İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence zorunuza giden adamla görüştükten sonra samimiyet görmemeniz.kocanıza yazık bırakın gidin. Onunla aynı evdeyjwn saat 4 e kadar konuşmak ne kadar doğtu?? Ve süslenip buluşmaya gitmek sonra öpmek. Adam öptüğü için o mu suçlu? Hem fake hesapla kandır. Sonra ara konuş sonra buluş. Sonra öp ve kanddurıldım de. Sonuçta o bebek eşinizin de bebeğiydi. O neden yapmadı aynısını.??Zor bir durum Allah sabır versin ama yaptuklarınızın hiç biri mantıklı değil. Bebek özlemim vardı deyip adamdan bir de bebek yapın tam olsun.

Esinden bosan aldattin sonucta ve öbür hiyarlada konusma unutmak icin konusmamak gerek dogal olarak seni sevseydi zaten evlenmezdi tamam agir ve zor bir dönem gecirmissin Ama artik kendine gel baska bir kadinin mutsuzluguna neden olma sen ne kadar asigim temiz hissler pembe hayaller bla bla yap etiketin belli nefs varsa gururda var esin ve baskalari ögrenmeden bitir su rezilligi

Bazen de acılar eşleri daha da yakınlaştırır. Böyle durumlar da var..sadece konu sahibi Kendine macera aramış.

Hem kendi esine hem o kadina bunu yapmaya hakkin yoktu .. hadi oldu bi kere diyelim, su an bunun teafisi icin ugrasmalisin. Esine karsi duygularin varsa bosanma ve telafi et ama yoksa da care belli. Bu Senin kendinle sorunun , bunu yalnız sen aşabilirsin, bebeğini de kaybeden bi sen değilsin. O adamı tamamen hayatindan çıkarıp elindekilerle mutlu olmaya calisirsan çok çok daha mutlu ve huzurlu olacağını düşünüyorum. Çünkü şu an gerçekten iyi gelmiyorsun bana...

O hayatına kaldığı yerden devam ediyor olan bana oldu
noldu sana allasen noldu bir öpücüge ammada anlam yüklemissin tadina bakmis begenmemis belliki esin seni aldatsaydi ne hissederdin bir de onun tarafindan bak yatakta baska kadini düsünse yapmayin allahaskina 16 lik ergenler gibi davranmayin silkelenin kendinize gelino hiyar yeni evlendigi gül gibi karisini aldatacak kadar karaktersiz sizlede iki is götürüp atacak bir kenara hayal kiriklari size batacak neden kendize bunu layik görüyorsunuz

Bazen de acılar eşleri daha da yakınlaştırır. Böyle durumlar da var..sadece konu sahibi Kendine macera aramış.

Oh ne kadar basit. İnsan psikolojisinden gram anlamiyosunuz. Hele en sinir olduğum şeydir "macera aramak" . Hepinizin derdi birini taşlayip rahatlamak. Bı insanı itham ederek, alay ederek, asagilayarak onu yaptığı yanlışa daha da çok itersiniz, ama burda yazılı olmayan bı kural var sanki, biri boşanacak gibiyse destek ol boşat, biri aldatmissa çekip çıkarmak yerine yerin dibine sok. Ayıp, gerçekten ayıp

Ne garip degl mi size haksizlik yapilmis be uzuluyorm hatta onunda caninin yanmasini istyrsnzz eee esiniz duysa peki ona yapilan haksizlik ne olacak hemde masum bir es. Peki diger tarafin esi duysa Ona yapilan haksizlik. Yaaa Siz birini size yapilan size gore sozde haksizlik icin. Uzuluyorsnz peki ya Allah Siz Suan bunu yaparak allahtan af mi diliyorsunuz yazik gercekten Hadi seytana uydunuz diyelm gonlunuz kaydii ee insan serefi icin olur icine gomer. Bilmem anlatabiliyormuym.... Oda herkeste olmuyor iste bende birini cok sevmistm. Olmadi sonra evlendim esimi Suan coo sevyrm inanin. Kotu de ayrilmadk eski sevgilimden. Ama aklima.bile.geldigi an hemen Allahim.affey tovbe diyip. Geciyorm birakin. Aldatmayi dusunmeyiz bile kendime yediremiyorm. Esime hattta cocugumaaa kendimee bunu yapmam. Allah korusun. Yine diyorm. Evet. Birinden hoslanmis olablrsnzzz insaniz ama seref apayri bisey. Ya bosanirsinizzz. Adam akilli yada. Diger kisiyi kalbinize gomer susarsnz nokta...

Ben de Bebeğimi kaybettim.
O acıyı unutamıyorum. Ama gidip başkasında teselli bulmadım. Sırf ben kaybetmedim eşim de evladını kaybetti. Eşime daha çok sarıldım. Çalışan kadınım işime sarıldım. Hiç sizin gibi aklıma başkası gelmedi.
Siz nasıl yapabilirsiniz aklım mantığım almıyor. Aynı evde yaşayıp yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz eşinizin. Eşiniz de evladını kaybetti... Boşanın yazık günah adama..

Yaptığınız yanlış hiçbir insan bunu haketmez üzüldüm kocaniza ,,en başta sizin yspacaginiz kocanizla mutlu değilseniz çocukta yok ayrilsaydiniz ,,siz adamı sevmeye basladiginizda bu adam bekarmiydi bekarsa boşanıp onunla istedigini yapsaydın adam seni kullanmis zaten, kadın evli olursa benim gördüğüm erkekler beraber olup pişman olup kenara kaciyorlar,adamı unutup önünüze bakın tekrar aynı hataya devam etmeyin

Bu bana düşmez belkide ana burada yazdığınıza göre diyebilirim ki Allah yavruyu kime verip p vermiyeceğini biliyor.O çocuk hayatta olsaydıda bu durumda olurdubuz siz net ! iş yerinden değil başka yerdn bulurdunuz birini.Eşine sadık kalmak sıkıntıdayken ona daha çok sarılmaktır onu hançerlemek değil.Adam evine gidince tabi pişman olacak evde karısı belki çocugu onun gözlerine bakıyordur siz gibi eşini aldatmıyordur o evlendiği kadın.Çok şey demk istiyorum ban yememk için susuyorum.Nasıl bir insansınız ya ? sizn eşinz daha iyi hissedin diye çalışmanzı istemiş.Yazık..Eşinize olan pişmanlık vijdan azabını konuya dahil bile etmenişsnz çnki yok.Siz ve sizin gibi kadınlar yüzünden biz kocalarımzı nereye saklasak diye düşünüyoruz.Yazıkk...!

Offff şaşırdınız gayri. Boşanın.Kaybettiği bebeğinin duygusal boşluğunu başka erkekle kapatmaya çalışanını da ilk defa görüyorum bu arada

Bence boşluk orda değil, eşinden kaynaklandı. Kadına acısını yaşamaya fırsat vermemiş. Ağlasa kızmış üstüne. Sanırım aralarında kopma noktası orda, çocuğun ölümü değil yani. Bu yaptığı hicbirseyi affettirmez. Ama hesap açıp kendini bekar göstermek eşinden uzaklaştığını gösterir bana. Konu sahibi daha neyi neden yaptığını ve neden bu adama şimdi taktığını anlamıyor. Onun icin işin içinden çıkamıyor. Eşine üzüldüm. Belki oda ölümü nasıl kabul edip devam edeceğini bilemedi ve onun için davrandığı gibi davrandı. Beraber profesyonel destek alsalardi işler bu durumu gelmezdi.

Bu bana düşmez belkide ana burada yazdığınıza göre diyebilirim ki Allah yavruyu kime verip p vermiyeceğini biliyor.

Burda bir cok bebeğini kaybeden anne var. Böyle yorumları kendinize saklayın. Konu sahibini çocuğu ile vurmaya da hakkınız yok ayrıca ne kadar hatalı olsa olsun, buna hakkınız yok!

Burda bir cok bebeğini kaybeden anne var. Böyle yorumları kendinize saklayın. Konu sahibini çocuğu ile vurmaya da hakkınız yok ayrıca ne kadar hatalı olsa olsun, buna hakkınız yok!
kimseyi çocuguyla vurmaya niyetm yok kadın kocayı aldatıyor pişman bile olduğunu söylemiyor hala derdi "o hayatına devam ediyor" olmuş.Ne beklerdiniz bu evlilikden çocugun doğması ve ortada o ana ile mahvolması daha mı iyi.? Bn tekrar söylüyorum Allah kime verip vermeyeceğini biliyor,anne olmayı bekleyen kadınlar inşAllah duaları kaderlerine yansır ama bu konuda bu hanfendiye iyi yorum yapamican kusura bakmayn.

Keşke tekrar iletişime geçip acınızı katlamasaydınız ama olmuş bir kere.

Öncelikle adamla iletişimi kesin. En büyük acı evlat acısıdır. Adamın acısını alt etmeniz daha kolay bana göre. Eşinizle birbirinize destek olmak için daha çok sarılmanız gerektiğini konuşun.

Psikolojik olarak çökmüş durumda olduğunuz için mücadele gücünüz kalmamış ancak bunu başarmanız için her şey sizin elinizde. Lütfen zaafınızdan faydalan şu adamı bir an önce silin hayatınızdan.

yadirgamaiyoruz fakat kimse boyle aldatilmayi hak etmiyor. yuce rabbim gunah islediginiz zaman gunahlarinizi kimseyle paylasmayin tobe edin demis. bize anlatarak burdaki bir cok uyyeyi kendi gunahina sahit etmis oluyor hatalar gunahlar insanlar icindir ama tobe de insan icin boyle bir gunahi hic kimseyle paylasmam tobe ederim keske bunu yapsaymis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…