zaman ama bu böle giderr

yok cnaım başka yere taşınma imkanım, çünkü eşim bu yaşıona kadar kirada oturmuş şimdi tekrar kiraya çıkamam dior. haklısın erkekler yanlış anlıyor sanırım zaman ama bu böle giderr

mümkün olduğunca eşinle tatlılıkla konuş inatlaşma canım yani bu sebeple kavga etmeyim
ben zamanla düzelir diyorum yada en azından senden beklentisi azalır eşininde ailesininde

Kendi ayaklari üstünde duramayanlar böyle erken yastada evlenirlerse tabiki ( erkegin) anne ve babasinin cati altinda yasarlar böyle ömür boyu. Ya bunu batsan düsünecektin yada bu deveyi güdecen canim baska caresi yok.
Dua et ayni evde oturmuyorsun, birde böyleleri var.

canım ben ayaklarımın üzerinde durabiliyorum eşimde. bende çözüm arıyorum zaten... ve bazı şeyler yaşanınca anlsşılıyor içinde olunca ...

benneyaptımkimerhaba,
kaynanalarımız, görümcelerimiz ve eşimizi aileleri ile yaşadıklarmızı paylaşıp birbirimize destek olalım ....
önce kendimden bahsedeyim;

21 yaşımdayım evleneli 1.5 sene oldu eşimle nişanlılık ta içinde 3 yıldır tanışıyorduk. severek evlendik. eşimle ilgili çok bir sorunum yok. kayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyorum. sürekli onlarda olmamı istiyorlar. sürekli onlarla bişeyler yapmamı istiyorlar. ama ben evimde oturmak istiyorum. sanmayın beni çok düşündüklerini. hiç öyle değil. benim kardeşim kalp hastası ve evlenmeden 1 ay önce hastaneye yattı ve ben evlenmeden 1 hafta önce ıçıktı hastaneden hiç arayıp sormadılar 1.5 yıl nişanlı kaldım kayınvaldemler topu topu 4 kere geldiler hiiç telefonla görüşmedik. ben üst katta oturayım 3 gün beni görmeyip sesimi duymasınlar önemsemezler ama ben aşağıya inmediğim için surat assarlar eşime görede öyle bişey yoktur. bir günden bir güne yukarı çıkıp kızım napıyosun nasılsın demezler. 2 haftadır aşağıya inmiyorum ve hiç kimseyi görmüyorum eminim barut gibiler görmek dahi istemiyorum taşınamıyoruzda eşim istemiyor. ne yapıcam bilmiyorum off off bir fikri olan var mı ???? insan evlenince eşinin ailesiylede mi evlenmek zorunda kalıyor

bu tur sorunlarla karsilasacaginiz evlenmeden once de belliymis zaten. sizin gibi esinin ailesiyle ayni apartmanda ya da ayni evde oturan kisilerin bir cogu ayni sorunlari yasiyor. bence bu durumlardan evlendikten sonra yakinmak bos. evlenmeden once nisanlini baska bir evde oturmak icin ikna etseydin. o evi kiraya verseydiniz baska yerde otursadiniz mesela. yani etrafimizda bu sorunu yasayan bir suru insan goruyoruz ya da duyuyoruz, evlenmeden once hic akliniza gelmedi mi bu sorunu yasayacaginiz Allah askina...sozlerimle sizi kirmak istemem ama bu boyle yani :delphin:

bu tur sorunlarla karsilasacaginiz evlenmeden once de belliymis zaten. sizin gibi esinin ailesiyle ayni apartmanda ya da ayni evde oturan kisilerin bir cogu ayni sorunlari yasiyor. bence bu durumlardan evlendikten sonra yakinmak bos. evlenmeden once nisanlini baska bir evde oturmak icin ikna etseydin. o evi kiraya verseydiniz baska yerde otursadiniz mesela. yani etrafimizda bu sorunu yasayan bir suru insan goruyoruz ya da duyuyoruz, evlenmeden once hic akliniza gelmedi mi bu sorunu yasayacaginiz Allah askina...sozlerimle sizi kirmak istemem ama bu boyle yani :delphin:
cnım zaten evlenince aynı yerde oturacğız die bişey yoktu evlendikten 1 yıl sonra geliriz dediler bende bunu kabul etmiştim ama evlenir evlenmez yerleştiler. bazı şeyleride yargılayıp şuçlayarak konuşmamak lazım. evet evlenmeden önce ilgisizlerdi halada ilgisizler ben bundan yakınmıyorum zaten...

asla ayni yerde oturmamali.bende oglumla ayni evde birakinda ayni mahhalede bile yasamak istemem.ne kadar uzaksa o kadar tatli olur.kendim cünki bunun acisini cok yasadim.ister istemez karisiliyor ve taviz veriliyor.sanki sen onlardan sorumlu devlet bakanimiysin gibi de davraniliyor.özellikle esinizde ailesine cok düskünse bu dahada zorlasiyor.sonucta evlilikte bence dengeyi erkek koruyabilir.biz kabul etmesekte güc daha cok onlarin elinde.yani adam gibi adam ayni apartmanda da olsaniz dengeyi korur,ama ben yinede buna karsiyim üc günlük dünyada yipranmak neden?

asla ayni yerde oturmamali.bende oglumla ayni evde birakinda ayni mahhalede bile yasamak istemem.ne kadar uzaksa o kadar tatli olur.kendim cünki bunun acisini cok yasadim.ister istemez karisiliyor ve taviz veriliyor.sanki sen onlardan sorumlu devlet bakanimiysin gibi de davraniliyor.özellikle esinizde ailesine cok düskünse bu dahada zorlasiyor.sonucta evlilikte bence dengeyi erkek koruyabilir.biz kabul etmesekte güc daha cok onlarin elinde.yani adam gibi adam ayni apartmanda da olsaniz dengeyi korur,ama ben yinede buna karsiyim üc günlük dünyada yipranmak neden?
işte bunu anlatamıyoruz kimseye en iyisi uzak oturmak herkestennn

tabiiki en güzeli ayrı olmak ama bazen şartlar el vermiyor Allah kolaylık versin zor gerçekten...

maalesef eşle değil eşin ailesiyle evleniyoruz.eşten çok karışıyorlar. ben birlikte yaşamıyorum ama uzaktanbile her şeye karışıyorlar.rabbim bize dayanma gücü versin.bilmiyorum ne kadar dayanabilirim bu durumlara.böyle giderse isyan bayrağı çekecegm :(

maalesef eşle değil eşin ailesiyle evleniyoruz.eşten çok karışıyorlar. ben birlikte yaşamıyorum ama uzaktanbile her şeye karışıyorlar.rabbim bize dayanma gücü versin.bilmiyorum ne kadar dayanabilirim bu durumlara.böyle giderse isyan bayrağı çekecegm :(
eşin ne diyr??

altlı üstlü oturup mesafeyi koruyup mutlu mesut yaşayanlarda var. bu tamamen eşinin ve ailesinin tutumu seni üzüyorlarsa.
eltim ve kayınvalidem altlı üstlü oturuyor. eltim istedği gün istediği saat iner çıkar. hergün annesine gider belli saatte. asla kayınvalidem ona birşey demez. hastayım gel bak. yada gel yemek yiyelim. şunu yap bunu yap karışmaz. ki hiç oğullarınada karışmaz oğullarının nasıl olduğunu bile bize sorar:)))

mesafeli ve saygılı davranın. çok fazla üzerinde durmayın.

YA CANIM ÖYLE DİYORSUNDA mesafe koydugun zamanda ayy söyle soguk böyle soguk diyorlar

Back
X