- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Esinden bosan aldattin sonucta ve öbür hiyarlada konusma unutmak icin konusmamak gerek dogal olarak seni sevseydi zaten evlenmezdi tamam agir ve zor bir dönem gecirmissin Ama artik kendine gel baska bir kadinin mutsuzluguna neden olma sen ne kadar asigim temiz hissler pembe hayaller bla bla yap etiketin belli nefs varsa gururda var esin ve baskalari ögrenmeden bitir su rezilligiHerkese merhaba.
İçinden çıkamadığım defalarca intiharı düşündüğüm bir derdin içine düşmüş durumdayım. 4 yıl önce 8.5 aylık bebeğim karnımda öldü ve sezeryan ile doğum yaptım. Eşyalarını herşeyini hazır etmiştim. Ama kaybettim bebeğimi. Büyük bir boşlukla işe girdim. Depresyonun en dibindeydim. Kafamı boşaltmak için işe girdim. Ve o dönem çalıştığım işyerinde üretim müdürü olarak gelen kişiye resmen aşık oldum.
Olmuyordu sürekli aklıma geliyordu çıkmıyordu kafamdan beynimden. Fake bir hesap açıp kendimi bekar olarak tanıtıp konuşmaya başladım aynı işyerinde olduğumuzu bilmiyordu. Daha sonra benim kim olduğumu öğrendi. Ben kovulacağımı beklerken o beni çağırıp terfi alıcağımı söyledi. Ben işyerinden çıkmak istedim ama eşim kabul etmedi. Mecburen o utançla çalışmaya devam ettim. Ama ona karşı duygularım hiç bitmiyordu. İnanın ne yaptıysam onu unutamadım. Bu şekilde 2 yıl çalışmaya devam ettik. Ne ben ne de o aramızda geçen şeyleri işe yansıtmadık. Ama o onu unutmama hiç izin vermedi. Olur olmadık yerlerde beni savunması bana karşı konuşması bakışı gülümsemesi hep farklıydı. Ben birazda iş için hak ne ise onu savunurdum ve çok tartışırdık. Ama arkadaşlarım bile onun bana karşı davranışlarının hep farklı olduğunu söylerdi.
2 yıl sonra işyeri Manisa'ya taşındı. O da evini götürdü. Evlenmişti zaten. Ben her gün onu görmeyeceğim diye seviniyordum. Çünkü unutucaktım. Ama yapamadım hiç unutmadım. Sürekli rüyamda görüyordum onu. Hep aklımda. En son rüyamda gördüm ve ağlayarak uyandım. Ne olursa olsun bu akşam yazıcam ona dedim yazdım da. Psikiyatriye gidip antidepresan kullanıyorum zaten. Konuştu benimle o gece sabah 4 e kadar konuştuk. Onu sevdiğimi ve unutamadığım anlattım. Ve biz buluştuk. Ve o an ki duygu ile el ele tutuştuk. Bundan sonra birlikteyiz dedi bana. Ve dudağımdan öptü beni. Çok şaşırmıştım. Ondan istediğim yardım çağrısı fiziksel temasla sonuçlandı.
Sonra ne oldu beyfendi eve gidince pişman oldu. Yaptığımızın yanlış olduğunu söyledi. Ben ve duygularım darma duman. 2 kere intihara kalkıştım. Ama olmadı. Şu an onun yaptığı çok zoruma gidiyor. Resmen beni kullandı. Ve ben hala onu deli gibi seviyorum. Lütfen yardım edin bana nasıl unutucam ben onu. Güya benim tedavi sürecim bitene kadar bana destek olucak. Hergün konuşuyoruz ama sanki benimle zoraki konuşuyor. Unutmak istiyorum hayattan zevk alamıyorum. Sürekli ölümü düşünüyorum ama onu da yapamıyorum...
Cocugunuzumu kaybettiniz ve bunu bahane etmissinizKızlar biraz sert yazmıyor musunuz? Bende bu durumu aşamadığım için yardım istiyorum sizden.
Bazen de acılar eşleri daha da yakınlaştırır. Böyle durumlar da var..sadece konu sahibi Kendine macera aramış.İnsanlar vicdansız maalesef. Aldatma deyince cildiriyolar, adam öldürdüm deseniz bu kadar kizmayacaklar.
İnsanlar bı kayıp yaşadıktan sonra bağımlı olacak bı yer ararlar, bu kişi nedense eşleri olmaz çoğu Zaman. Hatta çoğu çift çocuklarını kaybettikten sonra boşanma yoluna gidiyo, birlikteyken acının üstesinden gelemiyolar, birbirlerinde kayıplarını görüyorlar sanırım. Siz de bağımlı olucak bı yer aramışsiniz ve o adamı bulmuşsunuz. Yaptığınızda doğru tek bı taraf yok, ama insan psikolojisi sadece ve sadece doğrular üzerine calismiyo maalesef. Ama farkındasınız ki bu olmayacak bı iş, sizin evli olmanızı geçtim, boşanmış olsanız bile karşınızdaki adam evli. Ya eşiyle gayet mutlu mesutlarsa? Sizin travmalariniz var, bunu kanayan yaranın ustune yara bandı koyarak asamazsiniz, ikiniz de mutsuz olursunuz. Siz eşinizi sevmiyosaniz eşinizden bosanin, a6ma o adam için değil kendiniz için yapın bunu. O adamı da çıkarın hayatınızdan. Ben bazen 5 sene önceki sevgilimi bile rüyamda gorup uyanınca yok artık diyorum, takılmayın böyle şeylere. Umarım kendi yolunuzu bulursunuz.
noldu sana allasen noldu bir öpücüge ammada anlam yüklemissin tadina bakmis begenmemis belliki esin seni aldatsaydi ne hissederdin bir de onun tarafindan bak yatakta baska kadini düsünse yapmayin allahaskina 16 lik ergenler gibi davranmayin silkelenin kendinize gelino hiyar yeni evlendigi gül gibi karisini aldatacak kadar karaktersiz sizlede iki is götürüp atacak bir kenara hayal kiriklari size batacak neden kendize bunu layik görüyorsunuzO hayatına kaldığı yerden devam ediyor olan bana oldu
Bazen de acılar eşleri daha da yakınlaştırır. Böyle durumlar da var..sadece konu sahibi Kendine macera aramış.
Benim derdim fiziksel temas değil lütfen kelimelerinizi dikkatli seçin
Ne garip degl mi size haksizlik yapilmis be uzuluyorm hatta onunda caninin yanmasini istyrsnzz eee esiniz duysa peki ona yapilan haksizlik ne olacak hemde masum bir es. Peki diger tarafin esi duysa Ona yapilan haksizlik. Yaaa Siz birini size yapilan size gore sozde haksizlik icin. Uzuluyorsnz peki ya Allah Siz Suan bunu yaparak allahtan af mi diliyorsunuz yazik gercekten Hadi seytana uydunuz diyelm gonlunuz kaydii ee insan serefi icin olur icine gomer. Bilmem anlatabiliyormuym.... Oda herkeste olmuyor iste bende birini cok sevmistm. Olmadi sonra evlendim esimi Suan coo sevyrm inanin. Kotu de ayrilmadk eski sevgilimden. Ama aklima.bile.geldigi an hemen Allahim.affey tovbe diyip. Geciyorm birakin. Aldatmayi dusunmeyiz bile kendime yediremiyorm. Esime hattta cocugumaaa kendimee bunu yapmam. Allah korusun. Yine diyorm. Evet. Birinden hoslanmis olablrsnzzz insaniz ama seref apayri bisey. Ya bosanirsinizzz. Adam akilli yada. Diger kisiyi kalbinize gomer susarsnz nokta...Zoruma giden şey madem böyle davranıcaktı neden bana karşılık verdi? neden görüştü? böyle daha mı iyi oldu?
Onunda vicdanının sızlamasını istiyorum bana yaşattığı duygu değişimini yaşatmasın istiyorum hemen kurtulsun istemiyorum bilmiyorum doğru mu düşünüyorum?
Yaptığınız yanlış hiçbir insan bunu haketmez üzüldüm kocaniza ,,en başta sizin yspacaginiz kocanizla mutlu değilseniz çocukta yok ayrilsaydiniz ,,siz adamı sevmeye basladiginizda bu adam bekarmiydi bekarsa boşanıp onunla istedigini yapsaydın adam seni kullanmis zaten, kadın evli olursa benim gördüğüm erkekler beraber olup pişman olup kenara kaciyorlar,adamı unutup önünüze bakın tekrar aynı hataya devam etmeyinHerkese merhaba.
İçinden çıkamadığım defalarca intiharı düşündüğüm bir derdin içine düşmüş durumdayım. 4 yıl önce 8.5 aylık bebeğim karnımda öldü ve sezeryan ile doğum yaptım. Eşyalarını herşeyini hazır etmiştim. Ama kaybettim bebeğimi. Büyük bir boşlukla işe girdim. Depresyonun en dibindeydim. Kafamı boşaltmak için işe girdim. Ve o dönem çalıştığım işyerinde üretim müdürü olarak gelen kişiye resmen aşık oldum.
Olmuyordu sürekli aklıma geliyordu çıkmıyordu kafamdan beynimden. Fake bir hesap açıp kendimi bekar olarak tanıtıp konuşmaya başladım aynı işyerinde olduğumuzu bilmiyordu. Daha sonra benim kim olduğumu öğrendi. Ben kovulacağımı beklerken o beni çağırıp terfi alıcağımı söyledi. Ben işyerinden çıkmak istedim ama eşim kabul etmedi. Mecburen o utançla çalışmaya devam ettim. Ama ona karşı duygularım hiç bitmiyordu. İnanın ne yaptıysam onu unutamadım. Bu şekilde 2 yıl çalışmaya devam ettik. Ne ben ne de o aramızda geçen şeyleri işe yansıtmadık. Ama o onu unutmama hiç izin vermedi. Olur olmadık yerlerde beni savunması bana karşı konuşması bakışı gülümsemesi hep farklıydı. Ben birazda iş için hak ne ise onu savunurdum ve çok tartışırdık. Ama arkadaşlarım bile onun bana karşı davranışlarının hep farklı olduğunu söylerdi.
2 yıl sonra işyeri Manisa'ya taşındı. O da evini götürdü. Evlenmişti zaten. Ben her gün onu görmeyeceğim diye seviniyordum. Çünkü unutucaktım. Ama yapamadım hiç unutmadım. Sürekli rüyamda görüyordum onu. Hep aklımda. En son rüyamda gördüm ve ağlayarak uyandım. Ne olursa olsun bu akşam yazıcam ona dedim yazdım da. Psikiyatriye gidip antidepresan kullanıyorum zaten. Konuştu benimle o gece sabah 4 e kadar konuştuk. Onu sevdiğimi ve unutamadığım anlattım. Ve biz buluştuk. Ve o an ki duygu ile el ele tutuştuk. Bundan sonra birlikteyiz dedi bana. Ve dudağımdan öptü beni. Çok şaşırmıştım. Ondan istediğim yardım çağrısı fiziksel temasla sonuçlandı.
Sonra ne oldu beyfendi eve gidince pişman oldu. Yaptığımızın yanlış olduğunu söyledi. Ben ve duygularım darma duman. 2 kere intihara kalkıştım. Ama olmadı. Şu an onun yaptığı çok zoruma gidiyor. Resmen beni kullandı. Ve ben hala onu deli gibi seviyorum. Lütfen yardım edin bana nasıl unutucam ben onu. Güya benim tedavi sürecim bitene kadar bana destek olucak. Hergün konuşuyoruz ama sanki benimle zoraki konuşuyor. Unutmak istiyorum hayattan zevk alamıyorum. Sürekli ölümü düşünüyorum ama onu da yapamıyorum...
Bu bana düşmez belkide ana burada yazdığınıza göre diyebilirim ki Allah yavruyu kime verip p vermiyeceğini biliyor.O çocuk hayatta olsaydıda bu durumda olurdubuz siz net ! iş yerinden değil başka yerdn bulurdunuz birini.Eşine sadık kalmak sıkıntıdayken ona daha çok sarılmaktır onu hançerlemek değil.Adam evine gidince tabi pişman olacak evde karısı belki çocugu onun gözlerine bakıyordur siz gibi eşini aldatmıyordur o evlendiği kadın.Çok şey demk istiyorum ban yememk için susuyorum.Nasıl bir insansınız ya ? sizn eşinz daha iyi hissedin diye çalışmanzı istemiş.Yazık..Eşinize olan pişmanlık vijdan azabını konuya dahil bile etmenişsnz çnki yok.Siz ve sizin gibi kadınlar yüzünden biz kocalarımzı nereye saklasak diye düşünüyoruz.Yazıkk...!Herkese merhaba.
Offff şaşırdınız gayri.Boşanın.Kaybettiği bebeğinin duygusal boşluğunu başka erkekle kapatmaya çalışanını da ilk defa görüyorum bu arada
Bu bana düşmez belkide ana burada yazdığınıza göre diyebilirim ki Allah yavruyu kime verip p vermiyeceğini biliyor.
kimseyi çocuguyla vurmaya niyetm yok kadın kocayı aldatıyor pişman bile olduğunu söylemiyor hala derdi "o hayatına devam ediyor" olmuş.Ne beklerdiniz bu evlilikden çocugun doğması ve ortada o ana ile mahvolması daha mı iyi.? Bn tekrar söylüyorum Allah kime verip vermeyeceğini biliyor,anne olmayı bekleyen kadınlar inşAllah duaları kaderlerine yansır ama bu konuda bu hanfendiye iyi yorum yapamican kusura bakmayn.Burda bir cok bebeğini kaybeden anne var. Böyle yorumları kendinize saklayın. Konu sahibini çocuğu ile vurmaya da hakkınız yok ayrıca ne kadar hatalı olsa olsun, buna hakkınız yok!
Bn tekrar söylüyorum Allah kime verip vermeyeceğini biliyor,
yadirgamaiyoruz fakat kimse boyle aldatilmayi hak etmiyor. yuce rabbim gunah islediginiz zaman gunahlarinizi kimseyle paylasmayin tobe edin demis. bize anlatarak burdaki bir cok uyyeyi kendi gunahina sahit etmis oluyor hatalar gunahlar insanlar icindir ama tobe de insan icin boyle bir gunahi hic kimseyle paylasmam tobe ederim keske bunu yapsaymisTüm yorumları okuyamadım açıkcası insanız kimse büyük konuşmamalı.
İnsan oğlu aklı kayar şeytana uyar acaba mı der bir ihtimal ama sizinki bunun ötesine geçmiş ilerletmişsiniz.
Bebeğinizin kaybı derinden etkilemiştir eminim çok acı bir şeydir fakat tek sizi değil eşinizide derinden etkilemiştir.
Peki ya eşiniz de bebeğini kaybettiği için duygusal boşlukla böyle şeyler yapsaydı ne hissederdiniz ?
Karşı tarafı hiç demiyorum tamamen KARAKTERSİZ.. Sana karşı asla duyguları olduğunu düşünmüyorum ego tatmini senin ona aşık olman onu yüceltiyor ve karısına bu gün seninle ihanet eden yarın başkasıylada ihanet edecektir..
Belki sen boşanırsın belki o boşanır evlenirsiniz varsayalım.. Ama ne o sana güvenir ne sen ona yine mutlu olamazsınız..
Diyeceğin o ki psikolojikman kötüsün belli olabilir herkes yaşadığını kendi bilir ama artık bir nokta koyup başlangıç yap. İlk şu insandan kendini çek heryerden engelle ve asla konuşma zaten uzağa gitmiş bu senin için avantaj.. Sonra eşinden boşan çünkü bazı şeyler bittiyse bir daha sen ona bağlanamazsın o aşık olduğun adamdan kopsan bile başkasına gönül vericeksin..
Ve en sonun duyulup rezil olacaksın.. Bu çirkin şeyi kendine yapma daha ağır şeyler yaşamamak için kendine çeki düzen ver inan bunların hepsini seni düşünerek yazıyorum hakaret edip seni yadırgamak için değil ama bu gidişatın sonu felaket eşine kendi ailene eşinin ailesine iş arkadaşlarına ve çevrene rezil olmamak için kendini say ve bu işi bitir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?