İnsan evliyken birini sevebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle düşünün yeterince sevseydiniz önce eşinizden ayrılırdınız o da sizi sevseydi bir başkasıyla evlenmezdi. Sizinki saplantı haline gelmiş, karşı taraf da bu duyguları kullanıyor net. Unutmak için tek çare uzak durmak. Her gün irtibat halinde olursanız daha da bağlanırsınız.

Aynı durumu eşiniz yaşıyor olsa onun ne yapmasını isterdiniz ona göre hareket edin.

Evli bir insan başkasına aşık olamaz.....
Oluyorsa boşar eşini ne yapıyorsa yapar.

Başlıktaki soruya cevap ; evet sevebilir, aşık olabilir ama bunun gereğini yapmalı
Hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz
Madem sevdin önüne arkasına bakmadan önce eşinden boşanacaktın
Boşluklar, kayıplar her insanın hayatında var, bunlar bahane değil
Bence psikoloğa falan da ihtiyacın yok, dediğim gibi erdemli davranmayı dene o zaman her şey yoluna girer hayatında

İnsan evliylen aşk manasında sadece eşini sevebilir.
Başka birine kıpırtılar hissettiği an boşanmalıdır.
Boşanmayı neden düşünmüyorsunuz da hem kendi eşinize hem de adamın eşine ihanet etmeyi düsünüyorsunuz ?

Bu arada büyük bir acı yaşamıssınız geçmiş olsun.Allah kimseye yaşatmasın ama herkes birilerini kaybediyor.O durumda eşinizde sizle aynı acıyı yaşarken eşinize neden daha çok sarılmadınız?

Ne münasebet sevebilir? Tabiki sevemez. Bir de adamla opusmussun ne bekliyordum? Karısını terkedip seninle mi yaşayacaktır?
Kayıpları bahane gösterme ben de Bebeğimi kaybetmişti m onun yanında birsürü kişiyi de... Bahane bu eşini hiç yerine koymussun. Neyse ya.

Peki buradaki eş kişisinin durumu ne acaba oda kandırıp aldıtılmadımı, hakkettimi yani... Bide diyorsunki yazdıklarınız agır değilmi ne yapmamızı istiyorsun canım alnından öpüp sırtını pışpışlayıp teselli verip sevginin peşinden gitmi diyelim... Senin başka bir dersin var insan bebegini kaybedince (Allah rahmet eylesin) tabiki depresyona girer, bende kaybettim ama kesinlikle böyle bir boşluğa düşüp eşimi aldatmadım(kınamıyorum) yani senn o acınla nasıl böyle bir sey yaptın nasıl düşünebildin bende onu anlayamıyorum

Valla linc grubu gelmemis ki, bu konuyu sen deilde aşık oldugun adamin karısı açsaydı, kocam biriyle öpüsmüs die adama saymadik laf birakmazlardi. Evde gul gb karisini birakti emek verioda cocuk varsa hele onun icin vucudunu bozdu da nasi yaparda. Ama soz konusu yine kadin olunca bu aldatanda olsa neymis bosluga dusmese olmazmis, demekki adam ilgilenmemis, caresiz kalmis anlatiyomus, linc grubu gelir fln
Boyle bi olaya vicdan yapmam icin konu sahibinin bu adam beni kullandi napabilirim intikam almam lazim die sormamasi gerekirdi!!
Sozde kabul ettigi hatasini akıl danisarak adamdan intikam alcak. Konuyu bu yuzden açmış orda anlasalim
Cikmazda oldugun yer kocan olsaydi keske, o adam deil. O zaman dusuncelerim daha farkli olurdu.
Bari sevmedigin adamdan cocuk yapma da kocani ana olmak icinde kullanma.

Son düzenleme:
Gamyoncu gamyonuda al uzun yola cık

onunla görüşerek unutamazsın kazımalısın hayatından sonrada boşanmalısın gerisi kendiliğinden gelir zaten...

Tüm yorumları okuyamadım açıkcası insanız kimse büyük konuşmamalı.
İnsan oğlu aklı kayar şeytana uyar acaba mı der bir ihtimal ama sizinki bunun ötesine geçmiş ilerletmişsiniz.
Bebeğinizin kaybı derinden etkilemiştir eminim çok acı bir şeydir fakat tek sizi değil eşinizide derinden etkilemiştir.
Peki ya eşiniz de bebeğini kaybettiği için duygusal boşlukla böyle şeyler yapsaydı ne hissederdiniz ?
Karşı tarafı hiç demiyorum tamamen KARAKTERSİZ.. Sana karşı asla duyguları olduğunu düşünmüyorum ego tatmini senin ona aşık olman onu yüceltiyor ve karısına bu gün seninle ihanet eden yarın başkasıylada ihanet edecektir..
Belki sen boşanırsın belki o boşanır evlenirsiniz varsayalım.. Ama ne o sana güvenir ne sen ona yine mutlu olamazsınız..
Diyeceğin o ki psikolojikman kötüsün belli olabilir herkes yaşadığını kendi bilir ama artık bir nokta koyup başlangıç yap. İlk şu insandan kendini çek heryerden engelle ve asla konuşma zaten uzağa gitmiş bu senin için avantaj.. Sonra eşinden boşan çünkü bazı şeyler bittiyse bir daha sen ona bağlanamazsın o aşık olduğun adamdan kopsan bile başkasına gönül vericeksin..
Ve en sonun duyulup rezil olacaksın.. Bu çirkin şeyi kendine yapma daha ağır şeyler yaşamamak için kendine çeki düzen ver inan bunların hepsini seni düşünerek yazıyorum hakaret edip seni yadırgamak için değil ama bu gidişatın sonu felaket eşine kendi ailene eşinin ailesine iş arkadaşlarına ve çevrene rezil olmamak için kendini say ve bu işi bitir.

Evliyken baska biri sevilir mi?
Malesef sevilir, kor kutuk asik bile olunur,bu nesiller boyu boyle gelmis gidiyor.
Ama sizdeki artik saplanti cunku karsilik gormuyorsunuz.
Adamin yuvasini dagitmayin.
Bi kere optu diye sizi kullanmis mi oluyor? Ne alaka?
Yanagimdan degil de dudagimdan optu alti ustu diyip kendinizi sakinlestirseniz ya?
Sevistiyseniz bilemem bak o baska bi seviye..
Birakin adami esiyle mutlu olsun, siz de intihar edip durmayin ya..
Hayat biri icin olup gitmeye deger mi?

Öncelikle eşinizden derhal boşanın. Kadın ya da erkek farketmez kimse duygusal ya da fiziksel aldatılmayı haketmez.
Sonra kendinize yeni bir iş yeri bakın ve o adamdan uzak durum adam yeni evli ve onunda yuvası yıkılacaktır. Eşide haketmiyordur onla bunla gezen birini.
Hayatınızı sıfırlayın ve sıfırdan başlayan herşeye.

Valla anlamaya çalışıyorum ama hadi birinden hoşlandınız adam da siz de evli olduğunuz halde sizle olmayacak diye depresyonlara girmeniz falan hiç normal değil. Eşimden başkasıyla öpüştüğümü düşünemiyorum bile, siz bundan rahatsızlık duymuyorsunuz da adam size yaptığınızın yanlış olduğunu söyledi diye içerleniyorsunuz. 15 yaşında başında kavak yelleri esen ergenler gibisiniz. B kendinize gelin, bi ben ne yapıyorum diyin.

Neden hala evlisşniz ?
Eşinizin suçu ne ?
8,5 aylık bebek kaybetmek çok acıdır Emin’im ama eşinizin de bebeği ölmüş.
O sizi aldattı mı ?
O size aynı davranışı yapsaydı tepkiniz ne olurdu ?
Yargılamıyorum
Ama yaptığınız çok büyük hata ve ahlaksızlık.
Psikolog psikiyatrist gidin.
İyice bir tedavi görün.
Yaşadıklarınızı sadece ilaçla değil konuşarakta tedavi edin.
O kişiye de aşık değilsiniz bu arada duygusal olarak boşlukta olduğunuz bir döneme denk gelmiş.

Kızlar biraz sert yazmıyor musunuz? Bende bu durumu aşamadığım için yardım istiyorum sizden.

İnsanlar vicdansız maalesef. Aldatma deyince cildiriyolar, adam öldürdüm deseniz bu kadar kizmayacaklar.
İnsanlar bı kayıp yaşadıktan sonra bağımlı olacak bı yer ararlar, bu kişi nedense eşleri olmaz çoğu Zaman. Hatta çoğu çift çocuklarını kaybettikten sonra boşanma yoluna gidiyo, birlikteyken acının üstesinden gelemiyolar, birbirlerinde kayıplarını görüyorlar sanırım. Siz de bağımlı olucak bı yer aramışsiniz ve o adamı bulmuşsunuz. Yaptığınızda doğru tek bı taraf yok, ama insan psikolojisi sadece ve sadece doğrular üzerine calismiyo maalesef. Ama farkındasınız ki bu olmayacak bı iş, sizin evli olmanızı geçtim, boşanmış olsanız bile karşınızdaki adam evli. Ya eşiyle gayet mutlu mesutlarsa? Sizin travmalariniz var, bunu kanayan yaranın ustune yara bandı koyarak asamazsiniz, ikiniz de mutsuz olursunuz. Siz eşinizi sevmiyosaniz eşinizden bosanin, ama o adam için değil kendiniz için yapın bunu. O adamı da çıkarın hayatınızdan. Ben bazen 5 sene önceki sevgilimi bile rüyamda gorup uyanınca yok artık diyorum, takılmayın böyle şeylere. Umarım kendi yolunuzu bulursunuz.

Masum evladınızı bu konuya dahil edip iğrençleşip durmayın.
Öpüştükten sonra vazgeçti diye hırs yaptım diyorsunuz bir de midemi bulandırdınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…